"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atkins ve Sevgi bir hafta dinlenip gelsinler 27 Eylül gibi. Play off ta Atlanta Dream, New York Liberty ile, Seattle Storm'da Las Vegas Aces ile eşleşti. İkisinde de 3-0 lık seriler bekliyorum. 3. Maçlar 26 Eylül'de. 3-0 elenirlerse hepsi yetişir 2 Ekim'e.
Ormanspora karşı bildiğimiz fenerbahce geri döndü. Meesseman ve milic ilk defa forma giymiş. Yayın olmadigi için bir yorum yapmak zor ama meesseman'in gelisi alemand'a da yaramış gibi. Sevgi ve Atkins'in dönüşü ile süper kupayı alamamak mucize olur. Diğer oyuncular yetişir mi zor bakalım.
Tina'nin işi 25'inde bitecek gibi. NY cok rahat. Tina tek basina direniyor ama yetmiyor. Fiebich muthis oynuyor NY'ta. Almadik şu kizi. Tina dinlenmek falan istemezse rahat yetişir süper kupa maçına.
NY Liberty, Atlanta Dream'i yenip 1 - 0 öne geçti. İkinci maçı da alsınlar da ay sonu Charles gelsin. Connecticut Sun'da Dewanna Bonner ışıl ışıl parlıyor. Şu kadını, hazır eu pasaportu da varken alsak ya.
ÇBK da oynayan dimi? Euro pasaportu varsa kaçırmamak lazım,
Beklenen oldu. İki takim da son çeyreğin ortalarına kadar zorlamalarina rağmen elendiler ve Tina ve gabby için sezon bitti. Şimdi asıl soru süper kupa maci icin oynamak isteyecekler mi?