"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maçın adamı çok ama çok nnet marko guduric’tir.
Djordovic'i eleştirmedimki, sahada olan biten zırvalığa dikkat çektim.
Yok yok, ben eleştirdin demedim. Kendi düşüncemi söyledim. Bizim rotasyonun derinliği yok zaten orası belliydi. Ama Ergin bu hamleyi bilerek yapıyor kurnaz tilki; oyuncuları çekip konsantrasyon bozmak istiyor. Bak sen aslarla oynarken ben yedekleri sürdüm havası… Djorcevic bench’i sokarak iyi yaptı onu demek istedim.
kimse kusura balmasın efesde yerlileri oynadı 4.çeyrekde bizimde ama bizim yerliler agır sıçışlardayken efesin yerlileri çatır çatır attılar sayılarını hele ismet o takımda koç olsam seni dk tutarsam seni 1 saniyeliğine oyuna alırsam cümle alem beni.....4. çeyrek tek kelime rezillikti skora bakarak yazmıyorum 4. çeyrekte yaşanılan rezilliğie sebeb olan çapsız ve yetersizleri görünce sinirimden çıldırdım
Bu sefer voleybol serisinde yaptığım şeyi yapmayacağım, bu takım süpüre süpüre şampiyon.
Iki takım da 3. Mac i düşündü son çeyrekte.... hatta 3. Ceyrek ortasinda bitmişti maç... Cok değerlendirerek birşey yok....
Hiç mi yok ya Vesely’nin kalma ihtimali? :/ çok acayip çok iyi oyuncu çok çok özel
Yonetim de kafa olsa hem Vesely i tutardı... hemde Partizan daki karmaşa dan istifade Obra reisi getirirdi.... Ama beyinsizlik diz boyu... takılmışlar menajerin götünde gidiyorlar....