Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 125726 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1320 : 09 Haziran 2022, 23:07:54 »
Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncularımız, Anadolu Efes galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes'i 93-78 yendi. Karşılaşmanın ardından Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ile oyuncularımız Marko Guduric ve Tarık Biberovic, Fenerbahçe Televizyonu’na galibiyeti değerlendirdi.

Aleksandar Djordjevic: Takım çok odaklıydı, kilit halindeydi, takım olarak oynadı

Maçla ilgili Djordjevic, “Anadolu Efes’in kadrosunun değişmesini bekliyorduk. Micic’i eklediler, Moerman’ı eklediler  ve iki uzun çıkardılar. Biz bunun için hazırdık, maç planımızı uyguladık. Çok konsantre ve odaklıydık. Tüm sene boyunca saha avantajı için çalıştık çünkü taraftar desteğiyle başlamak çok önemli. İnanılmaz güzel bir şekilde de desteği verdiler. Çok teşekkür ediyorum. Liderlerimiz Jan ve Nando çok iyi katkı verdi. Marko’nun inanılmaz atışları çok iyiydi. Hücum ve savunmada da çok iyiydik. Her zaman savunmayla başlamamız gerek. En önemli faktör bu. Fikirler var, kurallar var ve bunları her zaman sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Takım çok odaklıydı, kilit halindeydi, takım olarak oynadı. Her zaman topu paylaşmayı seven bir takım olduk. Bu akşamı unutup, dinlenip vücudumuzu toparlamamız gerekiyor. Galibiyeti hak ettik.” değerlendirmesini yaptı.

Marko Guduric: Enerjimiz yerindeydi ve taraftar desteği inanılmazdı

18 sayıyla oynayan Marko Guduric, “Çok iyi iş çıkardık. Odaklandık, enerjimiz yerindeydi ve taraftar desteği inanılmazdı. Şu an final serisinde durum 2-0 ve 1 galibiyete daha ihtiyacımız var. Şu an dinlenmemiz ve vücudumuzu toparlamamız gerekiyor. Aynı enerji ve konsantreyle bir sonraki maça çıkmamız lazım.” şeklinde konuştu.

Tarık Biberovic: Savunmada ve hücumda iyiydik, büyük bir enerjiyle oynadık

Rakip potaya 17 sayı bırakan Tarık Biberovic ise, “Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyet için çok mutluyuz. İki maçı da kazanmamız çok önemliydi. Savunmada ve hücumda iyiydik, büyük bir enerjiyle oynadık. Bence bu, kilit nokta oldu.” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1321 : 09 Haziran 2022, 23:11:13 »
Obra'yı bence geri getirmek mümkün değil.Obra'yı silen bu yönetimle Obra çalışmaz abi.
Aynını düşünüyorum. Zeljko’yu tanıyoruz. Mümkün değil… Partizan’da yapacağı şeyler var daha üstelik.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1322 : 09 Haziran 2022, 23:14:36 »
Hiç mi yok ya Vesely’nin kalma ihtimali? :/ çok acayip çok iyi oyuncu çok çok özel
Vesely gitti kardeşim.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1323 : 09 Haziran 2022, 23:57:53 »
Hakkında olumlu olumsuz çok şey yazılıyor. Ben ilk gruptayım genelde. Zaman zaman potansiyelinin altında kalması falan bir tarafa Guduric'in takım aidiyetini ve egoist olmamasını çok takdir ediyorum. En büyük şansızlığı Bogdanovic performansı beklendi kendisinden. Takım içi parça olarak, x faktör olarak çok çok başarılı. Ama Bogdanovic bağlamında eleştiriliyor hep. Hiç bir zaman Bogdanovic etkisi yaratmayacak. Bu tür bir şey beklenmemeli. Serinin sonraki maçı için de kritik isim. o oynadıkça de colo da rahatlıyor, yıpranmıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1324 : 09 Haziran 2022, 23:58:11 »
Bunu örnekleme için veriyorum.Ergin Ataman "Final serisi erken başladı dinlenme fırsatı verilmeliydi.Oysa belki havlu atacakları 3üncu maç Karşıyaka maçını soğutarak moralli geçtiler.Yine Novak:Nadala elendikten sonra bu nasıl sakat sakat oyuncu böyle olmaz deyip çamur atan oyuncu.Oysa sakatlandığı net açıklandı Romada.E sen madembliyorsun motive ol yen kaçıncı maç.Bu tip karekter egoisttur bencildir sosyopattir.Basarili olduklarında kendilerine yontarlar amabasarisiz oldukları an dış güçler.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1325 : 10 Haziran 2022, 00:12:58 »
bu 2 maçta atmosfer de bence gayet güzeldi.vallahi öyle bağırdım ki salı gününden kalma ses kısıklığıyla bile limitleri zorladım.özlemişiz böyle atmosferleri be.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1326 : 10 Haziran 2022, 01:27:29 »
Corceviç bize yeter bir koç filan değil, ama iş ahlakını takdir ediorum, kovulduğu halde kendince çok iyi hazırlandı ve oyuna konsantre idi, savunma ve motivasyon konusunda zaten fena değil, hücumda da savunma kaynaklı akınca, onlar da hep atmayı ön plana almak zorunda kalınca kolay yendik, 3. maç çok kritik, bence hiç gerilmeden, çok çok sert oynarayak kesin almamız lazım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1327 : 10 Haziran 2022, 01:48:35 »
Kovulma cirkin kavram.Bari iş akdi feshedildi diyelim çok daha şık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1328 : 10 Haziran 2022, 02:05:27 »
Corceviç bize yeter bir koç filan değil, ama iş ahlakını takdir ediorum, kovulduğu halde kendince çok iyi hazırlandı ve oyuna konsantre idi, savunma ve motivasyon konusunda zaten fena değil, hücumda da savunma kaynaklı akınca, onlar da hep atmayı ön plana almak zorunda kalınca kolay yendik, 3. maç çok kritik, bence hiç gerilmeden, çok çok sert oynarayak kesin almamız lazım.

Euroleague'de 3'ü saha içinde, 3'ü de masa başında olmak üzere toplam 6 galibiyeti gasp edildi. Bunlar yaşanmasa ekstra 2 3 galibiyet daha olabilirdi. Final four olurdu demiyorum ama play off kesindi. Koçluğu hedeflerimiz doğrultusunda yetersiz belki ama son iki maç itibariyle koçuna saygı duymayan bir kadro bu şekilde oynamaz diye düşünüyorum. Biraz ondan biraz bizden büyük oranda da onun kurmadığı bir kadrodan dolayı kan tutmadı...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1329 : 10 Haziran 2022, 02:21:55 »
1,5 yıl aradan sonra merhaba.Sonu şampiyonluk olsun.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2022, 02:23:30 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1330 : 10 Haziran 2022, 02:23:53 »
Çok raad final oynayabilecek bir kadroyu rezil oyunlarla, sene başından beri doğru dürüst hücum ettiremeden, saçma sapan rotasyonlarla, müdahalelerle ligin dibinde bitirtti, ne sertaç ne corco bu kulübe layık değiller. Şu seride tek şansımız efesin yorgun bitkin sakat ve doymuş olması, bizim de yıllardır ilk kez bu dönemde sağlıklı ve dinç olmamız, umarım orda coşmaya başlamazlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1331 : 10 Haziran 2022, 02:38:59 »
Yorgun ama .oral.motivasyonu en tepede bir ekip sonuçta.Bu avantaj.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1332 : 10 Haziran 2022, 02:42:57 »
Euroleague'de 3'ü saha içinde, 3'ü de masa başında olmak üzere toplam 6 galibiyeti gasp edildi. Bunlar yaşanmasa ekstra 2 3 galibiyet daha olabilirdi. Final four olurdu demiyorum ama play off kesindi. Koçluğu hedeflerimiz doğrultusunda yetersiz belki ama son iki maç itibariyle koçuna saygı duymayan bir kadro bu şekilde oynamaz diye düşünüyorum. Biraz ondan biraz bizden büyük oranda da onun kurmadığı bir kadrodan dolayı kan tutmadı...

Ertan abi, Euroleague'le ilgili söylediklerine pek katılmıyorum. 2-3 maçta yaşanan hakem hatalarına rağmen bu takım her şartta ilk 8 içinde olmalıydı, bu net koça yazar. Ama koçu en çok eleştiren adamlardan biri olarak şunu da her zaman söyledim, youtube'da da dile getirdim, oyuncular tarafından saygı görüyor ve karakter olarak da 10 numara adam. İş ahlakı da çok yüksek. Gönderileceğini bildiği halde ilk gün nasılsa şimdi de o tutkuya sahip. Bu konuda koça laf söyleyen çarpılır. Vedası umarım şampiyonlukla olur ve alkışlarla uğurlarız kendisini.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1333 : 10 Haziran 2022, 02:47:15 »
ahhh Vesely ahh ... Dunyanin en guzel takiminin son temsilcisi ...

Kaybettiklerimizi hep sonradan anliyoruz ... cok kafamizi vurariz cok ...

Vesely'i tutup arkasına sağlam bir uzun daha almak varken, elimizden kaçırıp yerini dolduramayacağız o kesin de, nasıl bir planlama yapılacak merak konusu. İsmi geçenlerle ne Vesely'nin yeri dolar ne de beklentileri karşılar.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1334 : 10 Haziran 2022, 02:49:54 »
Kovulma cirkin kavram.Bari iş akdi feshedildi diyelim çok daha şık.

Abi yat uyu Allah aşkına. Nil Karaibrahimgil miyiz biz...