Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 125895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1350 : 10 Haziran 2022, 11:19:44 »
Ben seni kastederek tribün dedim  ;)

Benim kızım da gidecek aynen Truva şeklinde. Yalnız hiç bir forma, kaşkol vb’ne izin vermiyorlar… Girişte arama yapıyorlar. Biliyorsundur…
aynen maalesef öyle ama kimse eğer şampiyon olursak kupa töreninde sarı tişörtümü giymeme engel olamaz :D

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1351 : 10 Haziran 2022, 11:25:41 »
aynen maalesef öyle ama kimse eğer şampiyon olursak kupa töreninde sarı tişörtümü giymeme engel olamaz :D

ayağa kalkanları polise şikayet et :))

Bizim salonda birileri yeltenmis :)) efes fener maçına gitmeyin o zaman arkadaş....

Su seyirci profilimiz giderek boka sarıyor... eski sari tribün olmasa halimiz harap
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1352 : 10 Haziran 2022, 11:31:48 »
GS’liler bu maça gelmezler bence :D
Yara aldılar ikinci takımlarından :)
FENERBAHÇE

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1353 : 10 Haziran 2022, 11:36:52 »

ayağa kalkanları polise şikayet et :))

Bizim salonda birileri yeltenmis :)) efes fener maçına gitmeyin o zaman arkadaş....

Su seyirci profilimiz giderek boka sarıyor... eski sari tribün olmasa halimiz harap
abi şikayet olmasa bile bağırınca uzaylı gibi bakıp insanı baya bi kötü hissettiriyolar insan ne yapacağını bilemiyor

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1354 : 10 Haziran 2022, 13:32:58 »
abi şikayet olmasa bile bağırınca uzaylı gibi bakıp insanı baya bi kötü hissettiriyolar insan ne yapacağını bilemiyor

Bi s2in gidin diceksin ... baska yapacak birsey yok
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1355 : 10 Haziran 2022, 14:12:19 »
Şimdi bu olay şöyle; Benim kafam gürültüyü/bağırmayı çok kaldırmıyor mesela bir süredir.  ;D Önümde yanımda olur olmaz bağıranı çağıranı da. Pandemi başlamadan önce salona gitmeyi de bırakmıştım zaten. Bir yere oturmaya gittiğimde çevremde yüksek sesle konuşan biri varsa onu bile azarlıyorum.  :P

Yani benim gibi zamanla/yaşlandıkça konformist olan tipler o salona geliyor maalesef. Ben bıraktım. Evin konforunda izlemeyi tercih ediyorum, TV’den tezahüratlar bile daha güzel geliyor.

Kız futbol maçına gideyim demiştim en son, bu yüzden erindim, vaz geçtim…

Her şey gençlikte güzel  :P

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1356 : 10 Haziran 2022, 14:29:49 »
ergin bi şeyler vızıldamış yine duymazdan gelip kendi işimize odaklanmak lazım 2-3 şey söyleyip takımına özgüven kazandırmaya çalışıyor

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1357 : 10 Haziran 2022, 15:03:25 »
ergin bi şeyler vızıldamış yine duymazdan gelip kendi işimize odaklanmak lazım 2-3 şey söyleyip takımına özgüven kazandırmaya çalışıyor

Ortamı germeye başlamış. Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla da bizim taraftarın sığır olanları zokayı yutmuş...

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1358 : 10 Haziran 2022, 15:12:46 »
Doğru… Yalnız karşı benchte kafasında binbir türlü şeytanlık portföyü olan biri var.

Her türlü sportmenlik dışı şey beklenir. Bu maçtan sonra açıklama falan da yapabilir bak… Hakemler falan demeye kalkar. Seyirci bana dopingçi dedi der… Obradoviç’in bile konsantrasyonunu dağıtabilmiş bir zat.

Maçtan hemen sonra yazmıştım. Hiç yanıltmıyor beni. Taraftarın bir kısmı üzerine saldırırken bir kısmı da aslında Ergin iyi Koç falan diyor maalesef.

Bu adamın Türk basketbolundan silinmediği her gün bir zarar.

Anadolu Holding bu kadrosu, imkanları ve yönetimi ile EL’nin herhangi bir koçu ile de iki şampiyonluk alırdı zaten. Buna Sasha da dahil…

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1359 : 10 Haziran 2022, 15:13:57 »
Estağfurullah abi, herkes kadar benim de teknik taktik bilgim. Ben koçluğunu çok tutmuyorum Djordjevic'in malum ama adamın hakkını da yemem. Açıkçası kadro ve sistemden ziyade şubede dönen dümeni görünce, bu adama saygım arttı.

Djordjevic'le ilgili daha önce konuşuldu ama şu bilgiyi de vermek lazım. Para konusunda arsız bir adam değil. Öyle olsaydı şube yönetimine, ''İsterseniz istifa ederim.'' demezdi. Şunu da yapacak çok az insan vardır.

Belli takıntılarından vazgeçer, biraz da modern zamanlara kafa yorarsa daha önünde uzun bir yol var.

Dostum iltifat maksatlı ya da bir şeyler ima için yazmadım. Gerçek vaziyet bu. Ben Fenerbahçe dışında basketbol dünyasını takip edemiyorum maalesef. Son olimpiyatl oyunlarında bile kadın milli voleybol takımımızdan yana kullandım maç izleme tercihimi. Sizler yurtdışını olsun, diğer takımları olsun, altyapıları olsun daha fazla takip ediyorsunuz. Bu durumu kast etmiştim. Hatta hatırlarsan sezon başında karşılıklı olarak Djordovic konusunda yazışmıştık. Biz hala eski kafa, basketbolun 5 kişi ile oynandığı dönemlerin mentalitesini tam olarak atabilmiş değiliz. Oysa ki oyun çok değişti, evrildi, başka bir noktaya geldi. Bu bağlamda sana ve senin gibilere gıpta etmiyor değilim. Videolarınızı da beğenerek pür-dikkat dinliyorum. Bir şeylerden haberimiz oluyor sayenizde. Son olarak bir kardeş tavsiyesi. Sinirlendiğin zaman içinden bir 50'ye kadar say ve ondan sonra sarf et cümlelerini. İnan çok yararlı olacak. Twitter'da da her yazılanı çizileni kaale alma derim. Keza orası bildiğin akıl hastanesi. Mesela ben kapattım twit hesabımı, çok daha huzurluyum. insanı ekstra agresif yapıyor orası. Gslisi Tslisi yetmiyor gibi bizim camianın sığırı da çok, ki onlar çok daha asap bozucu. saygılar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1360 : 10 Haziran 2022, 15:16:45 »
Maçtan hemen sonra yazmıştım. Hiç yanıltmıyor beni. Taraftarın bir kısmı üzerine saldırırken bir kısmı da aslında Ergin iyi Koç falan diyor maalesef.

Bu adamın Türk basketbolundan silinmediği her gün bir zarar.

Anadolu Holding bu kadrosu, imkanları ve yönetimi ile EL’nin herhangi bir koçu ile de iki şampiyonluk alırdı zaten. Buna Sasha da dahil…

Ağbi herif tıpkı ismini yazmayacağım bir diğer herif gibi çok iyi biliyor bu milletin kodlarını. ortamı geriyor ve buradan başarı çıkarıyor. Maalesef bizim taraftar da yutuyor zokayı. Görme herifi, yok say. Bitir seriyi, o zaman bağır çağır Ergin diye. Ama yok işte.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1361 : 10 Haziran 2022, 15:59:50 »
Ağbi herif tıpkı ismini yazmayacağım bir diğer herif gibi çok iyi biliyor bu milletin kodlarını. ortamı geriyor ve buradan başarı çıkarıyor. Maalesef bizim taraftar da yutuyor zokayı. Görme herifi, yok say. Bitir seriyi, o zaman bağır çağır Ergin diye. Ama yok işte.
Bence milletin kodlarında sorun olduğu için bu ve benzerleri! böyle kariyerler yapabildiler bu ülkede.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1362 : 10 Haziran 2022, 16:04:48 »
….

Girme abi bu toplara hiç, o bütçeyle/kadroyla herkes şampiyon yapardı falan gib yaklaşımlar yanlış.
Beğenen olur beğenmeyen  olur ama adamın tarzı bu, buna uygun oyuncuyu bulunca da parlatıyor. Kadroda Dunston haricinde tek bir yıldızı yoktu, hepsi onunla kariyer zirvesi yaptılar.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2022, 16:05:06 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1363 : 10 Haziran 2022, 16:48:23 »
Girme abi bu toplara hiç, o bütçeyle/kadroyla herkes şampiyon yapardı falan gib yaklaşımlar yanlış.
Beğenen olur beğenmeyen  olur ama adamın tarzı bu, buna uygun oyuncuyu bulunca da parlatıyor. Kadroda Dunston haricinde tek bir yıldızı yoktu, hepsi onunla kariyer zirvesi yaptılar.
Okuyup üflüyor mu n’apıyor  ;D

Bir ara konuşalım kimleri parlattı. Günün yorgunluğu çöktü şimdi.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1364 : 10 Haziran 2022, 21:32:36 »
tüm türkiye’ye mal olduğunu savunup türkiye’nin gururu olduğunu düşünen kulüp bilet satışa çıkarmaya korkuyor.