Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 125897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1335 : 10 Haziran 2022, 02:52:12 »
Ertan abi, Euroleague'le ilgili söylediklerine pek katılmıyorum. 2-3 maçta yaşanan hakem hatalarına rağmen bu takım her şartta ilk 8 içinde olmalıydı, bu net koça yazar. Ama koçu en çok eleştiren adamlardan biri olarak şunu da her zaman söyledim, youtube'da da dile getirdim, oyuncular tarafından saygı görüyor ve karakter olarak da 10 numara adam. İş ahlakı da çok yüksek. Gönderileceğini bildiği halde ilk gün nasılsa şimdi de o tutkuya sahip. Bu konuda koça laf söyleyen çarpılır. Vedası umarım şampiyonlukla olur ve alkışlarla uğurlarız kendisini.

Mevzunun teknik taktik kısmına daha vakıfsın, belki de dediğin gibi her türlü sokmalıydı ilk sekize bilemiyorum, olmadı maalesef. Daha önce görev yaptığı takımlarda kendi mi kurmuştu kadroyu? Bayern öyleydi sanırım.  Umarım dediğin gibi sonu iyi biter. Hem de Vesely'ye güzel bir veda olur. Bir maç daha...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1336 : 10 Haziran 2022, 02:57:21 »
Mevzunun teknik taktik kısmına daha vakıfsın, belki de dediğin gibi her türlü sokmalıydı ilk sekize bilemiyorum, olmadı maalesef. Daha önce görev yaptığı takımlarda kendi mi kurmuştu kadroyu? Bayern öyleydi sanırım.  Umarım dediğin gibi sonu iyi biter. Hem de Vesely'ye güzel bir veda olur. Bir maç daha...

Estağfurullah abi, herkes kadar benim de teknik taktik bilgim. Ben koçluğunu çok tutmuyorum Djordjevic'in malum ama adamın hakkını da yemem. Açıkçası kadro ve sistemden ziyade şubede dönen dümeni görünce, bu adama saygım arttı.

Djordjevic'le ilgili daha önce konuşuldu ama şu bilgiyi de vermek lazım. Para konusunda arsız bir adam değil. Öyle olsaydı şube yönetimine, ''İsterseniz istifa ederim.'' demezdi. Şunu da yapacak çok az insan vardır.

Belli takıntılarından vazgeçer, biraz da modern zamanlara kafa yorarsa daha önünde uzun bir yol var.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2022, 02:58:12 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1337 : 10 Haziran 2022, 06:59:35 »
Hakkında olumlu olumsuz çok şey yazılıyor. Ben ilk gruptayım genelde. Zaman zaman potansiyelinin altında kalması falan bir tarafa Guduric'in takım aidiyetini ve egoist olmamasını çok takdir ediyorum. En büyük şansızlığı Bogdanovic performansı beklendi kendisinden. Takım içi parça olarak, x faktör olarak çok çok başarılı. Ama Bogdanovic bağlamında eleştiriliyor hep. Hiç bir zaman Bogdanovic etkisi yaratmayacak. Bu tür bir şey beklenmemeli. Serinin sonraki maçı için de kritik isim. o oynadıkça de colo da rahatlıyor, yıpranmıyor.
Katiliyorum.... Bunu seneye de bir cok oyuncu icin yasayacagiz.  gunlerin geride kaldigini bu takimin baska bir takim oldugunu, ne kadar erken kabullenirsek o kadar az zarar goruruz.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1338 : 10 Haziran 2022, 07:06:37 »
Estağfurullah abi, herkes kadar benim de teknik taktik bilgim. Ben koçluğunu çok tutmuyorum Djordjevic'in malum ama adamın hakkını da yemem. Açıkçası kadro ve sistemden ziyade şubede dönen dümeni görünce, bu adama saygım arttı.

Djordjevic'le ilgili daha önce konuşuldu ama şu bilgiyi de vermek lazım. Para konusunda arsız bir adam değil. Öyle olsaydı şube yönetimine, ''İsterseniz istifa ederim.'' demezdi. Şunu da yapacak çok az insan vardır.

Belli takıntılarından vazgeçer, biraz da modern zamanlara kafa yorarsa daha önünde uzun bir yol var.

Bende ekleme yapayim.. Mac icinde rotasyonu azaltmasi lazim, ya momentumu kesiyor ya da hucum-savunma dengesini bozup rakibe saglam bir darbe indirme sansi veriyor. Yoksa savunma anlaminda kurgusu mesela gayet iyi.

Sok iki maci izleyen Booker i savunmaci bile sanabilir....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1339 : 10 Haziran 2022, 08:32:13 »
Acayip konsantrasyon farkı var Efes ile aramızda. İlk yarı bir Booker bir de Nando yediğimiz basket dönüşü erken koşup bomboş basket attı.Ergin atıcılarla işi götürürüm diyip pota altını bomboş bıraktı ama tutmadı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1340 : 10 Haziran 2022, 08:41:47 »
Acayip konsantrasyon farkı var Efes ile aramızda. İlk yarı bir Booker bir de Nando yediğimiz basket dönüşü erken koşup bomboş basket attı.Ergin atıcılarla işi götürürüm diyip pota altını bomboş bıraktı ama tutmadı.

Aslinda iki macta da 3 uzun denedi Gergin... ama kisalar iyi karsilik verdi. Kisalarin (ozellikle son macta Guduric)  topa yaptigi baski ve rebound oncesi yapilan dogru box outlar, Gergin in hamlesini bosa cikardi. Hele savunmada her pozisyonda disaridaki bos oyuncuya yetisip el kaldirinca, Gergin in dis oyuncularini da yildirdi.

Bu arada oyle enerji farki var ki sahada, Bryant disinda o seviyeye yakin Efesli yoktu iki macta da... Bu arayi iyi degerlendirip sonraki maca dise dis oynamak isteyecek Efes.... Ama bu kadar uzun sezon ve mac yogunlugundan sonra nasil yaparlar bilmem.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1341 : 10 Haziran 2022, 08:48:52 »
Seri daha bitmedi tabii… Ama sadece Sasha değil Vesely ve Nando da acayip bir iş ahlakı sergiliyor.

Umarım emeklerinin karşılığını alırlar.

Bizim asıl hedefimiz her zaman EL olmalı. Öyle F8 falan da değil. En az F4.  Ve sürekli… O süreç bu yıl bir çok şanssızlıkla sonuçlandı. Ancak bunun için koça da Vesely ve Nando’ya da kızan taraftarın yönünü daha çok şube yönetimine ve Ali Koç’a çevirmesi gerekiyor. O kadar yatırım yaptıktan sonra hiç bir derdimize derman olmayacağı belli olan Starks’ı getiren yönetim. Saçma sapan profesyonel olmayan yönetim uygulamaları yapan yine kendileri.

Asıl yapısal sorunları görüp elimizdeki değerlerin kıymetini bilme noktasında gerçekten sorunlarımız var… En azından haklarını verelim bari; özellikle Nando ve Vesely’nin…

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1342 : 10 Haziran 2022, 08:53:11 »
Seri daha bitmedi tabii… Ama sadece Sasha değil Vesely ve Nando da acayip bir iş ahlakı sergiliyor.

Umarım emeklerinin karşılığını alırlar.

Bizim asıl hedefimiz her zaman EL olmalı. Öyle F8 falan da değil. En az F4.  Ve sürekli… O süreç bu yıl bir çok şanssızlıkla sonuçlandı. Ancak bunun için koça da Vesely ve Nando’ya da kızan taraftarın yönünü daha çok şube yönetimine ve Ali Koç’a çevirmesi gerekiyor. O kadar yatırım yaptıktan sonra hiç bir derdimize derman olmayacağı belli olan Starks’ı getiren yönetim. Saçma sapan profesyonel olmayan yönetim uygulamaları yapan yine kendileri.

Asıl yapısal sorunları görüp elimizdeki değerlerin kıymetini bilme noktasında gerçekten sorunlarımız var… En azından haklarını verelim bari; özellikle Nando ve Vesely’nin…

750K bonservis ile Perez i transfer eden yonetimden cok beklentim yok kendi adima....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1343 : 10 Haziran 2022, 08:57:18 »
Efes tarafına gelirsek, ben bunu burada defalarca gündeme getirdim, bazı arkadaşlar ise karşı çıkıyorlar; Ergin’in en büyük (taktik) silahı el üstü şutlardır. Diğer silahları sportif alanın dışında kalır ve onları çok iyi kullanır. Tekrar girmeyeceğim bu özelliklerine.

El üstü şutlar sayesinde üst üste iki EL şampiyonluğu almıştır. Bu sezon başını hatırlasanıza Larkin’in sakat olduğu dönemi.

Dünkü maçta Larkin, Micic sıvayınca Byrant ve Buğrahan ile aynı şeyleri yaptırmaya devam etti işte…

Bence iki şampiyonluğun asıl mimarı Tuncay Özilhan’dır. Sadece parayı verdiği için değil. Aynı zamanda basketbolu bilen bir Başkan olduğu için.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1344 : 10 Haziran 2022, 09:00:23 »
dün vesely 19 nando 21 henry 20 guduric 17 dakika oynamış

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1345 : 10 Haziran 2022, 09:40:46 »
dün vesely 19 nando 21 henry 20 guduric 17 dakika oynamış
Nando almış en çok süreyi…

Sinan Erdem’de bizim tribün olacak mı  :D

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1346 : 10 Haziran 2022, 09:42:06 »
Nando almış en çok süreyi…

Sinan Erdem’de bizim tribün olacak mı  :D
abi deplasman tribünü yok mecbur truva bende hiç enerji kalmadı ama ona da alacağım gibi duruyor birçok kişi girer bizden

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1347 : 10 Haziran 2022, 09:48:06 »
abi deplasman tribünü yok mecbur truva bende hiç enerji kalmadı ama ona da alacağım gibi duruyor birçok kişi girer bizden
Ben seni kastederek tribün dedim  ;)

Benim kızım da gidecek aynen Truva şeklinde. Yalnız hiç bir forma, kaşkol vb’ne izin vermiyorlar… Girişte arama yapıyorlar. Biliyorsundur…

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1348 : 10 Haziran 2022, 10:11:26 »
İbnelerin sanki taraftarı varmış gibi. Komple gsliler, beşiktaşlılar doldurur tribünleri.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1349 : 10 Haziran 2022, 10:38:32 »
Yada salt basketbolseverler.Bu tip kitlede var.Bubarada Beşiktaslilarda haz etmez ondan.