Galatasarayın kafa rahat artı ligde tüm takımlar bize motive.
Galatasaray siyahi oyunculardan kurulu Kravish hariç.Koş koşa uygun.
Euroligde bu oyun sakat şutlar girmedi mi tuz buz olursun ki geçen sene gördük.
Bu arada maç bitimlerinde tüm branşlarda yerelde de değerlendirmeler hoş olmuş.Kanalımızı tebrik ediyorum.
cincon un hizli oyuna uygun olma kriteri yabancilarinin siyahi olmasi yani .... hmm ben ikna oldum Kemal

Tom bey, bir Asvel macini ac izle. Hizli oyun kos kos oyunu degildir... Topu alinca yari sahayi kosarak gecmek te degildir hizli oyun... Yari sahada rakip topu eline aldiginda da hizli oynayabilirsin... Kavram karisiyor konusurken...
Sen fast break ve eline alanin potaya devrildigi oyunu kastediyorsun tahminen ama zaten bu da bir duzen degil ... kastedilen hic degil... Yani fast break gelirse kimse hayir demez ama kastedilen oyun sistemi bu degil...
sahayi belkide euroleage de (Barca Haric) en hizli gecip, en hizli yari sahaya yerlesecek ve eslesme problemi yaratacak takim biz olmamiza ragmen bunu Asvel kadar bile uygulayamiyoruz...
-Hizli bir takimin ilk avantaji karsi sahaya daha once yerlestiginden hem bos adam hemde ters eslesme den yararlanir...
-Karsi takim yerlesmis olsa bile mobil uzunlar ve hizli kisalar ile 10-12 saniyede topu hizli cevirerek yine ters eslesme ya da bos sut yaratir (gaziantep macindaki gibi)
-E zaten mutlaka bir kac setin olacaktir her iyi takim gibi
-1e 1 de yapabilecek oyuncularin var...
Bir anda hucum yelpazen olusuveriyor...
Bizim oyun duzenimizde top uzun uzun dolasiyor sonra 4 oyuncu aciliyor ve bir oyuncu drive ediyor.. Ki bence bu lise takimlarinda bile var... Ben dogru durust baska bir oyun gormuyorum...