Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 119977 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #345 : 31 Ekim 2021, 17:11:11 »
Arif abi, bu yerli farkı bizi muhtemelen BSL'de şampiyon yapacak en önemli faktör olacak. Oyuna giren yerliler, bir şekilde enerjiyi yukarı çekiyor. Hata yapsalar bile belli bir kalite görüyorsun.

Karşıyakanında fena değil yerlileri.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #346 : 31 Ekim 2021, 17:15:25 »

abi allah aşkına,yeter artık ya.tamam rezil bi kulübüz herkes bizden iyi ama senle alakalı alakasız her yoruma da parazit yapıyosun insanları forumdan illallah ettireceksin gözünü seveyim ya.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #347 : 31 Ekim 2021, 17:18:33 »
Tespit bizim dışımızda onlarında iyi yerlileri dedim.

Her şeyden nem kapılmasın.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #348 : 31 Ekim 2021, 17:21:22 »
Macin oyuncusu net Vesely .... Ama halihazırda en formda 3 luk atan kisamiz Melih....

Geriden gelip kazanmamız iyi oldu... cok anlamlı bir maç degil ama %68 2lik ve %50 3luk ... 16/18 serbest atış... iyi oranlar

Ve tekrar söylüyorum belki ama takim hizlandikca daha iyi oynuyor. Oyuncularin vücut dili bile değişiyor... bu takimin yavaş oynamasi tam aptallik
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #349 : 31 Ekim 2021, 17:23:25 »
Arif abi, bu yerli farkı bizi muhtemelen BSL'de şampiyon yapacak en önemli faktör olacak. Oyuna giren yerliler, bir şekilde enerjiyi yukarı çekiyor. Hata yapsalar bile belli bir kalite görüyorsun.

Evet kesinlikle, şu galibiyet oyunculara da moral oldu.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #350 : 31 Ekim 2021, 17:30:38 »
ne yapıp edip ligde efes ve karşıyaka'ya karşı saha avantajını almamız lazım.büyük ihtimal mayıs haziran döneminde basketbolda da tam kapasite açılacak salonlar,o zaman değerini anlayacağız böyle galibiyetlerin.2019'da tek bi banvit maçına vermiştik şampiyonluğu o kadar eksiğe rağmen.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #351 : 31 Ekim 2021, 17:36:48 »
Efesten ziyade Karşıyaka önemli.Artı dün izlediğim Galatasarayda adaylardan beğendik mi söylemek boynumun borcu.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #352 : 31 Ekim 2021, 17:45:25 »
Djordjevic, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''İlk çeyrek ve diğer 3 çeyrek olarak ayırmak lazım. Doğru kararlar veremedik. İlk çeyrekte böyle maçlar için gerekli eforu ortaya koyamadık. Onlar sonuçta hafta bir maç oynuyor ve biz de enerji olarak onların gerisinde kaldık. İlk bölümden itibaren çok iyi enerji ortaya koydular.''

''İlk çeyrek performansının kabul edilemez olduğunu konuştuk. Bu şekilde basketbol oynayıp kazanamayız demiştik. Bir reaksiyon bekliyorduk ve benchten gelen oyuncular bunu sağladı. İsmet ve Guduric gibi oyuncular, kenardan gelerek enerjiyi verdiler. Kötü mağlubiyetlerden sonra Türkiye Ligi'nde gevşeyemeyiz. Bizim için önemli bir galibiyetti.''

''Üç çeyrekte ortaya koyduğumuz performans basketbol açısından doğru olandı. Hücumda top dolaşıyordu, maalesef idman yapacak çok fazla vaktimiz yok. Birbirimizi ancak maçlarda tanıyabiliyoruz. Herkesin hazır olmasını umuyoruz.''
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2021, 17:48:40 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #353 : 31 Ekim 2021, 17:54:37 »
Efesten ziyade Karşıyaka önemli.Artı dün izlediğim Galatasarayda adaylardan beğendik mi söylemek boynumun borcu.

Dün izlediğin Galatasaray'ın oynadığı basketbolu aslında bizim oynamamız gerektiğini söylediğimizde ''koş koş yaparak şampiyon olunmaz'' diyorsun. Sonra çıkıyorsun 24 saattir burada Galatasaray güzellemesi yapıyorsun. Kaldı ki, Galatasaray'ın kadro yapılanmasını ve oynadığı basketbolu beğenen biriyim. Ancak o takımın sonunu getirmesi çok zor. Eldeki imkanlarla maximum performans ortaya koyuyorlar.

Karşıyaka'nın yerlileri diye tutturdun ama Ufuk Sarıca şu an en çok yerlilerin performansından şikayetçi. Berkan Durmaz'ın performansı yerlerde, Burak Can desen max performans verse takımı yukarı çekecek seviyede değil, Semih bildiğimiz gibi kritik anlarda sıçmaya devam... Geçen sezon Metecan ve Onuralp çok ekstra işler yapmıştı. Bu sezon onların verdiği enerjiyi arıyorlar.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #354 : 31 Ekim 2021, 20:49:39 »
Karşıyaka kadro mühendisliğini yanlış kurmuş. Blackmon gibi bir kısadan hiç faydalanamıyorlar üstüne tek pivot Mahir ile oynuyorlar. Daha sezonun başında Roll ve Tyus gibi boylarından büyük hamleler yapmak zorunda kaldılar ki ben sezon sonunda ekonomik kriz yaşayacaklarını düşünüyorum

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #355 : 01 Kasım 2021, 10:53:15 »
Galatasarayın kafa rahat artı ligde tüm takımlar bize motive.

Galatasaray siyahi oyunculardan kurulu Kravish hariç.Koş koşa uygun.

Euroligde bu oyun sakat şutlar girmedi mi tuz buz olursun ki geçen sene gördük.

Bu arada maç bitimlerinde tüm branşlarda yerelde de değerlendirmeler hoş olmuş.Kanalımızı tebrik ediyorum.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2021, 10:54:36 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #356 : 01 Kasım 2021, 11:39:01 »
Galatasarayın kafa rahat artı ligde tüm takımlar bize motive.

Galatasaray siyahi oyunculardan kurulu Kravish hariç.Koş koşa uygun.

Euroligde bu oyun sakat şutlar girmedi mi tuz buz olursun ki geçen sene gördük.

Bu arada maç bitimlerinde tüm branşlarda yerelde de değerlendirmeler hoş olmuş.Kanalımızı tebrik ediyorum.

cincon un hizli oyuna uygun olma kriteri yabancilarinin siyahi olmasi yani .... hmm ben ikna oldum Kemal  :) :)

Tom bey, bir Asvel macini ac izle. Hizli oyun kos kos oyunu degildir... Topu alinca yari sahayi kosarak gecmek te degildir hizli oyun... Yari sahada rakip topu eline aldiginda da hizli oynayabilirsin... Kavram karisiyor konusurken...

Sen fast break ve eline alanin potaya devrildigi oyunu kastediyorsun tahminen ama zaten bu da bir duzen degil ... kastedilen hic degil... Yani fast break gelirse kimse hayir demez ama kastedilen oyun sistemi bu degil...

sahayi belkide euroleage de (Barca Haric) en hizli gecip, en hizli yari sahaya yerlesecek ve eslesme problemi yaratacak takim biz olmamiza ragmen bunu Asvel kadar bile uygulayamiyoruz...

-Hizli bir takimin ilk avantaji karsi sahaya daha once yerlestiginden hem bos adam hemde ters eslesme den yararlanir...
-Karsi takim yerlesmis olsa bile mobil uzunlar ve hizli kisalar ile 10-12 saniyede topu hizli cevirerek yine ters eslesme ya da bos sut yaratir (gaziantep macindaki gibi)
-E zaten mutlaka bir kac setin olacaktir her iyi takim gibi
-1e 1 de yapabilecek oyuncularin var...

Bir anda hucum yelpazen olusuveriyor...

Bizim oyun duzenimizde top uzun uzun dolasiyor sonra 4 oyuncu aciliyor ve bir oyuncu drive ediyor.. Ki bence bu lise takimlarinda bile var... Ben dogru durust baska bir oyun gormuyorum...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #357 : 02 Kasım 2021, 07:50:56 »
hmm ben ikna oldum Kemal  :) :)

Ne dediğini kendi biliyor mu, emin değilim. Her sayfada klasik bir mesajı var, ''Avrupa lig için ısınma, playoff şansımız yok...'' tadında. Sonra, ''Bu oyunla Euroleague'de dağılırız.'' diyor. Zaten şansının olmadığını düşündüğün bir ligde bu oyunla dağılsan ne olur, dağılmasan ne olur. Madem lige ısınma yapıyoruz, güçlü takımlar karşısında deneyelim bu oyunu derler adama, mantık olarak. Hoş Tom abinin olduğu yerde ütopya başlar.

Kendisi, Ayhan abiye sormuştu bu tarz bir soru ama ben de Tom abiye sormak istiyorum. Tom abi, siz İdris Naim Şahin olabilir misiniz? O da arada çıkar böyle milletle eğlenirdi.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2021, 07:51:51 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #358 : 02 Kasım 2021, 14:43:03 »

saysana abi karşıyakanın yerlilerini ?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #359 : 02 Kasım 2021, 14:46:01 »
...
Kendisi, Ayhan abiye sormuştu bu tarz bir soru ama ben de Tom abiye sormak istiyorum. Tom abi, siz İdris Naim Şahin olabilir misiniz? O da arada çıkar böyle milletle eğlenirdi.

puhahaha evet ya, beni alakasız birine benzetmişti değil mi :)
şimdi hatırlayamadım gerçi kime benzettiğini..