Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 119734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #570 : 12 Aralık 2021, 00:14:27 »
Booker ilk maçlardaki isteksiz oyunu hariç kalbiyle oynuyor.A aradığımız uzun mu tartışmalara saygılıyım ama çubukluyu ıslatıyor maksimumunu yapma gayretinde.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #571 : 12 Aralık 2021, 00:18:38 »
Booker ilk maçlardaki isteksiz oyunu hariç kalbiyle oynuyor.A aradığımız uzun mu tartışmalara saygılıyım ama çubukluyu ıslatıyor maksimumunu yapma gayretinde.
Canlı canlı izleme fırsatı buldum.Bence de çok istekli bir oyuncu ama kafası gidiyor maç içinde ve Vesely ile birlikte olduklarında spacing katili oluyor.

Ama daha iyisini bulabilirdik bence.Djordjevic’tem tek isteğim şu fade away zormalarına çok izin vermemesi.

İğrenç bir atmosfer vardı,basketbol kültürlerinin olduğu söylenemez.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #572 : 12 Aralık 2021, 00:33:00 »
Şu atmosfer, şu maç Veselysiz çekilir miydi? Baksana nasıl çılgınlar gibi sevindiler 7 sayı öne geçince.

kazasiz belasiz atlattik ona seviniyorum... Bence Vesely yerine Polonara da olsa yenerdik...
Keske Afyon macinda evden yatarak izleseydi ben bu maca keske cikmasa demeseydim. Ama cift mac haftasi geldi.
Oncesinde 3 mac oynadi ki birine 3 gun yataktan cikamadigi halde son gun zorla ciktigini hoca da soyledi...

Suratini tutarak yere dustugunde hasiktir dedim yalan yok. Ben hala Vesely takimin gerisine bedeldir korumamiz lazim diyorum.

Onlari mac icinde bizim kotu ve alanin potaya gittigi harlem vari oyunumuz tuttu... yoksa bir halta yaramaz takimlari...
Seyirci baskisi ve gazla birseyler yapmaya calistilar sadece.... Ancak bu kadar olabilirdi... Resmen sokak basketbolu izliyoruz... Sene basinda eski setlerden izleyebiliyorduk, onlarda kalmadi.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2021, 00:36:31 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #573 : 12 Aralık 2021, 00:33:56 »
Maça gittim ve inanılmaz keyifliydi be :D
Özellikle GS’liler 7 sayı öne geçtiklerinde deliye döndüler.
Vesely çok büyük karakter be.
MM’de çok iyiydi.
Djordjevic yine deli etti ama malum bir şey diyemedim maçta :D

Helal olsun takıma.

Asil sana helal olsun kardesim...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #574 : 12 Aralık 2021, 00:59:08 »
Asil sana helal olsun kardesim...
Eyvallah abi.Takım da sağolsun,güzel bir maç yaşattılar.

Takım ile Koç arasında net uyumsuzluk var.Oyuncular tamamen doğaçlama oynadı çoğu pozisyonda.

Cidden koçsuz yendik bunları.

Rakipte iyi değildi bence.Uzun eksikleri çok göze batıyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #575 : 12 Aralık 2021, 01:02:51 »
bunlara her yerde koyup bi silkelendiğimize göre artık kupa kazanıp tamamen normale dönme zamanı geldi..hazır haftaya voleybol dünya şampiyonası da varken 2010-11 sezonunu tekrar neden yaşamayalım ki :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #576 : 12 Aralık 2021, 01:35:52 »
Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic ve oyuncularımız Galatasaray Nef galibiyetini değerlendirdi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, derbi maçını 86-76’lık skorla kazanırken, karşılaşma sonrası Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, Takım Kaptanımız Melih Mahmutoğlu ve başarılı oyuncumuz Dyshawn Pierre’in yayıncı kuruluş ve FB TV’ye yaptıkları açıklamalardan derlediklerimiz şöyle:

Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic: “Bizim için çok önemli bir galibiyet. Şampiyonluk uzun bir yol ama bu bir derbi ve Fenerbahçe camiası için çok önemli. Burada kazandığımız için gurur duyuyoruz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Savunmada ve hücumda yakın oyunu kazanmayı ve bunu yönetmeyi başardık. Belki birkaç dakika atmosferle onlar sayı buldu ama Fenerbahçe Beko bu maçı bu atmosferde kazandı. Bizim için müthiş bir geceydi. Maçtan önce Başkanımız Ali Koç ve Yöneticimiz Sertaç Komsuoğlu’ndan telefon aldım.  Bize inanılmaz motivasyon ve güç verdiler.”

Kaptan Melih Mahmutoğlu: “Çok önemli Zenit deplasmanından galibiyetiyle döndük. Bu maça hazırlanmak için çok da vaktimiz olmadı. Bir idman yaptık. Her derbi maçı çok özeldir. Biz de bunu biliyorduk, ona göre oynadık. Maçı kazandık, mutluyuz. Önümüzde çok önemli iki EuroLegue maçı var. Lig de lideriz, EuroLeage’de de çıkışa geçtik. Bugün de derbi maçını kazandık. Çok mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarımın eline, yüreğine sağlık. Bu maçın keyfini bu akşam çıkartıp, yarın itibariyle Maccabi maçına çalışmaya başlayacağız. EuroLeague’e iyi başlamadık ama işler yolunda gidecektir. Daha da iyi olacağız. Galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum ve Maccabi ile Baskonia maçlarımıza taraftarlarımızı davet ediyorum. Zenit ve Monaco maçlarını kazandık. Taraftarımızla beraber Maccabi ve Baskonia maçlarını da inşallah kazanırız. Bu haftayı güzel bitirdik, inşallah önümüzdeki haftayı da güzel bitiririz. Ben her zaman derbi maçlarına farklı hazırlanıyorum, farklı bakıyorum. Tabi ki her maç öyle ama derbi maçında tuttuğunuz takımda oynuyorsanız, kaptanıysanız...Böyle atmosferde oynamayı seviyorum da. Derbi maçlarının atmosferini özlemiştik. Hem kazandık, hem güzel performans sergiledim. Takım arkadaşlarımın eline, koluna, yüreğine sağlık. Aynı şekilde Galatasaray takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Oyuncumuz Dyshawn Pierre: “Çok iyi maç oldu. Bu atmosferde üzerimizde çok büyük baskı vardı. İyi performans gösterdik. Taraftarlarımız için ne kadar önemli bir maç olduğunu biliyoruz. İleriki adımlarımıza da bu şekilde devam etmek istiyoruz. Bu tür ortamlarda olabiliyor. Ben (sahaya atılan yabancı maddeler) alıp, ortamı kurtarmak istedim. Bu ortamda bizim de oynamamız gerekiyor."

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #577 : 12 Aralık 2021, 08:42:02 »

Zenit maçının moraliyle döndük.Ne yalan söyleyeyim 7 sayı olunca takımın yapısını bildiğimden dönemeyiz dedim ama döndük.

Çoşkuyla oynayan oyuncular var rakipte.

yenince zenit maçının moraliyle oldu, kaybedersek de zenit maçının yorgunluğu diyecektin. 10 kere yazdın 20 saat sonra, uzun yolculuk, taktik idman yapılmadı vs diye. Her halta bir cevabın bahanen var..
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2021, 08:42:23 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #578 : 12 Aralık 2021, 09:14:25 »
Çok fena bilenmişler.
Futbol takımının neredeyse tamamı gelmiş.
Öne geçtiklerinde Arda'nın, Alpaslan'ın hoplamaları, zıplamaları ne kadar kazanmaya aç olduklarını gösterdi.
Bu sene yine 2011 ve ondan önceki birkaç yıl boyunca süren onlar adına felaket bir süreç vardı.Onu hatırlattı bana.
Her branşta yeniyorduk ve UA yönetimlerine "Yeter artık ezeli rakibimize her branşta yenilmekten bıktık" diye bildiri yayınlamıştı.
Onlar açısından bakınca işleri de gerçekten zor.
Adamın psikolojisi bozulur. Her maç ezeli rakibin tokatlıyor.  ;D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #579 : 12 Aralık 2021, 10:22:38 »
yenince zenit maçının moraliyle oldu, kaybedersek de zenit maçının yorgunluğu diyecektin. 10 kere yazdın 20 saat sonra, uzun yolculuk, taktik idman yapılmadı vs diye. Her halta bir cevabın bahanen var..

Yok kaybetseydik Galatasaray bireysel yetenekli oyuncuların katkısıyla aldı derdim.Maccabi 1.5 tık üstü daha kaliteli ekip iyi sınav oldu.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #580 : 12 Aralık 2021, 11:06:33 »

Zenit maçının moraliyle döndük.Ne yalan söyleyeyim 7 sayı olunca takımın yapısını bildiğimden dönemeyiz dedim ama döndük.

Çoşkuyla oynayan oyuncular var rakipte.
Zenit maçı oynanmamış olsa veya yenilmiş olsak dönemez miydik yani, alt tarafı 7 sayı yahu

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #581 : 12 Aralık 2021, 11:16:27 »
Zenit maçı oynanmamış olsa veya yenilmiş olsak dönemez miydik yani, alt tarafı 7 sayı yahu

7 sayı bu kadar ateşli arzulu takım karşısında dönmek hele bu yıl ki kırılgan yapımızı gözönüne getirdiğimizde müthiş iş.

Kesinlikle kötü takım değiller.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #582 : 12 Aralık 2021, 11:50:37 »

7 sayı bu kadar ateşli arzulu takım karşısında dönmek hele bu yıl ki kırılgan yapımızı gözönüne getirdiğimizde müthiş iş.

Kesinlikle kötü takım değiller.

Kotu takim degiller derken... Bekledigin basari ne mesela bunlardan?
1 tane potansiyelli gecleri ve 2 yabancilari disinda neleri var??? Onlarda Sadik Kabaca, Akon Purcell ve Melo Trimble...
Melo zaten Euroleague cikisi maddesi ile gidecek takim ariyor... Tahminen Subattan once bir yere ucar...
Ucmasa bile Turkiye liginde ancak ilk 8 i zorlar bu takim o da zaten tum hedefleri... Ama final vs beklentisi olacak bir takim degil... Avrupa da eurocup sanslari sifirin altinda .... Top 16 yapacaklarinin en iyisiydi orada da bir kac galibiyetle macerayi sonlandirirlar...

Bak uzulerek soyluyorum ama 3-4 sene oncesi gibi degil, artik Turkiye liginde Efes, Karsiyaka, Telekom (belki birazda Darussafaka) disinda iyi diyebilecegin takim kalmadi... hepsi maddi sikintilar nedeniyle havluyu atti yada neredeyse atacak... Besiktas gecen sene biraz kipirdandi ama o da Seyhmus etkisi idi.... Ne yazik ki Turkiye ligi takimlarinin kalani kotu.... Bu gercekle lutfen yuzles artik... Afyona bile iyi takim dedin ya....

Sen gercekten Fenerbahce takim kadrosunun farkinda misin???

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #583 : 12 Aralık 2021, 12:11:57 »
Kotu takim degiller derken... Bekledigin basari ne mesela bunlardan?
1 tane potansiyelli gecleri ve 2 yabancilari disinda neleri var??? Onlarda Sadik Kabaca, Akon Purcell ve Melo Trimble...
Melo zaten Euroleague cikisi maddesi ile gidecek takim ariyor... Tahminen Subattan once bir yere ucar...
Ucmasa bile Turkiye liginde ancak ilk 8 i zorlar bu takim o da zaten tum hedefleri... Ama final vs beklentisi olacak bir takim degil... Avrupa da eurocup sanslari sifirin altinda .... Top 16 yapacaklarinin en iyisiydi orada da bir kac galibiyetle macerayi sonlandirirlar...

Bak uzulerek soyluyorum ama 3-4 sene oncesi gibi degil, artik Turkiye liginde Efes, Karsiyaka, Telekom (belki birazda Darussafaka) disinda iyi diyebilecegin takim kalmadi... hepsi maddi sikintilar nedeniyle havluyu atti yada neredeyse atacak... Besiktas gecen sene biraz kipirdandi ama o da Seyhmus etkisi idi.... Ne yazik ki Turkiye ligi takimlarinin kalani kotu.... Bu gercekle lutfen yuzles artik... Afyona bile iyi takim dedin ya....

Sen gercekten Fenerbahce takim kadrosunun farkinda misin???

Bost ve kitlediğimiz Blackshearde iyi oyuncular.Bu ikisi bize koy sırıtmaz.

Yabancıların hepsi iyi e Ekrem Memnuda boş koç değil.

Efeside yenen ender takımlardan biri.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2021, 12:12:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #584 : 12 Aralık 2021, 13:08:54 »

Bost ve kitlediğimiz Blackshearde iyi oyuncular.Bu ikisi bize koy sırıtmaz.

Yabancıların hepsi iyi e Ekrem Memnuda boş koç değil.

Efeside yenen ender takımlardan biri.
trol diyincede kızıyorsunuz