Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 119583 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #660 : 08 Ocak 2022, 21:49:32 »
Bu takımı bukadar kötü görmemiştim.Takımda herkes hata yapıyor.Bu maçı bu oyunla,bu hakemlerle,Bu anlatımla almak çok zor.
Takım ritimsiz rakipte ligde maç sayısı olarak en ritimde takım Ksk ve Burgos deplasmanlarından geliyor

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #661 : 08 Ocak 2022, 21:59:09 »
Takım ritimsiz rakipte ligde maç sayısı olarak en ritimde takım Ksk ve Burgos deplasmanlarından geliyor

sadece ritimsiz de değil acele ediliyor sakin oynayıp setler oynansa sıkıntı olmayacak oyun aklı yok parkede

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #662 : 08 Ocak 2022, 22:20:42 »
sadece ritimsiz de değil acele ediliyor sakin oynayıp setler oynansa sıkıntı olmayacak oyun aklı yok parkede

Bencede,Çok acele oynayıp acemice hareket ediyor.Hakemler kötü oluncada sert oynuyor Darüşafaka.
Devin Booker,Nando De Colo,Jan Vesely,olmaması kötü.Barthel takımda gözüküyor.Kaçırdığım bir şeymi var.
Floyd neden alındı anlamıyorum.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2022, 22:26:43 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #663 : 08 Ocak 2022, 22:24:18 »
Bu arada Tom nerde?Hasta filanmı?O yorum yapınca totem yapıyordum.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #664 : 08 Ocak 2022, 22:33:13 »
Artık sadece okuyucu :D çıkış yaptı hesabından

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #665 : 08 Ocak 2022, 22:43:17 »

En son benim yazdiklarimdan sonra birakti .... zaten ondan sonra forum sessizlesti ...
Uzulmedim degil ama ... bizi o yener bu yener ... mac icinde arada 1 sayi varken en heyecanli yerde biz zaten yenemezdik dert etmeyin ... yenilecegiz zaten vs ... kaldiramadim ...
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2022, 22:44:25 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #666 : 08 Ocak 2022, 22:43:45 »
bariz hakem katliami var

Şahsen bu maçta hakemin kabahat bulunacak en son kişi olduğunu düşünüyorum. Oyuna kafasını veren bir tane ne bir oyuncu ne de kenar yönetimi göremedim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #667 : 08 Ocak 2022, 22:45:00 »
Şahsen bu maçta hakemin kabahat bulunacak en son kişi olduğunu düşünüyorum. Oyuna kafasını veren bir tane ne bir oyuncu ne de kenar yönetimi göremedim.

Ya zaten maci hakem verdi demiyorum ama cok kotulerdi onlarda...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #668 : 08 Ocak 2022, 23:03:23 »
Aleksandar Djordjevic: Bireysellik Öne Çıktı Buna Gerek Yok!

Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında evinde konuk ettiği Darüşşafaka'ya 79-61'lik skorla kaybeden Fenerbahçe Beko'da koç Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu.

Djordjevic, maçtan sonra şunları söyledi:

“Üçüncü çeyreğe doğru şekilde başladığımızı düşünmüyorum. Bu gibi maçlarda çok fazla mücadele etmeniz gerekiyor ve ben bu akşam oyuncularımda bunu göremedim. 27 top kaybı yapmak bu seviyelerde mümkün değil, bu şekilde maç kazanamazsınız. Bunlar çok basit hatalardı. Kimse herhangi birinden tüm sorumluluğu almasını beklemiyor. Aksine, bugüne kadar olduğu gibi takım halinde oynamalıyız. İki haftadır sakatlıklar ve Covid vakaları nedeniyle zorlu bir süreç yaşıyoruz. Muhtemelen bugünkü tablo, içinde bulunduğumuz zorlu dönemin bir sonucu. İki hafta boyunca idman yapmakta zorlandık ve bu nedenle şu anda farklı bir takım gibiyiz. Bazı oyuncularımızın geri dönmelerini bekliyoruz. Kötü bir mağlubiyet aldık. Şansımız, şu anda halen Türkiye Ligi’nde iyi bir konumda olmamız. Bu mağlubiyet bizi bu açıdan ligin sonunda çok fazla yaralamayabilir ancak öncelikle takım olarak tekrar geri gelmeli ve birlikteliğimizi kazanmalıyız. Bu akşam takımımda hücum anlamında bireyselliğin ön plana çıktığını gördüm. Buna ihtiyacımız yok. Sadece topu daha iyi paylaşmalıyız. İlk çeyrekte bunu yapmadık, ardından enerjimizle ve savunmamızla geri geldik ama ikinci yarıya yine tembel başladık. Çok fazla top kaybı yaptık. Darüşşafaka’yı tebrik ederim, galibiyeti hak ettiler. Kesinlikle maç ritmi olarak iyi durumdalar, bizim de geride bıraktığımız birkaç zorlu hafta nedeniyle bu akşam en büyük eksikliğimiz buydu.”

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #669 : 09 Ocak 2022, 00:41:15 »
Vesely ve de colo olmadan da geri kalan oyuncular dackadan 20 fark yiyecek oyuncular değil. Hepsi belli bir seviyede kalitede adamlar. Dackanin yabancıların isimlerini bile bilmiyorum. Tuhaf bir skor. Her branşta bu kadar kötü nasıl yonetiliyoruz anlamak güç. Ali Koç daha ne kadar batiracak şubeleri bakalım.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #670 : 09 Ocak 2022, 16:58:13 »
En son benim yazdiklarimdan sonra birakti .... zaten ondan sonra forum sessizlesti ...
Uzulmedim degil ama ... bizi o yener bu yener ... mac icinde arada 1 sayi varken en heyecanli yerde biz zaten yenemezdik dert etmeyin ... yenilecegiz zaten vs ... kaldiramadim ...
Artık sadece okuyucu :D çıkış yaptı hesabından

Tüm Branşlarda Negatif yorumları vardı,ama nezaman yeniliriz,yada enaz 10 sayı fark yeriz dedği maçlarda ben sessiz kalarak totem yapardım.Çükü o maçların % de 95 ni kazanmışızdır herhalde.
Burda bir hareket getirdiği gerçek.Forum gerçekten sesizleşti.Arkadaşların ona karşı yorumlarıda beni zaman zaman güldürüldü.Ben herşeye karşın sevdim.
Bana kimse kızmasın bu kişisel yorumumdur.Bu formdaki Moderatörlerde arkadaşlarda çok samimi ve yorumlarıda ona karşı kırıcı değildi bence.Bir zamanlar Biz kötü oynarken Efesi güçlü dedim diye azar işittiğimi hatırlarım.Tom bu konuda bile Moderatörlerden çok sanşlı olduğunu unutmamalı.Çünkü her Branşta bizim takım güçsüz,GS çok iyi transferler yaptı.Bu sefer işimiz zor yorumları eski zamanda yapılsaydı Tom zaten burda kalamazdı,Burdaki hoş görü ortamını bulamazdı.En azından kendi isteğiyle gitmiş,yinede üzüldüm.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #671 : 09 Ocak 2022, 17:55:25 »
Tüm Branşlarda Negatif yorumları vardı,ama nezaman yeniliriz,yada enaz 10 sayı fark yeriz dedği maçlarda ben sessiz kalarak totem yapardım.Çükü o maçların % de 95 ni kazanmışızdır herhalde.
Burda bir hareket getirdiği gerçek.Forum gerçekten sesizleşti.Arkadaşların ona karşı yorumlarıda beni zaman zaman güldürüldü.Ben herşeye karşın sevdim.
Bana kimse kızmasın bu kişisel yorumumdur.Bu formdaki Moderatörlerde arkadaşlarda çok samimi ve yorumlarıda ona karşı kırıcı değildi bence.Bir zamanlar Biz kötü oynarken Efesi güçlü dedim diye azar işittiğimi hatırlarım.Tom bu konuda bile Moderatörlerden çok sanşlı olduğunu unutmamalı.Çünkü her Branşta bizim takım güçsüz,GS çok iyi transferler yaptı.Bu sefer işimiz zor yorumları eski zamanda yapılsaydı Tom zaten burda kalamazdı,Burdaki hoş görü ortamını bulamazdı.En azından kendi isteğiyle gitmiş,yinede üzüldüm.

Benimde sempatim vardi.. ilginc buluyordum... Ama yani bazen oyle bir an oluyor ki, kaldiramiyorsun... Bana o an denk geldi. Kendi adima bende uzuldum.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #672 : 14 Ocak 2022, 12:09:22 »
16 Ocak Pazar, 18:00
Tivibu Spor 2
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2022, 20:24:34 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Yasin_54

• Üye
  • Yer: Sakarya
« Yanıtla #673 : 15 Ocak 2022, 15:12:32 »
Petkim'in elle tutulucak tek oyuncusu Foreman herhalde gerisi baya vasat oyunculardan oluşuyor rahat kazanmamız lazım şu maçı

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #674 : 16 Ocak 2022, 16:03:13 »
Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, hastalığı nedeniyle bugünkü karşılaşmada takımımızın başında yer alamayacaktır.

Bu süreçte yapılan Covid-19 testi negatif sonuçlanan antrenörümüz, semptomları sebebiyle tedbir amaçlı olarak takımdan ayrılarak İstanbul’a dönmüştür.