bu ne bicim bir yorum ... o laf ettigin Vesely 40 dakika sahada canla basla mucadele ederken sakatlandi babasinin cafesinde degil ...
bu kafayla bize 1 kupa fazla bile ...
Kusura bakmayın,takımın bir sezonu çöpe gidiyor ve takımdaki herhangi bir sporcu benim gözümde pek bir anlam ifade etmiyor.Ne diyelim o zaman,Vesely 2-3 ay sonra Efes tarafından +20’li farklarla kaybedeceğimiz maçlara hazırlansın.Ama kendi görüşüm bu Vesely Barca’ya gider bizim yönetimdeki isimlerin yaptığı açıklamadan sonra.
Bize 1 kupa bile fazla demişsiniz ama ben anlamadım.Bence bazı isimlerin sezon sonunda net değerlendirilmesi yapılması gerek.Vesely için yine 2.5-3 verecek miyiz? Ben vermem ama Barca verecek ve gidecek.Bu sefer aynı fedakarlığı yapacağını da düşünmüyorum.Bunlar benim görüşlerim abi sadece.
Micic her maç +30 dakika oynuyor ama sakatlanmıyor.Adam sürekli olarak oynuyor ve en kritik dönemde daha çok sorumluluk alıyor.Vesely ise tam zıttı.
Sezon biter ve oynamaya başlar.
Daha fazla uzatmayayım,Efes tarafından alay edilerek yenilecekleri için bu takımı pek takip edesim yoktu ama yine açayım dedim.Barthel’i görünce direkt kapattım.
Saygısızlık etmiş isem kusura bakmayın.