Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 119197 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #855 : 28 Mart 2022, 21:23:45 »
Geçen sezon yine en kritik anda ekmeğimize kan doğrandı o salonda. Igor Kokoskov, belki de hayatında hiç itiraz etmediği kadar itiraz etmiş ve sonucunda teknik faul yemişti. Maçtan sonra Sertaç Komsuoğlu esti, gürledi. Çok önemli açıklamalar yapacağım dedi, bekledik, yapmadı.

Peki sonra ne oldu?

Fenerbahçe'ye ağza alınmyacak hakaretler eden, sosyal medya üzerinden kin ve nefret kusan Karşıyaka başkanı Turgay Büyükkarcı, bizzat Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç'un öncülüğünde basketbolda kurulması planlanan kulüpler birliği vakfı başkanlığına aday gösterildi.

Fenerbahçe tarihinde bu kadar basiretsiz bir yönetim asla olmadı.

Vallaha aynen katılıyorum. Fenerbahçe tüm Branşlarda' Allah'a emanet gidiyor ' denir ya aynen böyle. Bu saatten sonra tesadüf gelen veya gelecek başarı yönetimden dolayı denemez.
Belki ben farkı görüşteyim bana kızmayın tüm branşlara Obradovic gibi adam getirilecek ve transferide o yönetecek. Nokta...
O gittiysede yönetim suçludur. Bu yaştan sonra fikrimi değiştiremezsiniz.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #856 : 29 Mart 2022, 00:58:27 »
bu yönetim çoktan gitmeli de, bunların hala görevde kalabilmesini sağlayan tüzük de değişmeli, genel kurulun da üye yapısının bağımsız bir iç kurulca elden geçmesi lazım.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #857 : 29 Mart 2022, 14:52:14 »
Abi büyük takım ağlamaz. Bunu söyleyince millet yönetim çıksın açıklama yapsın diye bekliyor.

Büyük takım korku salar. Birincisi bu kadar kalite farkın varsa hakeme rağmen kazanırsın sonrada gider hakemin suratına dik dik bakarsın. Keşke taraftar kadar oyuncular yada koç ta hakkının yendiğini düşünüp adam yerse o sahada. Yada larkin gibi fouller verilmediğinde 3lüğü atıp hakeme bakarsın.
Yada yönetim hakkını yiyosa monaco gidip 4 te 4 yapar seneyede şu kadar bütçem olcak dersin. Ağlamazsın Ağlamaz

Ağlamazzzzzzzzzzzzz..

Son yıllarda bu taraftarda bi ağlamaya eğilim var. kusura bakmayın yöneticinin çıkıp açıklama yapmasında ağlamaktır.

Sen o hakkını yiyen hakemi iç saha maçına verdirirsin. Hakemin arkasında Klüp başkanını oturtursun. 10bin seyirciyide çağırırsın. ilk hatasında Başkansın kalkarsın ayağa dersinki bak tutmam bu taraftarı bak bakalım o hakem altına sıçıyomu sıçmıyomu ?

Ağlamaz abi Fenerbahçe,

Ben bu sebeple bu takımımla övündüm. 3 galibiyeti silindi diye, son dk düdüğü ile yenildi diye ligden takımı çek diyen kişi de bence fenerbahçeyi tanımamış.

Ağlamaz abi fenerbahçe....

rica ederim klüptende ağlamasını istemeyin.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #858 : 29 Mart 2022, 15:02:43 »
Büyük takımın çıkıp açıklama yapması ağlamak falan değildir. Çıkarsın önce adam gibi açıklamanı, ardından gereğini yaparsın. Bunun nesi ağlamak anlamadım. Gereğini yapmıyorsan sorun vardır, ki zaten Fenerbahçe'nin şu anki sorunu bu. Her açıklamayı da ağlama, mızıklama diye adlandıracaksak işimiz var.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2022, 15:05:39 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #859 : 29 Mart 2022, 17:24:39 »
Büyük takımın çıkıp açıklama yapması ağlamak falan değildir. Çıkarsın önce adam gibi açıklamanı, ardından gereğini yaparsın. Bunun nesi ağlamak anlamadım. Gereğini yapmıyorsan sorun vardır, ki zaten Fenerbahçe'nin şu anki sorunu bu. Her açıklamayı da ağlama, mızıklama diye adlandıracaksak işimiz var.
Aziz yıldırımın son seneleriyle beraber 6-7 senedir en az sadece ağlıyoruz. 10 sene oluyor futbolda şampiyonluk görmeden. Ne sözümüz geçiyor ne de sahada cevap verebiliyoruz. Böyle olunca da yapılanın adı ağlamak oluyor maalesef.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #860 : 29 Mart 2022, 18:21:20 »
Aziz yıldırımın son seneleriyle beraber 6-7 senedir en az sadece ağlıyoruz. 10 sene oluyor futbolda şampiyonluk görmeden. Ne sözümüz geçiyor ne de sahada cevap verebiliyoruz. Böyle olunca da yapılanın adı ağlamak oluyor maalesef.

Ayhan abi, ben herhalde tam olarak derdimi anlatamadım. Açıklama yapmakla, ağlamanın ve büyüklüğün ne alakası var? Dünyanın her takımı, ki buna en büyükler dahil, açıklama yapar. Açıklamayı 'ağlamak' olarak değerlendirmek hele 'iletişim çağında' boş bir romantizmden öteye gitmez. Önemli olan açıklamanın sonrasında arkasında durmak ve yaptırım uygulamaktır. Yaptırıma gidemiyorsan, açıklaman havada kalıyorsa, bu yine ağlamak olmaz, gücün yetmiyor demek olur. Fenerbahçe yönetiminin şu anki sorunu bu, açıklamaların havada kalması ve arkasını getirememesi.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #861 : 29 Mart 2022, 20:13:31 »
Ayhan abi, ben herhalde tam olarak derdimi anlatamadım. Açıklama yapmakla, ağlamanın ve büyüklüğün ne alakası var? Dünyanın her takımı, ki buna en büyükler dahil, açıklama yapar. Açıklamayı 'ağlamak' olarak değerlendirmek hele 'iletişim çağında' boş bir romantizmden öteye gitmez. Önemli olan açıklamanın sonrasında arkasında durmak ve yaptırım uygulamaktır. Yaptırıma gidemiyorsan, açıklaman havada kalıyorsa, bu yine ağlamak olmaz, gücün yetmiyor demek olur. Fenerbahçe yönetiminin şu anki sorunu bu, açıklamaların havada kalması ve arkasını getirememesi.
Bilemedim şimdi gücümüz mü yetmiyor yoksa akılsızlık mı. Çünkü hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekliyoruz. Artık bana açıklama yapıyoruz gibi de gelmiyor. Boş laflarlar bir şeyler söylemiş olmak için yapılmış gibi geliyor, o yüzden ağlamak dedim.
Büyüklükle ilgili bir şey söylememiştim ama onu da söyleyeyim, şu anda sahadaki varlığımız, futbol için konuşuyorum, hiç büyükmüşüz gibi değil. 10-15 sene öncesinin vasat Anadolu takımı gibiyiz.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #862 : 30 Mart 2022, 16:22:44 »
1 Nisan Cuma, 20:00
Tivibu Spor 2
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2022, 23:04:06 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #863 : 01 Nisan 2022, 08:34:36 »
Aylardır yoktuk biraz kaos çıkartmaya geleyim dedim
Baskonia Fenerbahçe maç öncesi ankete baktım
16 kişi Fenerbahçe kazanır demiş
4 kişi Baskonia
Bu kadar mı rasyonellikten uzak olunur ya.
16 deplasman maçına çıkan bu takım 13 yenilgi almış hala Baskoniayı Vitorada yenecekmişiz
Fenerbahçe öğretmedi mi hepimize
Hayaller ile yaşayanı gerçekler ile sikerler diye.

En son umutlar ölür filan demeyin o cümle de sahibi ike beraber geçti gitti
Ali koç ve zihniyetinin olduğu yerde umut y filan olmaz

Ligi alacağımızı düşünenler de eminim vardır
Yapmayın üzülürsünüz
Rasyonellik çok zordur ama az üzer tavsiye ediyorum
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #864 : 01 Nisan 2022, 09:36:44 »
Aylardır yoktuk biraz kaos çıkartmaya geleyim dedim
Baskonia Fenerbahçe maç öncesi ankete baktım
16 kişi Fenerbahçe kazanır demiş
4 kişi Baskonia
Bu kadar mı rasyonellikten uzak olunur ya.
16 deplasman maçına çıkan bu takım 13 yenilgi almış hala Baskoniayı Vitorada yenecekmişiz
Fenerbahçe öğretmedi mi hepimize
Hayaller ile yaşayanı gerçekler ile sikerler diye.

En son umutlar ölür filan demeyin o cümle de sahibi ike beraber geçti gitti
Ali koç ve zihniyetinin olduğu yerde umut y filan olmaz

Ligi alacağımızı düşünenler de eminim vardır
Yapmayın üzülürsünüz
Rasyonellik çok zordur ama az üzer tavsiye ediyorum
hangi deplasmanları kazanmışız peki, onu da yazsana ? o takımlar evlerşnde kaç yenilgi almışlar ?

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #865 : 01 Nisan 2022, 12:29:51 »
hangi deplasmanları kazanmışız peki, onu da yazsana ? o takımlar evlerşnde kaç yenilgi almışlar ?
2 dk yazıcam dostum
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #866 : 01 Nisan 2022, 12:58:58 »
Gerçekçilik bakımından benzesiyoruz Cem Beyle ama normal şartlar altında aksa sezon umudu 0 olmuş Baskoniayi geçerdik.ArtibGranger gibi balon bir adamın oynadığı takıma yazılması doğal.Baskonia bizden iyi takım falan değil.Lig Efesin Avrupadan nadil döneceğine bağlı az.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2022, 12:59:30 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #867 : 01 Nisan 2022, 13:11:53 »
Türkiye kupasiyla dejavu yaşadık.Henry sakatlanması ruz biber ekti.Ve her şey çorap söküğü gibi geldi.Olsun sağlık olsun mental olarak ufalmayalım.ama başkan güven vermiyor.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #868 : 01 Nisan 2022, 23:04:58 »
Aleksandar Djordjevic ve Markel Starks’tan Galibiyet Değerlendirmesi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Aleksandar Djordjevic ve oyuncumuz Markel Starks, HDI Sigorta Afyon Belediyesi karşısında alınan 99-61’lik galibiyeti yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Galibiyetin önemine değinen Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, “Ligde ilk sıradaki yerimizi korumaya devam ediyoruz, bu bizim için önemli. Defansif olarak iyi bir maç çıkardık. Oyunu iyi yönlendirdik özellikle de Markel Starks’la ve ortaya iyi bir enerji, efor koyduk. Üst üste dört maç oynamıştık ve bizim için gerçekten zordu. Önemli bir galibiyet ve bu şekilde devam etmek istiyoruz.” dedi.

Markel Starks ise “Harika bir takım galibiyeti oldu. Birkaç zor maçın ardından burada iyi bir iş çıkarmamız gerekiyordu ve bunu yaptığımızı düşünüyorum. İyi bir sonuç aldık.” diye konuştu.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #869 : 01 Nisan 2022, 23:17:47 »
fenerbahçemiz avrupaya “ben de varım” mesajı verdi.