Ya gerçekten bu daçkanın ve doğuş ibnesinin bizimle ne derdi var? Fenerli birinden dayak mı yedi noldu, her Fener maçında gözlerinden ateş çıkıyor, normal değil bu nefret. Hayır yâni transfer edicez diye söz verdik de ortada mı bıraktık önceden nedir
Doğuş ilginç bir vaka…
Vesely’nin kolunu kırmaya çalışması ile basketbol ortamının gündemine girdi zaten. Yetenekleri ile var olamayıp böyle çirkin bir rekabet şekliyle kendisini var etmeye çalışıyor… Benzetme abartı olacak belki ama Vinnie Johns’un kasaplığını/çirkefliğini hatırlatıyor bana.
Seride kaybettiğimiz maçta 20 sayı 8 asistle falan oynadı. Üst düzey bir savunma yaptı. Böyle bir maçı var mı ligde mesela, bilmiyorum. Vesely nefreti tek motivasyonu sanırım.
Daçka, kültürü olan bir basketbol takımı. Doğuş’a ceza vermeleri gerekir. Yoksa bu çirkin rekabet şeklini kabul etmiş olurlar.
Eyyamcı hakemler Vesely ile bizim yarı sahada aynı topa atladıkları ve daha sonra Vesely’nin başını tuttuğu (ha ha ne yazdım

mecazi demiyorum

) pozisyonda ve daçka savunmasında; Vesely’nin üzerine ısrarla yürümeye çalıştığı pozisyonda birer teknik faul çalmalıydılar… Bu oyun tarzına izin verirsen bunun sonu gelmez…
Sinan Güler gibi beyefendi bir adam ve bu zerzevatın aynı takımda olması da başka bir enteresanlık…