Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 118036 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1125 : 30 Mayıs 2022, 22:14:19 »
Daçka basket takimi oynayacağın basketin.Bu kez sezonu kapadı sanırım ele var temas.
Guduriç’in pozisyonunda rakibin bir art niyeti yok bence. Oyun kuralları içinde bir müdahale. Dizinin üzerine nasıl bu kadar kötü düştü anlamadım.

Maçın geneli başka tabii.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1126 : 30 Mayıs 2022, 22:16:58 »
Daçkanin bu sertliği normal oyun sertliği değil.Kulüp tekzip yayınlamalı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1127 : 30 Mayıs 2022, 22:19:22 »
Guduriç’in pozisyonunda rakibin bir art niyeti yok bence. Oyun kuralları içinde bir müdahale. Dizinin üzerine nasıl bu kadar kötü düştü anlamadım.

Maçın geneli başka tabii.

aynen sanssizlikti o pozisyon .... ama oncesi bokunu cikardilar o ayri
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1128 : 30 Mayıs 2022, 22:20:22 »
Daçkanin bu sertliği normal oyun sertliği değil.Kulüp tekzip yayınlamalı.
Tekzip yalanlama demektir ve yalan haber vb durumlar için yayınlanır  ;D

Ortada bu kadar can sıkıcı durum varken bile güldüm yani…

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1129 : 30 Mayıs 2022, 22:20:46 »
ismet keşke türk milli takımını seçseymiş be :(
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2022, 22:21:11 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1130 : 30 Mayıs 2022, 22:45:50 »
Tekzip yalanlama demektir ve yalan haber vb durumlar için yayınlanır  ;D

Ortada bu kadar can sıkıcı durum varken bile güldüm yani…
Bildiri diyecektim.dogru

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1131 : 30 Mayıs 2022, 22:55:06 »
Bildiri diyecektim.dogru
Hoşgörünüze güvenerek takıldım ben de. Dil sürçmesi olduğu belli zaten.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1132 : 30 Mayıs 2022, 23:14:05 »
Ya gerçekten bu daçkanın ve doğuş ibnesinin bizimle ne derdi var? Fenerli birinden dayak mı yedi noldu, her Fener maçında gözlerinden ateş çıkıyor, normal değil bu nefret. Hayır yâni transfer edicez diye söz verdik de ortada mı bıraktık önceden nedir

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1133 : 31 Mayıs 2022, 00:22:24 »
Ya gerçekten bu daçkanın ve doğuş ibnesinin bizimle ne derdi var? Fenerli birinden dayak mı yedi noldu, her Fener maçında gözlerinden ateş çıkıyor, normal değil bu nefret. Hayır yâni transfer edicez diye söz verdik de ortada mı bıraktık önceden nedir
Doğuş ilginç bir vaka…

Vesely’nin kolunu kırmaya çalışması ile basketbol ortamının gündemine girdi zaten. Yetenekleri ile var olamayıp böyle çirkin bir rekabet şekliyle kendisini var etmeye çalışıyor… Benzetme abartı olacak belki ama Vinnie Johns’un kasaplığını/çirkefliğini hatırlatıyor bana.

Seride kaybettiğimiz maçta 20 sayı 8 asistle falan oynadı. Üst düzey bir savunma yaptı. Böyle bir maçı var mı ligde mesela, bilmiyorum. Vesely nefreti tek motivasyonu sanırım.

Daçka, kültürü olan bir basketbol takımı. Doğuş’a ceza vermeleri gerekir. Yoksa bu çirkin rekabet şeklini kabul etmiş olurlar.

Eyyamcı hakemler Vesely ile bizim yarı sahada aynı topa atladıkları ve daha sonra Vesely’nin başını tuttuğu (ha ha ne yazdım  ;D mecazi demiyorum  ;)) pozisyonda ve daçka savunmasında; Vesely’nin üzerine ısrarla yürümeye çalıştığı pozisyonda birer teknik faul çalmalıydılar… Bu oyun tarzına izin verirsen bunun sonu gelmez…

Sinan Güler gibi beyefendi bir adam ve bu zerzevatın aynı takımda olması da başka bir enteresanlık…

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1134 : 31 Mayıs 2022, 07:55:13 »
Dün 17 dakikada 21 sayı ile sahanın yıldızı olan İsmet, zor kazandığımız 3. maçta neden hiç süre almadı?
Kaybettiğimiz 2.maçta neden sadece 7 dakika süre aldı?

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1135 : 31 Mayıs 2022, 07:57:02 »
Hiç istemediğim halde finale geldik. Allah kerimdir. Gidelim bakalım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1136 : 31 Mayıs 2022, 23:48:49 »
Daçkanın berbat şut atması ile raadça çıktık finale, Axl yolumuzu açık etsin. corço kovulursa kupa şansımız çok artar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1137 : 03 Haziran 2022, 02:29:46 »
Biz Aliço, Efe Aydan, Calvin Roberts... döneminde sevdalandık. Obra zirvemiz oldu o ayrı. Esintilerle sevda bitmez.
Ama şu an isteğimiz tombala dan bir şampiyonluk ve Sashanin gitmesi..

Gel de anlat, gözünü açar açmaz 15-16 yaşlarında Avrupa şampiyonluğu görenlere. Öte yandan imrenmiyor da değilim onlara...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1138 : 03 Haziran 2022, 13:53:29 »
Dün akşam bizim salonda Efes galibiyetine sevinenler olmuş Rabbim akıl fikir versin, bana da Efes galibiyetine sevinmeyi nasip etmesin inşallah.
GS-Efes 2-2 yaptılar.5 Maç nerde oluyordu?Bence Efes ne yapar eder Efes alır.Açıkça söyleyeyim iki takımda bizden güçlüler.1-2 maç olsa farklı olurdu ama 5 maç yani 3 galibiyet bizim için çok büyük başarı olur.Şimdi herkesin fikrini Merak ediyorum.Bazı arkadaşlar ''GS olmasında Efes olsun'',Ergin Atmandan dolayıda ''Efes olmasın Biz bir şekilde GS ile baş ederiz''Bu konuda samimi duygularınızı merak ediyorum.şimdi bana kızanda olabilir.Biz Fenerbahçe'yiz,kimseden korkmayız,GS yi enkötü gündede yeneriz,Efes güçlüde olsa tercih bize yakışmaz, diyenlerde olacak.''Rabbim akıl fikir versin, bana da Efes galibiyetine sevinmeyi nasip etmesin inşallah.'' Bu konuda nasıl bakış açısıyla bakmamız gerekir.Bogdanovic,Hakan,Cem ve bu konuda yeterince programlar yapmış arkadaşlarında fikirlerini duymak isterim.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1139 : 03 Haziran 2022, 15:21:36 »
GS-Efes 2-2 yaptılar.5 Maç nerde oluyordu?Bence Efes ne yapar eder Efes alır.Açıkça söyleyeyim iki takımda bizden güçlüler.1-2 maç olsa farklı olurdu ama 5 maç yani 3 galibiyet bizim için çok büyük başarı olur.Şimdi herkesin fikrini Merak ediyorum.Bazı arkadaşlar ''GS olmasında Efes olsun'',Ergin Atmandan dolayıda ''Efes olmasın Biz bir şekilde GS ile baş ederiz''Bu konuda samimi duygularınızı merak ediyorum.şimdi bana kızanda olabilir.Biz Fenerbahçe'yiz,kimseden korkmayız,GS yi enkötü gündede yeneriz,Efes güçlüde olsa tercih bize yakışmaz, diyenlerde olacak.''Rabbim akıl fikir versin, bana da Efes galibiyetine sevinmeyi nasip etmesin inşallah.'' Bu konuda nasıl bakış açısıyla bakmamız gerekir.Bogdanovic,Hakan,Cem ve bu konuda yeterince programlar yapmış arkadaşlarında fikirlerini duymak isterim.

Ağbi bizim gerek saha içinde ve gerekse saha dışında (tribünlerde) mevcut olan psikolojimiz dahilinde her iki takım da dümdüz eder bizi diye düşünüyorum. Fenerbahçe olarak maalesef psikolojiyi kaybettik. Hani sen daha iyi bilirsin eskiler "forma maçı aldı" derlerdi. O kalmadı artık. 7'den 70'e hepimiz maçlar oynanmadan en kötü ihtimali düşünüyoruz artık. Metafizik unsurlarla pek işi gücü olan bir insan değilim. Yani "kötüyü çağırıyoruz, her şey bu sebeple oluyor" minvalinde bir çıkarım yapmıyorum. Saha içinden tribününe kadar bedbin bir psikoloji dahilinde  maçlara başladığımız için kötü bitiriyoruz. Galatasaray'ın 20 yıl Kadıköy'de galibiyet alamamasına neden olan psikoloji ile aynı bu. Bütün camiaya sirayet etti. İçinden nasıl çıkarız bilemiyorum. Demin voleybol başlıklarından birinin altında gördüm, yeni transferler bağlamında hedefimiz belli oldu, ikincilik yazmış. Ki düşün, geçtim maç yapmayı bu insanlar henüz idman bile yapmadılar bir arada. Hülasa bir kısır döngünün içerisindeyiz...