"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onun için Antiç gibi karakterler lazım. Yenemiyorsan da kupa kaldırtmamak lazım. Acayip götleri kalkmış...
Hakemler sizin ben …………………………. Bryant’a hücum faul çalmıyorlar kolunu açmasına rağmen ardından tertemiz müdahaleye faul…
Maç boyu 12 tane ikilik deneyip 36 tane üçlük deneyen basketbol katili o.c bir takım. Bir de modern Euroleague tarihinin en iyi takimiyiz diyor. Keşke bizim şampiyon olduğumuz takımla bir maç yapsaydiniz da görseydik gotunuzu. Oğlan ibneler.Bunlardan 100 kusur yiyip mac kazanmanın imkanı yok. Tekme tokat oynayıp kemik sesleri getirmemiz lazım maçlarda. Onları onların sistemi ile hayatta yenemeyiz.
godumun gergini inceden taraftara oynamaya başladı şeref yoksunu sen tam bir yıkık tam bir eziksin aglaya aglaya ataşehirde kupa kaldıracakmış ayrık dişli ibiş hakemlere tek laf etmeyen klübünde buna sessiz kalan yöneticinde .... çok sinirliyim sakinleşmeyelim
Milli formatı giyen oyuncular Doğuş Özdemiroğlu hariç canımız ciğerimiz ana o hariç gidene kadar bakmam bakmayacağım.