Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 125809 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1500 : 12 Haziran 2022, 14:01:10 »
Kupayı salona getirnediklerine dair iddia var.Dün yensek bitiyordu.Iddia sahibi eski basketimiz Altar Anadolu Efes trol ezik kulüptür Efes Pilsen adı altına yarisanadikkarindan hükümete teslim.olmus biatci bi r iş adamına sahip biri.Birası rezil Tuborg Carlsberg çok daha güzel.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2022, 14:03:11 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #1501 : 12 Haziran 2022, 15:41:36 »
Kupayı salona getirnediklerine dair iddia var.Dün yensek bitiyordu.Iddia sahibi eski basketimiz Altar Anadolu Efes trol ezik kulüptür Efes Pilsen adı altına yarisanadikkarindan hükümete teslim.olmus biatci bi r iş adamına sahip biri.Birası rezil Tuborg Carlsberg çok daha güzel.
Bu konuda çok haklısın abi herkesin bir damak tadı vardır ama bence de efes bira sidik gibi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1502 : 12 Haziran 2022, 17:03:43 »
4.maçta bu seri biter.
Larkin her maç 50 atamaz.Biz de ekstra oynadık ama skor baremini düşürmemiz lazım.
Şimdi Nando’nun efsane bir 4.maç oynaması lazım ve Larkin’e tuzak kurmamız gerek,şimdi şu belli ki Larkin yine tek başına maçı almaya çalışacak.
Umarım Ataşehir’e bile bırakmadan seriyi bitiririz ve Itoudis hocamın bu şovmene yapacaklarını izleriz.
Her maç atması gerekmiyor sevgili kardeşim. 2 maç daha atsa yeter ki atma potansiyeli var. Böyle adamlara ritim buldurmayacaksın. Gerekirse 2 sert faul yapacaksın. Larkin yanında Micic de böyle 30 atarsa zaten işimiz çok zora giriyor. En az birisini kesmek lazım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1503 : 12 Haziran 2022, 23:37:32 »
yönetimden bir kişi bi açıklama yapmadığı gibi yener denen organizma bugün gençler finali ile ödül de aldı. ben son 2 maçta da katliam bekliorum.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1504 : 13 Haziran 2022, 12:41:19 »
Tuborg da uzun süredir Carlsberg’e ait bir marka. Dolayısıyla İsraillilerin…

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1505 : 13 Haziran 2022, 12:51:50 »
Bu konuda çok haklısın abi herkesin bir damak tadı vardır ama bence de efes bira sidik gibi.
Menşei Türkiye olan biralar içinde en iyi bira Efes Pilsen’in Bomonti filtresizi ve Tuborg Gold bence. Her ikisinde de Glikoz şurubu da yok. Menşei Türkiye olanlardan bahsediyorum…

Yalnız bunların nefaseti bir miktar değişti son yıllarda, nedenini bilmiyorum.

Bira da diğer tüm içeçeklerde olduğu gibi damak tadı ile ilgili. Su yerine bira içen Almanlar bizim biraları çok seviyor mesela…

Ben buğday ve pirinç biralarını denedim. Hiç hoşuma gitmedi mesela. Damak tadımız arpaya alışmış.

Heineken ve Amsterdam Navigator şu ana kadar benim en beğenerek içtiğim biralar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1506 : 13 Haziran 2022, 12:52:25 »
Olsun.Israille sikintim yok az kızdıran olaylar olsada ticaret adamı herifler.Zaten satılmadık şey mi kaldı.Hükumet değişir değişmez  değişecek umarım.Özele dokunulmaz tabi.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1507 : 13 Haziran 2022, 13:34:25 »
Bugün dünyanın içinde bulunduğu ekonomik çıkmazın, gıda krizinin, iklim krizinin, savaşların sebebi; bankaların, silah şirketlerinin, çok uluslu tröstlerin sahipleri ya İsrail vatandaşı ya da İsrailli Amerikan vatandaşıdır.

Karlılık için toprak ananın herhangi bir köşesinde savaş çıkarmaktan imtina etmezler.

Dünya bunların şifa bulmaz ihtirasları yüzünden bu hale geldi. Senin ülkende başa kimin gelip nasıl gideceğine de onlar karar verir.

Aslında kısaca dünyanın sahibi olan şirketlerin, sahipleri/yöneticileri bir şekilde bu ülke ya da vatandaşları ile ilişkilidir.

Şu şirketleri internetten bir araştırın derim; Vanguard Group Inc. BlackRock Group Inc. State Street Corp.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2022, 13:34:56 Gönderen: Enver Tarcan »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1508 : 13 Haziran 2022, 15:00:46 »
Bugün dünyanın içinde bulunduğu ekonomik çıkmazın, gıda krizinin, iklim krizinin, savaşların sebebi; bankaların, silah şirketlerinin, çok uluslu tröstlerin sahipleri ya İsrail vatandaşı ya da İsrailli Amerikan vatandaşıdır.

Karlılık için toprak ananın herhangi bir köşesinde savaş çıkarmaktan imtina etmezler.

Dünya bunların şifa bulmaz ihtirasları yüzünden bu hale geldi. Senin ülkende başa kimin gelip nasıl gideceğine de onlar karar verir.

Aslında kısaca dünyanın sahibi olan şirketlerin, sahipleri/yöneticileri bir şekilde bu ülke ya da vatandaşları ile ilişkilidir.

Şu şirketleri internetten bir araştırın derim; Vanguard Group Inc. BlackRock Group Inc. State Street Corp.

Ağbi sıkıntılı ve yanlış anlaşılmaya müsait bir konu. Naçizane bu mevzularda indirgemecilikten kaçınmak lazım diye düşünüyorum. Yazdığınız şeylerin benzerlerini bizler için düşünen milletler var. Bunun ucu bucağı yok. Mesela çubuklu analizde yorum yapan Jacko Namet var. Yılların Fenerbahçelisi ve Türk vatandaşı. Bu yazdıklarınızı görse ne düşünür? Bir örnek vereyim. 90'lı yılların başında Srebrenica'da yaşanılanların temeli 1988 yılında atıldı. Slobadan Milosevic ve Radovan Karajic önderliğindeki Sırp sosyalist(?) hareketi fake bir iskeleti 1389 yılında Kosava Savaşında Sultan Murad'ı öldürdükten sonra öldürülen Sırp prensin kemikleri olarak lanse ettiler ve tek tek bütün Sırp köylerine götürdüler. Şu propaganda yapıldı: Önümüzdeki yıl, yani 1989, Kosava Savaşının 600. yıl dönümü. Önlem almazsak Türkler ve onların buradaki Müslüman tohumları Boşnaklar yeniden bizi köle yapacaklar ve devşirecekler. Sonuç malum. Beyni yıkanan geniş halk kitleleri çatır çatır adam kesti. En bilineni Srebrenica. (Kaynak: Vamık Volkan, Körü Körüne İnanç) Hülasa dünya siyasetinde tek bir milleti işaret eden  yorumları sıkıntılı buluyorum. Bu arada İsrail DEVLETİNİ aklamak falan gibi bir derdim yok ama bu müessese dünyanın her yerinde başlı başına sıkıntı zaten...

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1509 : 13 Haziran 2022, 15:24:49 »
Ağbi sıkıntılı ve yanlış anlaşılmaya müsait bir konu. Naçizane bu mevzularda indirgemecilikten kaçınmak lazım diye düşünüyorum. Yazdığınız şeylerin benzerlerini bizler için düşünen milletler var. Bunun ucu bucağı yok. Mesela çubuklu analizde yorum yapan Jacko Namet var. Yılların Fenerbahçelisi ve Türk vatandaşı. Bu yazdıklarınızı görse ne düşünür? Bir örnek vereyim. 90'lı yılların başında Srebrenica'da yaşanılanların temeli 1988 yılında atıldı. Slobadan Milosevic ve Radovan Karajic önderliğindeki Sırp sosyalist(?) hareketi fake bir iskeleti 1389 yılında Kosava Savaşında Sultan Murad'ı öldürdükten sonra öldürülen Sırp prensin kemikleri olarak lanse ettiler ve tek tek bütün Sırp köylerine götürdüler. Şu propaganda yapıldı: Önümüzdeki yıl, yani 1989, Kosava Savaşının 600. yıl dönümü. Önlem almazsak Türkler ve onların buradaki Müslüman tohumları Boşnaklar yeniden bizi köle yapacaklar ve devşirecekler. Sonuç malum. Beyni yıkanan geniş halk kitleleri çatır çatır adam kesti. En bilineni Srebrenica. (Kaynak: Vamık Volkan, Körü Körüne İnanç) Hülasa dünya siyasetinde tek bir milleti işaret eden  yorumları sıkıntılı buluyorum. Bu arada İsrail DEVLETİNİ aklamak falan gibi bir derdim yok ama bu müessese dünyanın her yerinde başlı başına sıkıntı zaten...
Ertan Bey kardeşim, her türlü önerine açığım. Bir gruba karşı kinim falan yok, tasallut amacıyla da yazmadım. Yanlış anlaşıldıysa düzeltme şansı verdiğin için de sağol.

Bahsettiğin kişiyi tanımıyorum ama benim de tanıdıklarım var. Onlar da dünya düzeninden şikayetçi… Whatsapp grubunda sabahtan akşama kadar aynı eleştirileri yapıyoruz.

Tarihsel bir şey de değil söylediklerim şu an yaşanıyor, reel bir olgu. Dünya bombok bir yer olma noktasında hızla ilerliyor.

İyi insan her yerde iyi insandır. Benim eleştirdiğim dünyanın düzeni ve bu düzenin müsebbipleri.

Yine de dediğim gibi yanlış anlaşılabiliyorum demek ki. Girmeyeyim bu konulara en iyisi  ;D Başı kıçı belli olmayan konularda amacı aşabiliyormuşum. Onu anladım.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2022, 15:26:15 Gönderen: Enver Tarcan »

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #1510 : 13 Haziran 2022, 15:56:24 »
Menşei Türkiye olan biralar içinde en iyi bira Efes Pilsen’in Bomonti filtresizi ve Tuborg Gold bence. Her ikisinde de Glikoz şurubu da yok. Menşei Türkiye olanlardan bahsediyorum…

Yalnız bunların nefaseti bir miktar değişti son yıllarda, nedenini bilmiyorum.

Bira da diğer tüm içeçeklerde olduğu gibi damak tadı ile ilgili. Su yerine bira içen Almanlar bizim biraları çok seviyor mesela…

Ben buğday ve pirinç biralarını denedim. Hiç hoşuma gitmedi mesela. Damak tadımız arpaya alışmış.

Heineken ve Amsterdam Navigator şu ana kadar benim en beğenerek içtiğim biralar.
Abi ben buğdayları sevdim, bomonti de içimi iyidir benim dediğim düz efes yazan biraları. Başka alternatif olmadıkça kullanmıyorum. 😄

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1511 : 13 Haziran 2022, 16:29:01 »
Ertan Bey kardeşim, her türlü önerine açığım. Bir gruba karşı kinim falan yok, tasallut amacıyla da yazmadım. Yanlış anlaşıldıysa düzeltme şansı verdiğin için de sağol.

Bahsettiğin kişiyi tanımıyorum ama benim de tanıdıklarım var. Onlar da dünya düzeninden şikayetçi… Whatsapp grubunda sabahtan akşama kadar aynı eleştirileri yapıyoruz.

Tarihsel bir şey de değil söylediklerim şu an yaşanıyor, reel bir olgu. Dünya bombok bir yer olma noktasında hızla ilerliyor.

İyi insan her yerde iyi insandır. Benim eleştirdiğim dünyanın düzeni ve bu düzenin müsebbipleri.

Yine de dediğim gibi yanlış anlaşılabiliyorum demek ki. Girmeyeyim bu konulara en iyisi  ;D Başı kıçı belli olmayan konularda amacı aşabiliyormuşum. Onu anladım.

Ağbi yazı dili çok sıkıntılı bir mevzu. Ses tonu, mimik ve beden dili olmadığı için sırf yazı üzerinden görmek isteyenler görmek istediğini görebilir. Her şeyi geçtim komedyenler mizah yapamayacak, insanlar espri yapamayacak hale geldi. Sadece onu hatırlatmak istedim. Ben söylemediğim, dile getirmediğim şeyler yüzünden abuk subuk biçimde bir kaç defa linç yedim, sırf birileri kendince çıkarımlarda bulunduğu için. 

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1512 : 13 Haziran 2022, 16:30:16 »
Seriyi Ülker arenaya taşımadan Sinan Erdem'de bitiriyoruz inşallah. Maçın yıldızı Marko Guduric olur.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1513 : 13 Haziran 2022, 16:41:42 »
kazanacağız.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #1514 : 13 Haziran 2022, 17:01:34 »
Şom ağızlık yapmak istemiyorum!