Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 183526 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Panathinaikos:91 Fenerbahçe Beko:87 | Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #270 : 07 Ekim 2021, 23:33:00 »
En azindan kolunu açmasa yine normal faul olup olmadigi tartışılır

Yine tartışılmaz hocam. Top oyuna girmeden yapılan faul otomatikman sportmenlik dışı oluyor. Faulün sertliğinden ötürü değil, top oyuna girmediği için sportmenlik dışı çıktı.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #271 : 07 Ekim 2021, 23:34:30 »
Bugün bize karşı çalınan sportmenlik dışı fauller, özellikle de maç sonundaki 2 faul, Panathinaikos - CSKA, Real Madrid, Efes, Barcelona ÇA - LI - NA - MAZ ! Euroleague sadece bu yıl değil 3-4 senedir bize Khimki ve benzeri muamelesi yapıyor. Takip edecekseniz naçizane bunu göze alarak takip etmenizi tavsiye ederim. Hatalarımıza beraber sıçıp sövelim de bu pozisyonlar dahilinde oyuncularımıza fazla da yüklenmeyelim.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #272 : 07 Ekim 2021, 23:36:04 »
yav son 5 dakika taraftar azıcık ses çıkarınca ekrana gidip aleyhimize en ağır düdük çıktı.bizim oyuncular salak onu geçtim de 4 yıldır her pana maçında bi şekilde altına alıyor bu hakemler bizi.özür mektupları,koçların atılması vs şu maçta ortada olan herhangi bir pozisyonda lehimize karar geçtim hepsi en ağır sonuçları yaratacak kararlar çıktı.herifler 10 saniyede topu oyuna sokmadan 10 sayı attı.hadi bizimkiler salak tamam da tek açıklaması bu mu yani?

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #273 : 07 Ekim 2021, 23:36:10 »
Şu maçı son 38 saniyede vermek sebebi ne olursa olsun süzme gerizekalılık. Bu senenin nasıl ilerleyeceği hakkında fikir veren bir maç olduğu kanaatindeyim. Bu koç yönetiminde bu takımdan zerre umudum yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #274 : 07 Ekim 2021, 23:37:54 »
Rakiplerimizden Maccabinin kaybettiği gün kazansak iyi olacaktı.Pana maçlarına direkt galibiyet yazılmaz.Başka şeyler var orada.Olide öyle.

« Son Düzenleme: 07 Ekim 2021, 23:38:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
« Yanıtla #275 : 07 Ekim 2021, 23:41:19 »
Bugün bize karşı çalınan sportmenlik dışı fauller, özellikle de maç sonundaki 2 faul, Panathinaikos - CSKA, Real Madrid, Efes, Barcelona ÇA - LI - NA - MAZ ! Euroleague sadece bu yıl değil 3-4 senedir bize Khimki ve benzeri muamelesi yapıyor. Takip edecekseniz naçizane bunu göze alarak takip etmenizi tavsiye ederim. Hatalarımıza beraber sıçıp sövelim de bu pozisyonlar dahilinde oyuncularımıza fazla da yüklenmeyelim.
  Kesinlikle katılıyorum arenada biz oly ye yada maccabiye karşı oynarken bizim leyhimize çalınır mı bu fauller ? Veselynin smacında faul yok muydu ona neden verilmedi ? Hırsızın hiç mi suçu yok diye sorarlar adama . Evet Kırılma anında savunma topunda gidipde Booker oyuna alan koçunda keline tüküreyim ama bu maçta olsun bırakında hakem konuşulsun . Fenerbahçe taraftarınında bu objektifliğine bayılıyorum nedense canı yanan hep bizim takım oluyor . Bir tepki verilmeli artık çünkü taraftar olarak ben sıkıldım bu organizasyonun bu kadar aşağılık olmasından hele ki tonlarca türk sponsor varken. Adil maçlar yönetilsin yeter . Bugün sahada Real olsa yada Barca ve Booker bu 2 takımdan birinde olsa o faul çıkarmıydı ? Belkide nedovice faul çalarlardı sen napıyosun diye. Bi basket kaldı elde sağolsunlar onunda içine ettiler

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #276 : 07 Ekim 2021, 23:43:22 »
Hakemler baktı maç kafa kafaya tam döndüler evsahibine.Ben ne zaman izlesem mücadeleci bir takım görüyorum yapılan komik hatalara rağmen.

Eğer yönetim kombine çıkartır o zaman bende alırım fiyatları aşağa çekersek  tribünler az dolarsa bu takım çoşar içeride az maç veririz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #277 : 07 Ekim 2021, 23:45:02 »
Oyuncunun beyinsizligi şurada, 10 saniye kalmış adamlar panik hücumu yapıyor ve penetre edip içeri dalmış üçlük gerekirken, dış şut bulamayınca potaya yönelmiş, sen kalkıp adamı tutup faulü gosteriyorsun. Verirler vermezler o ayrı mesele. O riski neden aliyorsun. En kotu ne olur üçlük yersin son top sana kalır. Top elimize değmeden 7 tane faul atışı yedik. Oyun zekası o kadar düşük bir takımız ki, tarihin en zayıf panasina da kaybettik. Üstelik 91 sayı yedik. Geçen hafta Monaco taşak geçti bunlarla. James gibi adamlari istememe lüksümüz şu oyuncular oynarken nasıl bir mantık, hayret ediyorum ya. Basketbol litereturum alt üst olmuş durumda. Fenerbahçe anlaştı diyince az biraz sevinmiştim ama bu zeka urunlerinden beklenir mi bu? Ben bir tek bayan baskete takilayim bu sene. Akıl sağlığım bozulacak yoksa.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #278 : 07 Ekim 2021, 23:47:29 »
Oyuncunun beyinsizligi şurada, 10 saniye kalmış adamlar panik hücumu yapıyor ve penetre edip içeri dalmış üçlük gerekirken, dış şut bulamayınca potaya yönelmiş, sen kalkıp adamı tutup faulü gosteriyorsun. Verirler vermezler o ayrı mesele. O riski neden aliyorsun. En kotu ne olur üçlük yersin son top sana kalır. Top elimize değmeden 7 tane faul atışı yedik. Oyun zekası o kadar düşük bir takımız ki, tarihin en zayıf panasina da kaybettik. Üstelik 91 sayı yedik. Geçen hafta Monaco taşak geçti bunlarla. James gibi adamlari istememe lüksümüz şu oyuncular oynarken nasıl bir mantık, hayret ediyorum ya. Basketbol litereturum alt üst olmuş durumda. Fenerbahçe anlaştı diyince az biraz sevinmiştim ama bu zeka urunlerinden beklenir mi bu? Ben bir tek bayan baskete takilayim bu sene. Akıl sağlığım bozulacak yoksa.
Tek Vitor var gerisi yalan abi.
Kadın basketbolda bölüm sonu canavarını geçmek çok zor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #279 : 07 Ekim 2021, 23:47:37 »
Ben sadece Booker'ın pozisyonunda kararsız kaldım abi, hani o tartışmaya biraz açık.

Haklısın aslında.  Biraz da  maç sonu siniri benimki
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #280 : 07 Ekim 2021, 23:48:57 »
Bazı yorumlar can acıtıyor. Mesela ben kendi adıma De Colo'dan gram haz etmem. (Bunun için geçerli sebeplerim var). Öte yandan giydiği forma Fenerbahçe forması. Bir şeyler yapacaksak onunla yapıcaz. Bu formayı giydiği sürece her daim desteklerim. Şahısları sevmeyebilirsiniz. Sonuç ne olur bilmem, kovulmasını isteyebilirsiniz koçun, onu da anlarım ama bari kovulana kadar destek olun bir zahmet.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #281 : 07 Ekim 2021, 23:50:37 »
Tek Vitor var gerisi yalan abi.
Kadın basketbolda bölüm sonu canavarını geçmek çok zor.
Şimdi futbola girmeyelim. Orada da lideriz ama ne oynadığımız belli değil. Kadın baskette en azından ummc hariç yenemeyecegin takım yok Avrupa'da. Bazen kızıyorum ama yapabileceklerini bilip de yapmadıkları için.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #282 : 07 Ekim 2021, 23:52:15 »
Haklısın aslında.  Biraz da  maç sonu siniri benimki

Yok abi, aslında seninki mantıklı olanı da ben biraz nasıl kurtarsam kafasındayım ;D Senin en sinirli halin, benim en sakin halimden daha sağduyulu. Aslında maçın sonunda, iş tamamen savunmaya kalmışken Booker'ın sahada tutulması bence doğrudan koça yazar. Booker'a biraz boşuna kızılıyor, adamın zaten yapısı belli.

Bu arada tartışmamız gereken bir başka konu ise De Colo'nun süreleri, kullanım şekli ve koçun ona biçtiği rol. Bu da sanki ileride canımızı sıkacak gibi.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2021, 23:52:49 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #283 : 07 Ekim 2021, 23:52:26 »
Booker afedersiniz nereye kaçsın orda.Koç Ahmeti almalıydı.Polonara iyiydi bugün.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #284 : 07 Ekim 2021, 23:53:25 »
maçın son 1 dakikasını falan geçersek yine saçma sapan ne olduğu belli olmayan bi oyun oynadık.savunma takımı olacağız dedi 91 yedik,polonara bir çıkıyor 10 dakika yok.tempo yükseliyor 7-8 sayı fark oluyor birdenbire bi bakmışız berabere.sahada uyumlu bi 5 buluyoruz hooop değişiklik.700 bin euro bonservis verilen oyuncu 10 saniye faul yapsın diye oyuna giriyor.booker aslında (bence) iyi bir maç çıkartıyor sonda öyle bir hamle yapıyor ki herifi resmen maçı veren oyuncu olarak gösteriyor.anlat anlat bitmez.kimliksiz bi takımız.pana’dan 91 yiyen kızılyıldız’a 61 sayı atan bi takım 2-3 hafta sonra barça’ya real’e ne yapacak acaba.