Abicim bu işi benden daha iyi bildiğinin farkındayım. Klüp sevgini tartışacakta değilim. Sadece kalinic gibi yuhalanan bi ton örnek varken 2 3 hatayla oyuncu yemeyelim.
Ben hatalara bu saate takılmam. Bu bütçeyle oyuncu kazanmadan f4 baya ciddi hayal. Oyuncuların isteği ve ilerlemeye bakma zamanı. Hucumda ilerleme kaydetip bulunan çözümleri hermaç aazaltıyorsak. Savunmada hermaç daha konsatre olup delikleri kapatıyorsak ve oyunculara özgüven aşılıyorsak şuan yeterli.
Ahmet melih gibi oyuncuları oynatıp maç kazanacağıma shayok booker gibi oyuncuların özgüvenini arttırıp eksik yönlerini görmelerini sağlamak bence daha değerli.
Estağfurullah, benim kimseden iyi bildiğim gibi bir iddiam yok. İşim gereği mecbur yakından takip ederim o kadar. Herkes, herkes kadar bilir bu işi, sonuçta ortada matematik denklemi çözülmüyor.
Oyuncular konusunda zaten hemfikiriz, aksi bir görüşüm yok. Ben, bu oyuncuların F4 için yeterli ve potansiyellerinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Ancak takımın başındaki adamın, bu kadrodan verim alacak kapasiteden yoksun olduğunu biliyorum. Bu adamla, bu iş olmayacak.
Hiç süre alamaması gereken Melih'i banko kadroya almaya devam ediyor. Elinde ondan çok daha iyi olan İsmet ve üzerine koyan Tarık varken. De Colo'yu kullanım tarzı da net art niyetli. De Colo'nun mutlu olduğunu da düşünmüyorum. Daha şimdiden De Colo, İsmet, Tarık ve hiç düşünmediği Metecan'ı kaybetme noktasında. Şehmus'a da verdiği sürenin açıklaması yok. Çocuk eğlendirir gibi oyuna almalar falan, bunlar ciddi anlamda sıkıntı olacak ilerleyen haftalarda.
Bunları şimdi yazmazsak, bunlar olduğunda hiçbir şey söylemeye hakkımız yok.