Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182407 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Panathinaikos:91 Fenerbahçe Beko:87 | Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #300 : 08 Ekim 2021, 01:48:16 »
Tahminim Real Madrid maçından sonr yollar ayrılır.

Şimdiden yeni isim hazırdır umarım.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 01:48:34 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #301 : 08 Ekim 2021, 01:50:35 »
hakemler bize söle böle yapıyor diyor ama pana el de korunacak en son takımlardan.

bunu yazmadan edemicem. Herkes 2 3 senedir bizi şöle böle yapıyor diyor. Acaba bu tesadüfmü. Yoksa 3 4 senedir biz taraftarlık mı yapamıyos. Allah aşkına 3 4 senedir seyirci baskısı yaptığımız 1 tane maç söyleyin. Pana seyircisi çatır çutur çaldırdı o faulleri. Bizim süslü abilerimiz götünü kaldırsın taraftarlık yapsında sonra hakemlere bok atsın.

Takım herşeyi düzgün yaptıgında taraftar kaç kere görevini düzgün yaptı ? Obra varken takım makine gibiyken  bile kızılyıldız gibi maçları yarı seyirciyle oynandı.
Pana seyircisi tiyatro gibi yönetilen klübü destekliyo biz obralı makine takımı destekleyemedik.

İç saha taraftar performansımızın kötülüğü bir yana Berlin ve Belgrad finallerinde salonun durumu nasıldı diye sorayım? Bir şey değişti mi? Hayır. Taraftar düzelse de bir şeylerin değişeceğini zannetmiyorum ben. Özür mektupları, geçen yılki cska serisi maçları ortada. Lobin yoksa en muhteşem taraftar sende de olsa değişmez. Geçen yıl final fourda dikkat ettiniz mi bilmiyorum, tetikçilerin hiçbiri (Lamonika, Javor, Lottermoser, Panther vesaire) görev almadı. Neden acaba? Bu hakemlerle Efes şampiyon olabilir miydi? Hiç zannetmiyorum. Zenith'i bu çete marifetiyle play offta eleyen Saras bile utanmadan ağladı final maçından sonra. Bence cevap çok açık. Efes'in -sponsorluktan kaynaklanan- ciddi bir lobisi var. Taraftar meselesi de önemli ama asıl sıkıntı lobimizin olmaması. (THY, o kadar Türk sponsoru boku püsürüne rağmen).

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #302 : 08 Ekim 2021, 01:58:38 »
Estağfurullah, benim kimseden iyi bildiğim gibi bir iddiam yok. İşim gereği mecbur yakından takip ederim o kadar. Herkes, herkes kadar bilir bu işi, sonuçta ortada matematik denklemi çözülmüyor.

Oyuncular konusunda zaten hemfikiriz, aksi bir görüşüm yok. Ben, bu oyuncuların F4 için yeterli ve potansiyellerinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Ancak takımın başındaki adamın, bu kadrodan verim alacak kapasiteden yoksun olduğunu biliyorum. Bu adamla, bu iş olmayacak.

Hiç süre alamaması gereken Melih'i banko kadroya almaya devam ediyor. Elinde ondan çok daha iyi olan İsmet ve üzerine koyan Tarık varken. De Colo'yu kullanım tarzı da net art niyetli. De Colo'nun mutlu olduğunu da düşünmüyorum. Daha şimdiden De Colo, İsmet, Tarık ve hiç düşünmediği Metecan'ı kaybetme noktasında. Şehmus'a da verdiği sürenin açıklaması yok. Çocuk eğlendirir gibi oyuna almalar falan, bunlar ciddi anlamda sıkıntı olacak ilerleyen haftalarda.

Bunları şimdi yazmazsak, bunlar olduğunda hiçbir şey söylemeye hakkımız yok.

Bende seninle aynı görüşteyim. Obra ayrı bi seviye. Kokoskovda çok potansiyelli gibiydi ama olaya sonuçtan bakıyorum.
Kokos gittiginde çok seçenek yoktu. Elde kalan mal buydu. O yüzden iyi bir fırsat çıkmadan gitmez. O yüzden hermaç koça takılmıyoeum. Bazende Gergin bile kadro oturunca koç gibi duruyo ve baya başarılı oldu.
Ben hazır bir takım ve bütçe verimediğinde kredi verme taraftarıyım. İlk yarıya kadar oyuncu ilişkisi ve oyunculardaki ilerleme olazsa arayışa başlarız gibi geliyo.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #303 : 08 Ekim 2021, 05:50:32 »
Aleksandar Djordjevic Panathinaikos Maçımızı Değerlendirdi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2021-22 sezonu 2. hafta maçında Panathinaikos OPAP’a 91-87 mağlup oldu.

Maçın ardından FB TV’ye karşılaşmayı değerlendiren Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, “Eksilere gelirsek, tabi kaybetmiş olmak en büyük eksi. Bu seviyelerde böyle hatalar yapmamız gerekiyor. Son dakikalara gelince de, oradaki kararlarla ilgili gerçek yorum yapmam için, izlemem gerekiyor. Ama bu kadar sert ve fiziksel olan maçta özellikle 2.7 saniye kala bu tarz şeyler olmaması lazım. Böyle olmaması gerekiyor. Çok fiziksel bir maçtı. Çok gidiş geliş oldu. Araları kapatabilirdik. Panathinaikos’un hücum ribauntları bize çok zarar verdi. Zaten bunu bekliyorduk. Bu hataları düzeltmeye başladık, geri dönüşlerimiz oldu. Öne de geçtik ama maçın sonunu getiremedik. Panathinaikos ve oyuncularını eforları için tebrik etmek istiyorum. Tabi ki kendi takımım için üzgünüm, bu şekilde olmamalıydı.” dedi.

Sakatlıklarını atlatan oyuncuların takıma geri dönmesiyle ilgili de Koç, “Sadece formayı giyip sahaya çıkmakla geri dönmüş olunmuyor. Ritim yakalamaları ve maç formuna girmeleri gerekiyor. Benim için her zaman bir sonraki maç en önemli maçtır. O yüzden o anı iyi değerlendirmemiz ve takım olmamız gerekiyor. Belki bu kayıp; reaksiyon verisek, bize artı güzel şeyler getirecek.” ifadelerini kullandı.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 05:51:24 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #304 : 08 Ekim 2021, 07:33:46 »
kadın basketbolda da kadro uçurumu olmasa diğer takımlarla orda da sağlam değiliz bence.geçen sezondan beri orada da ne olduğu belli olmayan bi oyun var.bu benim düşüncem tabi.
Bir şekilde takımın winner karakteri var ama bu sadece ummcye işlemiyor çünkü silahları o kadar çok ki, dusun wandersloot hiç katkı bile vermezken bile bunu tolere edebiliyorlar. İagupovanin hırsı bizim erkek takımında hiç bir oyuncuda yok. Asvel maçı hiç bir iddiası olmayan bir macken topu çalıp attığı turnikedeki sevincini ben hiç bir erkek oyuncuda uzun zamandır göremedim. Çok fazla kiyaslanacak takımlar değiliz şu an. FIBA dahil hatta ummc dahil herkes Avrupa'da ilk ikide olduğumuzu biliyor. En basiti ispanya, İtalya, Fransa liglerinde de olsak çok rahat şampiyon oluruz. Ummc ayrı bir olay. Bir değil bir kaç oyuncuları günlerinde olmayacak, biz de takım olarak makina gibi olacağız o zaman yeneriz. Yoksa pota altında uçurum var.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #305 : 08 Ekim 2021, 07:41:07 »
Ben bu şubeden uzun bir süre hiç bir şey beklemiyorum. Düşünün ki ovgu dolu iki cümle yazmamın üstünden 1 dakika geçmeden tarihe geçen bir maç sonu verdiler yine.
Bu işin gideceği yeri söyleyeyim. Ali Koç ben bu şubeye 20 milyon yatırıyorum ama hiç bir başarı gelmiyor diye verilen parayı kisacak, bütçeyi düşürecek, genç ve ucuz yabancılar, altyapı destekli bir takım ile yola devam edilecek.
Sanki kendisinin geldiği günden bu yana hiç bir kabahati yokmuş gibi obrayi kendi kacirmamis, bu şube sorumlusunu kendi getirmemis, bu antrenörleri kendi bulmamış gibi direkt skor ve bütçe odaklı konuşup herkesin ağzını kapatacak. Ben bu kadar para harcıyorum ortada hiç bir şey yok diyecek. Bunlar yaşanacak, hep beraber göreceğiz. Bu yazı da burada dursun.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #306 : 08 Ekim 2021, 08:33:17 »
Ben takımın hırssız olduğu görüşe kesinlikle katılmıyorum uzun vadede yatırımın artacağını düşünüyorum.Aşırı ufalmaya maça yemez.

Geçmişe dönemez şube.

Bu arada hep istenen Henry çöp sınıfına intikal etti.Bende çok beğenmesemde net lorenzodan iyi.Süre aldığı dakikalarda iyi oynadı.

Artı Obradoviç duygusallığını bırakmalıyız.Bitti gitti artık.Her olumsuz şeyde ah ah nereleregittin Obra ahh ah demenin hiç faydası yok önümüze bakmalıyız.

« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 08:43:34 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #307 : 08 Ekim 2021, 08:58:32 »
Bizim bu negatiflikte son 8 olayıda mucize artık.Olimpiakos-Zenit olur etti yedi.Akon Purcell kim oda gelse çöp denilen tiksinti duyduğum şey ilan edilirdi.Shayoka garibim neler denmeye başladı.

Taraftar acil kendine gelmeli geçmişi unutmadan oyunculara mevcut destek olmalı koçu boşverin.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 09:06:57 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #308 : 08 Ekim 2021, 09:06:58 »
82-79 yenik duruma düşünce sıradisi bir soğukkanlılık gosterdik. Tam bir buyuk takim olgunlugu ve sakinliği ile panik yapmadan dogru hucum ettik. Şaşırtıcı ama gerçek. Mac sonu saçmalayacak miyiz bakalim?
ağzınla çağırmışsın ama :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #309 : 08 Ekim 2021, 09:31:45 »
Shayok-Booker-Polonara-Sehmus-İsmet-Metecan-Pıerre Henry. 7 tane yeni oyuncu.Ana rotasyon tamamda 7 yeni adam az değil.Yenilenmiş takım.
İsmet dün kadroda yokmuş, MEtecan oynamamış, Şehmus da 2-3 dakika süre almış. kalıyor 4 adam. Onların da 4 ana ismin yanına monte edilmesi nasıl sorun olabiliyor anlamadım...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #310 : 08 Ekim 2021, 09:36:34 »
Ben maç özelinde demedim.Genel tabloyu özetledim.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #311 : 08 Ekim 2021, 09:40:04 »
Kararlar doğru yanlış farketmez. Bu şekil ancak biz kaybederiz herkes hemfikirdir. Hakemler gelecek Real-Cska-Barça-Efes'e  1 dakikada 2 sportmenlik dışı verip rakibe 9 serbest atış attıracak bu imkansız. Takılmadan önümüze bakmamız, saha içine odaklanmamız lazım.

Sadece Nando'nun eline bakarak ne kadar gideriz bilemiyorum. Koçun yaptığı rotasyonlar bana saçma geldi,ritim yakalamış adamı pat diye alıyor oyundan. Nando-Guduric-Pierre-Polo-Vesely beşini olabildiğince uzun oynatması gerekli. Şehmus-İsmet-Tarık-Mete gibi eldeki bazı yabancılardan eksiği olmayan Türk oyuncularımıza da şans vermesi lazım.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #312 : 08 Ekim 2021, 10:20:08 »
djordjeviç'in seçilmesini bir dereceye kadar anlayabilirim; kokoşkov geç gitti, ortalıkta adam gibi boşta coach kalmadı, menajerlik işleri falan ama bu şahısla neden 3 yıllık anlaşma yapılır ona kafam bir türlü basmıyor işte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #313 : 08 Ekim 2021, 10:24:47 »
Zenitin yatırım yapması Olinin güçlenmesi bitleri kanlandı bu ortamda son 8 hayalini bırakıp güzel basketbol oynama gayretinde olup anı yaşamalıyız.

Hakemler organizasyon mesajı verdi sizi son 8 görmek istemiyoruz.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #314 : 08 Ekim 2021, 12:07:15 »
En başta sinirlenip kendi sağlığımıza zarar vermeyelim.

Dünkü yenilgiyi başta hakemlere yazarım ben. Örneği olmayan bir şekilde ardarda teknik faullerle maç elimizden alındı.

Fenerbahçeliler olarak başka takım taraftarında olmayan bir özelliğimiz var: hep önce çuvaldızı kendimize batırma hevesindeyiz. Futbolda da böyle "abi tamam hakem 2 penaltımızı vermedi ama sen ne oyadın, hakettin mi?"; "abi evet var hakemi buz gibi golümüzü iptal etti ama biz de çok iyi oynamadık" vs. vs.
Niye abi niye bu kadar aşırı objektiflik?
Benim aklıma ilk gelen şey hepimizin aklında takımdan birileri mutlaka takılı durumda. Ya bir oyuncu, ya teknik direktör, koç. Sevmediğimiz adam bizim için oynuyor olsa da takıyoruz ve oyuna dair hırsımızı ondan almaya çalışıyoruz.
Valla başka takımlarda yok bu bence.

Ben Emre Belözoğlu'ndan nefret ederim. Kişiliği vs. dolayısıyla. Oyuncu iken de Fenerbahçe'den uzak olsun isterdim, geçen yıl hoca olduğunda da (Erol Bulut faciasına rağmen) sevinmedim desem yeridir. Ama Allah var o hoca oldu diye hiç olumsuz düşünmedim, her maçı "ulan olur mu be" diye bekledim. Hala da şampiyonluğu Sivas'ta onun kaybettiğini düşünmüyorum. Şampiyonluk sezonun özellikle başlarında ve büyük bölümünde hakemler tarafından BJK'ye hediye edildi. Ben öyle hatırlayacağım. Tıpkı 2012'de ve 2018'de GS'ye verilen şampiyonluklar gibi. Ha Emre gittiği için sevindim, o ayrı.

Tekrar dönelim baketbola. Yönetimi beceriksizlik ve basiretsizlik üstünden eleştirdiğim mesajlarım forumda duruyor. Bu sene bu durumda olunmasının baş sorumluları yönetim ve Kokoşkov şerefsizi. Ama Djordevic şu an takımın başındaysa, hakemlerin piçliğini de ona yıkmayı doğru bulmuyorum.
Kızılyıldız ligin en kötü takımıydı geçen hafta (biz yendiğimiz için). Bu hafta (başında hemen hepimizin sevdiği hocanın olduğu) Maccabi'yi evinde yenmişler.

Fazla sinirlenmeyin, sağlıklı günler.