Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182501 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Panathinaikos:91 Fenerbahçe Beko:87 | Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #285 : 07 Ekim 2021, 23:54:17 »
Yok abi, aslında seninki mantıklı olanı da ben biraz nasıl kurtarsam kafasındayım ;D Senin en sinirli halin, benim en sakin halimden daha sağduyulu. Aslında maçın sonunda, iş tamamen savunmaya kalmışken Booker'ın sahada tutulması bence doğrudan koça yazar. Booker'a biraz boşuna kızılıyor, adamın zaten yapısı belli.

Bu arada tartışmamız gereken bir başka konu ise De Colo'nun süreleri, kullanım şekli ve koçun ona biçtiği rol. Bu da sanki ileride canımızı sıkacak gibi.
Valla maç devam ederken aynı şeyi düşündüm herhalde ribaund için dedim, rotasyonlar beyin yakıyor maalesef

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #286 : 07 Ekim 2021, 23:54:38 »
Üzerine koşan adama omuz çıkarıyor salak. Olduğu gibi dursa hücum faul olacak. Top oyuna girmediği için karar normal.

Booker'ın zaten bu konularda saatli bomba olduğu belli, oyunda tutanda hata var. Djordjevic'e de helal olsun, bir konuda hakkını vereyim, İskenler'le beni aynı noktada buluşturdu bu sezon. Adama muhalefet olamıyorum.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #287 : 07 Ekim 2021, 23:57:40 »
Valla maç devam ederken aynı şeyi düşündüm herhalde ribaund için dedim, rotasyonlar beyin yakıyor maalesef

Benim aklımda başka şeyler var rotasyon konusunda ama umarım düşündüğüm gibi değildir. Mesela bugün baya baya kötü gününde olduğu belli Shayok'u kazanmak için mi yoksa tamamen kaybetmek için mi sahada tuttu, bilemiyorum.

maçın son 1 dakikasını falan geçersek yine saçma sapan ne olduğu belli olmayan bi oyun oynadık.savunma takımı olacağız dedi 91 yedik,polonara bir çıkıyor 10 dakika yok.tempo yükseliyor 7-8 sayı fark oluyor birdenbire bi bakmışız berabere.sahada uyumlu bi 5 buluyoruz hooop değişiklik.700 bin euro bonservis verilen oyuncu 10 saniye faul yapsın diye oyuna giriyor.booker aslında (bence) iyi bir maç çıkartıyor sonda öyle bir hamle yapıyor ki herifi resmen maçı veren oyuncu olarak gösteriyor.anlat anlat bitmez.kimliksiz bi takımız.pana’dan 91 yiyen kızılyıldız’a 61 sayı atan bi takım 2-3 hafta sonra barça’ya real’e ne yapacak acaba.

3 sayfa yazıda anlatmaya çalıştığımı tek mesajda özetlemişsin aslında, Z kuşağı bizden zeki :D

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #288 : 07 Ekim 2021, 23:58:36 »
Şimdi futbola girmeyelim. Orada da lideriz ama ne oynadığımız belli değil. Kadın baskette en azından ummc hariç yenemeyecegin takım yok Avrupa'da. Bazen kızıyorum ama yapabileceklerini bilip de yapmadıkları için.
kadın basketbolda da kadro uçurumu olmasa diğer takımlarla orda da sağlam değiliz bence.geçen sezondan beri orada da ne olduğu belli olmayan bi oyun var.bu benim düşüncem tabi.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2021, 23:58:47 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #289 : 08 Ekim 2021, 00:01:35 »
Benim aklımda başka şeyler var rotasyon konusunda ama umarım düşündüğüm gibi değildir. Mesela bugün baya baya kötü gününde olduğu belli Shayok'u kazanmak için mi yoksa tamamen kaybetmek için mi sahada tuttu, bilemiyorum.

Öyleyse gelmeyecekti takıma abi ona uygun kadro yok, oyuncu profili yok zorla gelmedi ya yada gelirken 2-3 transfer garantisi alacaktı oda mümkün değildi. Shayok'u yemek kolay tabi :D
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 00:02:59 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı afat

« Yanıtla #290 : 08 Ekim 2021, 00:22:13 »
İki haftada oturmuş bir takım mı olmayı bekliyorduk? Saçma hatalar yapmasak oak’da kazanılmış bir maç var ortada. Kadro kalitemiz iyi , bookerdan şikayet ediliyordu sonda saçma bir şey yapmış olabilir ama gayet iyi maç çıkardı. Biraz sabretmemiz gerekiyor. Hemen birilerini kötülemeye başlıyoruz forumun ruh hali neden böyle anlamıyorum.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #291 : 08 Ekim 2021, 00:38:24 »
Takımın ana hattını oluşturan De Colo, Guduric, Pierre ve Vesely'nin birbirlerine alışması için en az 2 ay daha lazım, haklısınız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #292 : 08 Ekim 2021, 01:10:20 »
Shayok-Booker-Polonara-Sehmus-İsmet-Metecan-Pıerre Henry. 7 tane yeni oyuncu.Ana rotasyon tamamda 7 yeni adam az değil.Yenilenmiş takım.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 01:11:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #293 : 08 Ekim 2021, 01:12:28 »
Salaklıgımız konusunda haklısınız ama bence çok abartıyoruz.

Gudutic 4 aydır sakat. Vesely decolo ve pierre hariç ciddi süre alan herkes yeni. Sıçacaksak tam zamanı bu zamanlar. Aralıkta sıçarsak toparlanamaz takım.

Birde herşey kupa mı arkadaşlar. Cska klübü kapatsın o zaman. Hersene en iyi oyuncuları alıp 10 senede 2 sampiyonlugu var. Cska yı barca yı tutsanız intahar edersiniz galiba.
Bence vasat ahmetten melihtense shayok ve boker a süre vermeyi tercih ederim. Biz f4 a yürüceksek melihle ahmetle gitmicez. Yeni oyunculardan pierre gibi bi kaç tane çıkarsa gitcez. Bütçe olarak belki 8 9 uncu takımız. Tabiki böle sabır oyuncularını alcaz. Bunlarda saçmalıcak.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #294 : 08 Ekim 2021, 01:23:57 »
Yine suçlu biz olduk, her şey kupa olsaydı geçen sene Kokoskov'u desteklerken kıçımızı yırtmazdık;

https://baskettr.com/efsaneden-sonra-igor-kokoskovun-fenerbahcesi-ve-beklentiler.html

https://baskettr.com/bir-ruya-icin-agit-zeljko-obradovic-ve-sonrasi.html

https://baskettr.com/igor-kokoskov-kazanmak-icin-karakterini-kaybetmiyor.html

https://baskettr.com/beklentiler-uzerine-kokoskovun-fenerbahcesi-ve-euroleague.html

Yıllardır basketbol kültürünün sadece kupayla alakalı olmadığını anlatan adamlardan biriyim, ben bile kupacı falan olmuşum. Hatta buradaki çoğu tanıdığım kişinin derdi kupa falan değil. Sallarken boşa sallıyorsunuz, arşiv duruyor kabak gibi.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #295 : 08 Ekim 2021, 01:25:36 »
 hakemler bize söle böle yapıyor diyor ama pana el de korunacak en son takımlardan.

bunu yazmadan edemicem. Herkes 2 3 senedir bizi şöle böle yapıyor diyor. Acaba bu tesadüfmü. Yoksa 3 4 senedir biz taraftarlık mı yapamıyos. Allah aşkına 3 4 senedir seyirci baskısı yaptığımız 1 tane maç söyleyin. Pana seyircisi çatır çutur çaldırdı o faulleri. Bizim süslü abilerimiz götünü kaldırsın taraftarlık yapsında sonra hakemlere bok atsın.

Takım herşeyi düzgün yaptıgında taraftar kaç kere görevini düzgün yaptı ? Obra varken takım makine gibiyken  bile kızılyıldız gibi maçları yarı seyirciyle oynandı.
Pana seyircisi tiyatro gibi yönetilen klübü destekliyo biz obralı makine takımı destekleyemedik.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 01:28:32 Gönderen: oddrech »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #296 : 08 Ekim 2021, 01:26:17 »
Shayok-Booker-Polonara-Sehmus-İsmet-Metecan-Pıerre Henry. 7 tane yeni oyuncu.Ana rotasyon tamamda 7 yeni adam az değil.Yenilenmiş takım.

Aynen, sen ve Djordjevic hep aklı zaten. Şehmus, İsmet ve Metecan o kadar süre alıyor ki, onlara verdiğimiz süreler nedeniyle adaptasyon sorunu yaşıyoruz. Yazdığın şeyin mantıksızlığını da görmüyorsun. Birazdan yazarsın 'aman koçu savunmuyorum, gerilmesin' diye. Avukat mı tayin etti seni, her Djordjevic eleştirisinde alakasız başlıyorsun güzellemeye.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #297 : 08 Ekim 2021, 01:31:00 »
Koç güzellemesi yapmıyorum artık.Baya ekleme var gidenler var.Hep aynı kişilerlede oynanmayacağına göre

Zaten ben koçu övsem bile etkim yok adam gelmeden veto yedi.İngizlerin dediği dame duck topal ördek.Sizin skordan bağımsız biri olduğunuzu biliyoruz o konuda kulak asmayın.

Artık koçun arkasında durup destek olayını bile şucu bucu denilen ortamda.Ben Fenerbahçeliyim sucu bucu değilim.Koç zor durur artık eli kulağında.

Kim gelecek bakalım yerine.

« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 01:34:53 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #298 : 08 Ekim 2021, 01:37:08 »
Yine suçlu biz olduk, her şey kupa olsaydı geçen sene Kokoskov'u desteklerken kıçımızı yırtmazdık;

https://baskettr.com/efsaneden-sonra-igor-kokoskovun-fenerbahcesi-ve-beklentiler.html

https://baskettr.com/bir-ruya-icin-agit-zeljko-obradovic-ve-sonrasi.html

https://baskettr.com/igor-kokoskov-kazanmak-icin-karakterini-kaybetmiyor.html

https://baskettr.com/beklentiler-uzerine-kokoskovun-fenerbahcesi-ve-euroleague.html

Yıllardır basketbol kültürünün sadece kupayla alakalı olmadığını anlatan adamlardan biriyim, ben bile kupacı falan olmuşum. Hatta buradaki çoğu tanıdığım kişinin derdi kupa falan değil. Sallarken boşa sallıyorsunuz, arşiv duruyor kabak gibi.

Abicim bu işi benden daha iyi bildiğinin farkındayım. Klüp sevgini tartışacakta değilim. Sadece kalinic gibi yuhalanan bi ton örnek varken 2 3 hatayla oyuncu yemeyelim.

Ben hatalara bu saate takılmam. Bu bütçeyle oyuncu kazanmadan f4 baya ciddi hayal. Oyuncuların isteği ve ilerlemeye bakma zamanı. Hucumda ilerleme kaydetip bulunan çözümleri hermaç aazaltıyorsak. Savunmada hermaç daha konsatre olup delikleri kapatıyorsak ve oyunculara özgüven aşılıyorsak şuan yeterli.
Ahmet melih gibi oyuncuları oynatıp maç kazanacağıma shayok booker gibi oyuncuların özgüvenini arttırıp eksik yönlerini görmelerini sağlamak bence daha değerli.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #299 : 08 Ekim 2021, 01:43:29 »
Abicim bu işi benden daha iyi bildiğinin farkındayım. Klüp sevgini tartışacakta değilim. Sadece kalinic gibi yuhalanan bi ton örnek varken 2 3 hatayla oyuncu yemeyelim.

Ben hatalara bu saate takılmam. Bu bütçeyle oyuncu kazanmadan f4 baya ciddi hayal. Oyuncuların isteği ve ilerlemeye bakma zamanı. Hucumda ilerleme kaydetip bulunan çözümleri hermaç aazaltıyorsak. Savunmada hermaç daha konsatre olup delikleri kapatıyorsak ve oyunculara özgüven aşılıyorsak şuan yeterli.
Ahmet melih gibi oyuncuları oynatıp maç kazanacağıma shayok booker gibi oyuncuların özgüvenini arttırıp eksik yönlerini görmelerini sağlamak bence daha değerli.

Estağfurullah, benim kimseden iyi bildiğim gibi bir iddiam yok. İşim gereği mecbur yakından takip ederim o kadar. Herkes, herkes kadar bilir bu işi, sonuçta ortada matematik denklemi çözülmüyor.

Oyuncular konusunda zaten hemfikiriz, aksi bir görüşüm yok. Ben, bu oyuncuların F4 için yeterli ve potansiyellerinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Ancak takımın başındaki adamın, bu kadrodan verim alacak kapasiteden yoksun olduğunu biliyorum. Bu adamla, bu iş olmayacak.

Hiç süre alamaması gereken Melih'i banko kadroya almaya devam ediyor. Elinde ondan çok daha iyi olan İsmet ve üzerine koyan Tarık varken. De Colo'yu kullanım tarzı da net art niyetli. De Colo'nun mutlu olduğunu da düşünmüyorum. Daha şimdiden De Colo, İsmet, Tarık ve hiç düşünmediği Metecan'ı kaybetme noktasında. Şehmus'a da verdiği sürenin açıklaması yok. Çocuk eğlendirir gibi oyuna almalar falan, bunlar ciddi anlamda sıkıntı olacak ilerleyen haftalarda.

Bunları şimdi yazmazsak, bunlar olduğunda hiçbir şey söylemeye hakkımız yok.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2021, 01:44:50 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »