Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 181787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Ynt: Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #930 : 12 Kasım 2021, 23:19:51 »
Bir başkan basın toplantisinda futbolcusunu halka şikâyet eder mi, uyarır mi, bu ne aciziyet. Neden aldınız o adamı, alma nedeniniz neyse adam da kendi çıkarları uğruna futbol hariç ne varsa onla uğraşıyor. Bir de kalkıp gündemi saptiriyor. Dedim ya ne zirvalayacak diye. Yine bomboş bir konuşma. Hayır hiç bir şey yapamıyorsun, çarkın iyi isleyen dişlilerini bozma ama yok, iyi giden ne varsa batırdı. Bir basketbolumuz vardı. Onda da 10 yıl geri götürdü bizi. Biri çıkar 4 topumuz direkten döndü der, oteki rakibi 70 sayı altında tuttuk der, başkanı ne ki, antrenörleri ne olsun.
Abi aklımızla alay ediyor ya. Kaç yıllık sevdamızdan kopartacak bizi. Akıl ve beden sağlığım için sevdiğim takımı izlememeyi tercih ediyorum. Ne kadar acı bir durum şu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:43 Olimpia Milano:68 | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #931 : 12 Kasım 2021, 23:22:09 »
Cem Beyinde yanılmıyorsam en büyük şampionluk adayıydı Milano.Bravo.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #932 : 13 Kasım 2021, 00:03:59 »
Aleksandar Djordjevic

''Aslında savunmamız kötü değildi. Milano gibi bir takımı 70 sayının altında tuttuk ama hücumda çok kötüydük. Kötü şut seçimleri yaptık, tuzak savunmaları çok iyi yaptı Milano. Maça çok dağınık başladık ve daha sonra da toparlayamadık.''

Tezek çukurunda olan bütün dünyayı pislik zannedermiş, bu kadar çok savunmayla kafayı bozmasa daha iyi olacak, Fenerbahçe yönetimini de tebrik etmek lazım iki sene üst üste bir birine bu kadar alakasız iki koç bulmak takdire şayan bir durum hucumcu koç için kurulan kadroya defans manyağını getirmek.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #933 : 13 Kasım 2021, 00:42:36 »
Maçtan bağımsız şu çok sevindirici,kendi taraftarlarımızın diğerdaha profosoyonel işini yapanlar olsun Murat Murathanoğlunun katıldığı Socrates ve nice programlarının artması bu müthiş dal için harika gelişmeler.

Ben kendi adıma Kemal Beydende bekliyorum artı Cem Ağrak şık olur.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2021, 00:43:12 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #934 : 13 Kasım 2021, 00:43:39 »
Tezek çukurunda olan bütün dünyayı pislik zannedermiş, bu kadar çok savunmayla kafayı bozmasa daha iyi olacak, Fenerbahçe yönetimini de tebrik etmek lazım iki sene üst üste bir birine bu kadar alakasız iki koç bulmak takdire şayan bir durum hucumcu koç için kurulan kadroya defans manyağını getirmek.

Hatta .... boyle hucumcu bir takimi 48 sayıda tutmak imkansiz bunu Djordjevic bile yapamaz diye düşündüm....

Yanılmışım.... Sertaç bey kına yaksın... Ali Koç un da vizyonunu s...m
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #935 : 13 Kasım 2021, 01:11:38 »
Yinede giden destek olam taraftarlarımızın yüreklerine sağlık.

Çok doldu taraftarda.Bir yerde ıslık oldu nerde oldu o kime herşey karıştı birbirine.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2021, 01:13:14 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #936 : 13 Kasım 2021, 01:12:48 »
Hatta .... boyle hucumcu bir takimi 48 sayıda tutmak imkansiz bunu Djordjevic bile yapamaz diye düşündüm....

Yanılmışım.... Sertaç bey kına yaksın... Ali Koç un da vizyonunu s...m

Sertaç Bey danışmaya bekleniyorsunuz.Hanidir kayıp.Cska maçından sonrada çıkmadı piyasaya.

Sanırım başkan biletini kesti.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
« Yanıtla #937 : 13 Kasım 2021, 01:23:00 »
Maçtan bağımsız şu çok sevindirici,kendi taraftarlarımızın diğerdaha profosoyonel işini yapanlar olsun Murat Murathanoğlunun katıldığı Socrates ve nice programlarının artması bu müthiş dal için harika gelişmeler.

Ben kendi adıma Kemal Beydende bekliyorum artı Cem Ağrak şık olur.
Abi sen şaka mısın yoksa gerçektn içinden geldiği için mi böyle şeyler yazıyorsunya ? insanlar şu an kendini sağa sola vuruyor takımın şu halinden yani basketbol sever olarak ama garip gurup yerlere garip gurup yorumlar yazıyorsun. Hayır okumayayım geçeyim diyorum 5 yorumdan 7 si senin yorumun ben bu forumu okumayıda çok seviyorum ama hakikatn çok alakasız şeyler yazıyorsun kusura bakma ama biraz fren yap artıkya . Yani mantıklı şeyler yazsan eyvallahda adamlar içimizden geçmiş elek etmiş program diyosun socrates diyosun transfer diyosun valla inanılmazsınya gerçekten inş gerçektende böylesindir çünkü ben bizi trollediğini düşünüyorum artık k bakma valla

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #938 : 13 Kasım 2021, 01:26:36 »
Fazla bile kâle alınıp yorum yapılıyor bence kendisine, suç seni getirende...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #939 : 13 Kasım 2021, 01:29:48 »
Ne trolü  iyi kötü skorlarda programlar var bu gelecek açısından da güzel.Obra sayesinde oldu.

Herşeyde bit yeniği aramayın lütfen.

Koçla ilgili gram yazmıyorum zaten.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #940 : 13 Kasım 2021, 01:45:47 »
Ne trolü  iyi kötü skorlarda programlar var bu gelecek açısından da güzel.Obra sayesinde oldu.

Güzel abim bak insanların anlatmaya çalıştığı şey Yalova maçı için bile rakip zor, kadromuz derin değil, kaybedersek kızmamak lazım, önemli olan mücadele gibi şeyler yazman. Her şeye kadro yetersiz, rakipler çok güçlü, favori değiliz yazıp durman artık can sıkıyor. Kadro sana göre yetersiz olabilir, buna saygı duyarım. Ama 150 mesajın 149'una bunu yazınca insanlar geriliyor. Takım 30 sayı fark yemiş, herkes sinirli hala unutalım, önümüzdeki maça bakalım diyorsun. Bırak da insanlar rahat rahat ne hissediyorsa onu yazsın. Her mesajın altında başlıyorsun kadro kalitemiz bu demeye.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #941 : 13 Kasım 2021, 02:45:16 »
Fazla bile kâle alınıp yorum yapılıyor bence kendisine, suç seni getirende...

Tom abiye kızıyoruz ediyoruz da, senin koçun şu maçtan sonra çıkıp hala savunmamız iyiydi diyebiliyor. Asıl sorun bu bence, 43 sayıda kaldığın bir maçta, üstüne de 25 sayı fark yemişken istersen dünyanın en iyi savunmasını yap, bu denmez yani. Hoş rakibin ilk çeyrekte fişi çekmiş zaten, fark da bir ara 30 olmuş, son çeyrek salmış. İnsan iyi savunma yaptık falan derken cidden utanır. Sosyal medyada bile hoca doğru söylüyor, iyi savunma yaptık diye adamı savunanlar var. Sertaç Bey ve şubedekiler de bu kafadaysa haliyle bu adamdan gram bir şey beklememek lazım.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2021, 02:45:30 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #942 : 13 Kasım 2021, 08:22:41 »
Bizim uzunların etkili oynadığını çok iyi tespit etmişler.

Messina mükemmel koç gerçekten içeri o kadar iyi kapattı ki Milano top indiremedik.Bizi dışarı püskürttüler 3 atışları risk ettirdiler boş pozisyon hiç bulamadıkta.

Tabi hucumda çakılı olmamıızda etkiliydi.

Datomeye sallayanlar var ayıp klasik savunmasını yaptı yine umarım nadasa bırakılan sezonda ikinci kez şampiyonluk yaşar yakışırda.Mellide çok efendi oynadı.

Milanoya kalan maçlarda başarılar önümüze bakalım bu travma yaratan yenilgiden kurtulma hesapları yapalım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #943 : 13 Kasım 2021, 09:07:15 »
Bu arada evimizde topu topu 4 maç yaptık.Buda gözden kaçmıyor.

İki tanesi şampiyonluk adayları.Yine 2 maç deplasman.

Böyle fikstür olmaz ama.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2021, 11:13:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #944 : 13 Kasım 2021, 10:43:32 »
adamlar hem hucumda hem savunmada ezdi bizi....

Iste iyi hoca farki bu ... Hep soyluyoruz dogru durust setlerimiz yok... Birinci ceyrek basi ve ucuncu ceyrek basini acip izleyin, lise setleri resmen... 4 kisi aciliyor bir kisi hucum yapiyor. Ilk Nando ile denedi sonra Pierre le ... Ama ne zamanki ikinci ceyrekte, takim sikerim senin setlerini diyip hizli oynamaya basladi o zaman dengeledik biraz olsun ... Arada beklendigi gibi koc mudehale etti, ucuncu sete yine aptalca setlerine ve yavas oyuna geri donduk...

Daha cok izleriz bu senaryoyu... Ben boyle vizyonun ta amk
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....