Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182512 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe Beko:73 Zalgiris Kaunas:67 | Euroleague 22. Hafta
« Yanıtla #1635 : 21 Ocak 2022, 15:11:23 »
Ne yaptı, ben görmedim.
Kastim rakip koc... son topu kulanmasina sinirlendi henry nin ... niye top kullaniyorsunuz tavirlari yapti... gereksizdi....

Belki bizimde kullanmamizda  gereksizdi ama anlik reaksiyondu, ne kendi takimi ne de bizim takim maci birakmamisti... anlik bir olaydi, tiriplere bizim yardimci koca serzenisleri falan fazla gereksizdi...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1636 : 21 Ocak 2022, 15:23:19 »
Bu arada eksiklikleri ve sakatlari dönmüş tam kadro bir Real benim gözümü korkutmaya başladı ve açıkçası şu aşamada real biraz ön plana çıkıyor kupa için bence.

korkutmasa ayip eder ... guard olayini cozseler bence resmen dream team in avrupa subesi ...
Hele pota alti.. ne ararsan var... alla askina pota altindaki zenginlige bak;

Tavares, Garuba, Vukcevic, Randolph, Yabusele, Poirier, Thompkins, Nidaye...

Hepside birer birer donmeye basladi sakatliktan... En son Randolph dondu... 4 macta 15 dakika ortalama 13 PIR ortalamasiyla oynadi...

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1638 : 21 Ocak 2022, 15:38:11 »
Bu arada eksiklikleri ve sakatlari dönmüş tam kadro bir Real benim gözümü korkutmaya başladı ve açıkçası şu aşamada real biraz ön plana çıkıyor kupa için bence.

Real ve Barca, ikisininde oyun kurucu sıkıntısı var. Ama Deck de geçen seneki performasına ulaşırsa guardsız bile şampiyon olabilir o takım.
Bu arada biz de sakatlar eski performanslarıyla dönerse f4 için şanslı duruma geliriz gibi.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1639 : 21 Ocak 2022, 16:52:37 »
Kastim rakip koc... son topu kulanmasina sinirlendi henry nin ... niye top kullaniyorsunuz tavirlari yapti... gereksizdi....

Belki bizimde kullanmamizda  gereksizdi ama anlik reaksiyondu, ne kendi takimi ne de bizim takim maci birakmamisti... anlik bir olaydi, tiriplere bizim yardimci koca serzenisleri falan fazla gereksizdi...
Ok şimdi anladım. Zdovc Antep’i çalıştırırken de maç sonu demeçlerinde bir nedenden bize sallamıştı. Basketbolu üst düzeyde oynayıp, koç olarak çok da ilerleyememenin yarattığı ruh hali ondaki… İlk EL tecrübesi yanılmıyorsam. Dünkü maçın sonunda yapması gereken, verdiğimiz mücadeleyi takdir ve tebrik etmek olmalıydı. Gereksiz işlere girmiş.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #1640 : 21 Ocak 2022, 17:28:51 »
Şimdi önümüzde çok kritik bir Maccabi maçı var.
Bu kadar sakatla zor maç olacak. Henry tam iyileşse bari.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1641 : 21 Ocak 2022, 18:05:11 »
Real ve Barca, ikisininde oyun kurucu sıkıntısı var. Ama Deck de geçen seneki performasına ulaşırsa guardsız bile şampiyon olabilir o takım.
Bu arada biz de sakatlar eski performanslarıyla dönerse f4 için şanslı duruma geliriz gibi.
Abi fark yaratacak oyun kurucu yok Avrupa'da. Olanlar da bana göre Efes ve Milano'da ama takımın geneline baktığımızda en geniş ve kaliteli rotasyon realde. Bizim f4 şansımızı ben 0'a yakin goruyorum. Top 8 de uzak ihtimal ama gerçekçi hedef o bence.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1642 : 21 Ocak 2022, 18:07:30 »
Tom abi ayrılığa fazla dayanamaz demiştim ben  :P

Şaka bir yana, bizim de hayati eksikliklerimizin olduğu düşünülürse devreye Tarık, Şehmus ve Ahmet gibi ekstra oyuncuların girerek kazanmamız bence çok olumlu. Euroleague'de galibiyet galibiyettir gözüyle bakmak lazım, ne takımlar ne takımlara kaybediyor zira. Eğer nispeten kolay maçlarda hata yapmazsak bu galibiyetlerin değeri daha da iyi anlaşılacak ileride.
Tom döner yakında. Adamın tarzı olumsuzluk ve muhalefet ama bazen az da olsa katilirdim söylediklerine. Ben daha çok gerçekçi olmaya çalışan bir adamım. Dün çok kötü iki takımın maçı vardı salonda. Dedim ya fenerli olmasam çekilmezdi hiç o maç.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2022, 18:07:53 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1643 : 21 Ocak 2022, 21:31:53 »
Euroleague

kupa için bir adım önümüzde mi görüyorsun Real madridı veya söyle sorayım kupayı alma ihtimalimiz olduğunu mu düşünüyorsun?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1644 : 21 Ocak 2022, 21:44:56 »
kupa için bir adım önümüzde mi görüyorsun Real madridı veya söyle sorayım kupayı alma ihtimalimiz olduğunu mu düşünüyorsun?
Bizim değil, diğer tüm takımlardan bir adım ondeler. Sen sanırım benim yazdıklarımı çok okumuyorsun, okusan bizim şansımızı degerlendirdigim yorumumdan sonra bu soruyu sormazdin :)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #1645 : 22 Ocak 2022, 00:10:19 »
Bizim değil, diğer tüm takımlardan bir adım ondeler. Sen sanırım benim yazdıklarımı çok okumuyorsun, okusan bizim şansımızı degerlendirdigim yorumumdan sonra bu soruyu sormazdin :)

ondan şaşırdım zaten, sende beklemezdim :) cümleyi yanlis anlamışım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1646 : 23 Ocak 2022, 14:46:02 »
Müthiş döndük son ana kadar devam o görüşüm net ama gerçekçi olalım Kazan Oli ve Zenit yine planları iyice bozdu.Geçen yıldan 1 tık daha iyi kadro var ama tüm sıralamadaki takımlar iyi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1647 : 23 Ocak 2022, 16:27:14 »
Tom döner yakında. Adamın tarzı olumsuzluk ve muhalefet ama bazen az da olsa katilirdim söylediklerine. Ben daha çok gerçekçi olmaya çalışan bir adamım. Dün çok kötü iki takımın maçı vardı salonda. Dedim ya fenerli olmasam çekilmezdi hiç o maç.
Doner demiştim :)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #1648 : 23 Ocak 2022, 18:12:42 »
Müthiş döndük son ana kadar devam o görüşüm net ama gerçekçi olalım Kazan Oli ve Zenit yine planları iyice bozdu.Geçen yıldan 1 tık daha iyi kadro var ama tüm sıralamadaki takımlar iyi.

yazı stilin benzemiyor eskisine ama hoş geldiniz tekrar diyelim :)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1649 : 23 Ocak 2022, 18:34:37 »
Gördüğümüzü yazmak gerek.Kesinlikle yatırım artmalı.Heder edilmemeli şube.Sponsor bulsunlar araştırsanlar.Yabancı bile olur.

Bu sene özelinde Avrupa mücadelesini bırakmayalım ama gerçekçi hedef lig şampiyonluğu olmalı liglerde değerlidir kendi ligimiz sert eleştirsekte.