Ben de Hines hakkında tam tersini düşünüyorum. Tanımam etmem tabii
Ama uzun yıllardır izlediğimiz bir oyuncu. Fiziksel olarak sert bir oyuncu olması ile oyun kurallarını zorlaması, hakemleri manipüle etmesi/çaktırmaması/bunu bilinçli yapması arasında fark var.
Maç sonunda yaşanan şeyler hep olur zaten. Üzerinde durmak bile gereksiz. Ben Messina’nın tutumuna takıldım. Djordeviç onu sakinleştirmeye çalışırken o hala atar gider yaptı. El sıkışıp devam etse, Djordeviç de Armani’li oyuncularla o şekilde muhatap olmayacaktı.
Neyse her şeyin hayırlısı; Murat Murathanoğlu bile maçtan sonra Sasha’nın Rodrigues’e ayar vermesini beğendi. Taraftar gözünde de mutlaka o tepki olumlu algılandı. Biraz da bunlardan besleniyor takım/birlik olgusu.
Katiliyorum...
Djorjevic in durusu da iyiydi. Ne kadar tepki alsa da Guduric in hirsi da iyiydi. Fazla kibarliga da gerek yok. Hatta sevindim bile biraz dusununce, hirs yamis tepki vermis.... Olur oyle...
Ha Hines a gelince defalarca yazmisimdir, bu takimda gormek isteyecegim adamlarin basinda gelir. 12 sene olmus Euroleague de. Hic durusunu bozmadi. Ne gereksiz tartismalarini hatirlarim, ne kimseyi ezmeye calistigini ne de geri adim attigini. Sonucta biri bencine laf atiyor, o da hop bakalim diyor.... Bunlar normal olagan seyler. Uzasaydi anlamsiz olurdu....
Guzel galibiyetti. Bugun usenmedim bir daha izledim. Her oyuncu gercekten gerekeni fazlasiyla yapmis. Guduric ve Floyd ekstra bence one cikmis. Gercekten keyifli mac...