Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182154 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Barcelona-Fenerbahçe Beko | Euroleague 32. Hafta
« Yanıtla #2475 : 26 Mart 2022, 00:23:49 »
vallahi ihsan hafta sonu da önemli bi karşıyaka maçı var onu düşünerek rotasyon yapıyor dediğinde utandım ya.siz ne yüzsüz ne utanmaz arlanmaz heriflersiniz düşürdüğünüz hale bak şu takımı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2476 : 26 Mart 2022, 00:24:08 »
Bu yarı akmadı maçlar ya rakiplerin kovid sıkıntısı son olarakta iptal edilen maçlar düşülen galibiyetler.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2477 : 26 Mart 2022, 00:26:19 »
Saçma salak rotasyonunu da al s.git Adriyatik Liginde falan koçluk yap. Anca o seviyenin adamısın ötesi kasıyor seni.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2478 : 26 Mart 2022, 00:26:58 »
Bu yarı akmadı maçlar ya rakiplerin kovid sıkıntısı son olarakta iptal edilen maçlar düşülen galibiyetler.

Ya vallahi yeter ya, cidden yeter yani. Boş yaptığının farkındayız buna rağmen delirtiyorsun. Maç saatleri yazma abi sen, 2 mesaj yaz geç öteye. Yaşın büyük diye nereye kadar alttan alacağız. Zorla küfür ettireceksin bize burada ya. Yeter kelimesinden de anlamıyorsun.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2479 : 26 Mart 2022, 00:30:44 »
vallahi ihsan hafta sonu da önemli bi karşıyaka maçı var onu düşünerek rotasyon yapıyor dediğinde utandım ya.siz ne yüzsüz ne utanmaz arlanmaz heriflersiniz düşürdüğünüz hale bak şu takımı.

En kritik 2 maçın zaten, sezonun en önemli 2 maçı. Koçun kafa olarak buna hazırlanmadığını söyleyemeyiz. Mutlaka o da bunun farkındaydı ve ona göre hazırlandı. Buradan çıkan sonuç adam yetersiz. Bu seviyede yeterliliği yok. Hazırlıkları tamamen fiyasko durumda.

Bak Monaco'ya çatır çatır maç kazanıyor, Rusya takımları dışarda kalmış, maçları eksi yemiş adamların umrunda değil. Hırs yapmışlar, daha beter kazanıyorlar.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
« Yanıtla #2480 : 26 Mart 2022, 00:35:03 »
Ne oynuyoruz ne yapıyoruz 20 dkkadir izliyorum anlayamadım daha . Normalde davies bizim maçlarda garip garip hareketler yapardı artık onuda yapmıyor o derece sklemiyolar bizi rakip olarak heralde . Yani sene başındaki takım daha sonrasındaki oyun ve şu anki takım gerçekten bu kadar keskin iniş çıkışlar olmamalıya.  Pierre taninmayacak halde polonara zaten basketi unuttu barthel denilen şaklaban gülüyor daviesle muhabbet edip bizde burda kendimizi parçalıyoruz zaten yeterince stresimiz yokmuş gibi..

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Barcelona:88 Fenerbahçe Beko:67 | Euroleague 32. Hafta
« Yanıtla #2481 : 26 Mart 2022, 01:06:29 »
Nedense bizim maçlarda herkes üçlük olup yağıyor. Ardı ardına 2-3 üçlük gelince bütün ritmimiz gidiyor.

Bu maçta gördüm ki ne oyuncular, ne de teknik ekip maçı kazanacağız diyerek salona gelmemiş. Herkes öylesine, sıradan, heyecansız, zoraki oynadı ki şahsen izlerken ben utandım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2482 : 26 Mart 2022, 01:12:17 »
Bu yarıyı şöyle göz önüne getirin üste üste akmadı sezonun ikinci yarısı pandemi nedeniyle iptal edilen maçlar iptal edilen vede silinen Rus maçları.Kupa maçı sonrası 2 maçta olmayan Henr.y.

Kolay değil.De Colo kalf sakatlığı geçirmese Baskonia maçınıda alırdık gidisat o yöndeydi.

Monako bunların hangi birini yaşadı.A onlarında silindi ama lobileri var.Sahipleri Rusmuş neden Monakoya yaptırım olmadı.Bir sürü akıl karıştıran olaylar var.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2022, 01:14:52 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2483 : 26 Mart 2022, 01:13:58 »
Basketbol tam ritim olayı.Tam.Sen bunları bulamadan Acb liginin değerli organizasyonlarına konuk oluyorsun.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2484 : 26 Mart 2022, 01:14:57 »
Nedense bizim maçlarda herkes üçlük olup yağıyor. Ardı ardına 2-3 üçlük gelince bütün ritmimiz gidiyor.

Bu maçta gördüm ki ne oyuncular, ne de teknik ekip maçı kazanacağız diyerek salona gelmemiş. Herkes öylesine, sıradan, heyecansız, zoraki oynadı ki şahsen izlerken ben utandım.
çünkü kenarda koç diye bir kukla var . maça ve 2.devreye başladığı beşler adamlar havaya girsin diye uğraşsan en fazla bu kadarını yaparsın. Mirotic i bookerla tutmak falan amatör seviyede hatalar. Baskonia maçında da booker ağzımıza sıçtı bu maçta da sadece izliyor kenardaki salak

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2485 : 26 Mart 2022, 01:19:24 »
Monako bunların hangi birini yaşadı.A onlarında silindi ama lobileri var.Sahipleri Rusmuş neden Monakoya yaptırım olmadı.Bir sürü akıl karıştıran olaylar var.

Monaco'nun ne lobisi var aq ya valla bilerek mi yapıyorsun? Sahibi Rusmuş eee? Ne yaptırımı yapacaklar sahibi Rus diye, ligden mi atacaklar adamları. Ya bu nasıl bomboş bir mesaj. Putin denen dallama bir halt yedi diye bütün Ruslara yaptırım uygulamak başlı başına faşist bir zihniyetin ürünü zaten. Her mesaja abuk subuk cevapların var. Adamlar sahaya karakter koymuş, önüne gelene vurmuş geçmiş. Lobi diyorsun, Rus sahip diyorsun ya yeter artık valla gece gece insanın tansiyonunu fırlattırıyorsun.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2486 : 26 Mart 2022, 01:27:47 »
Ama 0 sakatlık yaşadılar.işte tutarsızluık.İstese konurdu lobi deniyor.

Esas başkan eleştirilmeli.Fenerbahçenin hakkını savunamıyor.Boyun eğiyor.

Monakoyu tebrik ettik ama buda var.Bizim sahibimiz Rus olsa çatır çatır turnuvadan ihraç ederlerdi.

Takımda çuvaldız olayı var.İlk bölümleri daha iyi değerlendirmek gerekiyordu.Ligin ilk yarısından daha çok galibiyet taşımalıyız.

Esas sıkıntı başkan koç ve bazı oyuncular sonra.

Yinede şansız sezon oldu buda ayrı konu.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2022, 01:28:53 Gönderen: Tom Hanks »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2487 : 26 Mart 2022, 01:32:40 »
Ya bırak allah aşkına sakatlık yaşamamışlarmış, suç mu bu aq? Biz olsak ihraç ederlermiş, git işine ya. Gece gece saçma sapan konuşup insanı delirtiyorsun. Beş para etmez vasıfsız keli koç yapmanı, böyle yarak kürek rotasyonlarla oynamanı, şut özürlü bir takım kurmanı da sana Euroleague lobisi yaptırmıştır kesin.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2488 : 26 Mart 2022, 01:36:58 »
Forum ahalisi de kusura bakmasın. Şurada bu rezil mağlubiyetin üzerine 2 kelam edelim diyoruz, Tom Hanks sağolsun konuyu sikip atmakla kalmıyor, insanın bütün sınırlarını zoluyor. Her maç konusunda aynı hikaye. Forumun amacını da, açılan konuyu da, tartışılmaya çalışan şeyi de kökünden sikiyor.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2489 : 26 Mart 2022, 01:40:08 »
Ayrıca bu lobi, hakem mevzusu da kabak tadı verdi. Her maç hakem diye ağlayan bir camia olmamız da beni ayrıca sıkıyor. 20 fark yediğimiz maçta bile hakem de hakem. Biz, hiç hak ederek maç kaybetmiyoruz bazılarına göre. Her şeyi doğru yapıyoruz ama hakemler izin vermiyor. Kesin araya bir lobi karışıyor. Bu kafa yüzünden bu haldeyiz zaten. Şurada aldığımız 15 mağlubiyetin en az 14'ü hakeme bağlanmıştır. Bu kadar hakem diye ağlanınca, gerçekten hakemlerin sikip attığı maçlarda inandırıcılığın kalmıyor.

Koç, oyuncu ve şube için de bulunmaz nimet bu hakem mevzusu. Adamların sorumluluk almasına gerek kalmıyor, hakem de geç, ne olacak aq.