Muhtemelen görmüşsündür zaten, ''Vitor, sabah 9:30'a idman koyuyor, oyuncuların bu idmana katılması için 7:30 gibi kalkması lazım. Her takım 11:00'de idman yapıyor.'' tarzı bir geyik dönüyor. Oyuncu erken uyumazmış, idmanları biraz daha geç yapsaymış vs vs. Bu ülkede insanlar işe gidebilmek için sabah 6:00'da ayağa dikiliyor. Ne güzel dünya arkadaş, oyuncuların keyfi olsun diye öğlene idman kaydırsın. Samandıra'da artık öyle bir dünya yok. Sırf bu yüzden bile bir kere daha Vitor'cuyuz.
Bunlardan da önemlisi var benim için. Bugün sahaya çıkan takımda geçen sezondan farklı tek oyuncu Zajc'tı, o da takımdan uzaklaştırılmış bir oyuncu. Bu oyuncular geçen sezon ne böyle önde pres yaptı ne de birbiriyle yardımlaştı. Bu oyunculara bu oyunu oynatamayan Erol Bulut kendisine ''ben hocayım'' demesin.
Bugün rakip zayıftı belki ama yine de Vitor'un takıma oturttuğu karakteri gölgelemez bu. Karakter koyan, önde basan ve büyük bir takım olduğunu hatırlayarak kazanma alışkanlığı edinen yürekli bir takımımız var ve bu sâdece Vitor'un sâyesinde.
İlâveten; ben ve benim gibi, Vitor açıklandığında hayâl kırıklığı yaşayan kim varsa hepimiz özür borçluyuz ondan. Kendi payıma ben diledim, inşallah herkese bu özrü diletecek Vitor.
Bir de teşekkür borçluyuz, en arka koltuktaki Caner-Gökhan-Ozan gibi papazlardan bizi kurtardığı için.