"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Penaltı değildi bence.Sence?Pereira tarih yazmaya devam ediyor.Ali Koç iç saha lanetini bile yenmeyi başardı.Daha ne söylenebilir
Versede bir şey diyemezdin vermese de Pereira niye tarih yazdı bu maçta 0-0 yada Antalya atsaydı görürdüm ben tarihi hem Mesut hem Zajc yedek oturmaz üstelik Pelkas ve İrfan'da yokken şanslı adam Vitor
Zayıf kadroyla 6 puan fena değil.
7 yada 8 mi almalıydık abi
Arda Turan tutuşmuş story atmış kudurmuş devam
kuralın son hali buymuş
Küfür yasak diye bir şey diyemiyorum zaten Arda iyi aile çocuğudur. Ben anlamıyorum, 7 yıldır şampiyon olamamış, hala eksikleri olan ve birçok şeyle mücadele etmek zorunda bir takım var. Bu haldeki takımı bile deli gibi kompleks yapıp, kuduruyorlar. Hiç öyle edebiyat olsun diye demiyorum bu işte Fenerbahçe büyüklüğüdür.
Arda efendi adamlık yapmaya devam etsin adamlık kontenjanından başındaki harami ile birlikte takımını söğüşlemeye baltalamaya devam etsin. Ki zaten kendi takımını baltalıyor geriye çekiyorken tam onluk fırsat doğdu: Tribünlere oynamak seveni olmayan biri olarak göçüp gidecek bu dünyadan hem de kendi taraftarından bile seveni olmadan. Aklı başında kafası çalışan hiçbir GSli asla tutmuyor kendisini
Yani penaltı mı? Bize verilmeyenleri düşününce Alanya maçı Pektemek geçen yıl Kayseri ve Antalya maçları falan.. Bu asla penaltı değil. Szalai pozisyon gereği kolu açık ama top gelirken hem vücuduna hem de geriye doğru götürüyor yani niyeti asla elle oynamak değil. Bence hakemleri penaltı vermemeye iten de bu oldu.