Ne yani Helsinki nin liman kenti olması dolayısıyla futbolda geri olmaları falan mantıksız mı sana göre 
Şaka bir yana, geçenlerce BJK ve GS ye karşı olan algıyı vs belirterek öyle şeyler onlar için olur, bize olmaz gibisinden bir yorum yapmıştı.
Bir de bu tartışmaya konu olan yorumu için de Berisha özelini bir kenara bırakırsak haklı bence. Batshuyasi-Texiere-Pjanic üçlüsü ile bizim Rossi falan kıyaslamak çok mantıklı olmuyor. Ha yokluktan yaptık, formları vs tam tersi olur ayrı ama isim olarak 3-0 gerideyiz..
Ayhan abi, benim zaten transferlere getirilen eleştiriden yana sorunum yok. Tom abi, bundan 5 hafta sonra eğer 5'te 5 yaparsak bu kadro şampiyonluk kadrosu diyecek. Ardından gelecek ilk mağlubiyette ise bu kadro çöp diyecek.
Bir kadro iyiyse iyidir, kötüyse kötüdür. Ondan zaten Erdal Soner arkadaşımızı örnek verdim. Erdal Hoca, gayet tutarlı şekilde eleştirisini getiriyor ve kadro olarak Beşiktaş'tan gerideyiz notunu düşüyor. Eleştirisini yaparken de bunu ölçü alarak devam ediyor. Benim katılmadığım noktalar olsa da keyifle de okuyorum. Ayrıca bu tutarlı argümanlara karşı argüman yazarken de zihnim açılıyor. Keza Emre Hoca'nın da idman ve transfer konusundaki eleştirilerine saygım var. Çünkü kazanırken de bunları söylüyor, ilk mağlubiyette saldırayım demiyor. Benim idmanlar konusundaki düşüncem belli, ben hala ana sorunun oyuncuların profesyonelce yaşamamasına bağlıyorum. Potansiyel adaylar sakatlanıyor genelde, tabii yine de bu idman tarzının değişmemesi gerektiği anlamına gelmiyor.
Beşiktaş'ın CL'de oynamasının da bir avantaj olduğunu unutmayalım. Türkiye'de büyüklük olgusu Fenerbahçe ve Galatasaray üzerinden gitse de, iki takım da CL'de yoksa büyüklükleri sınır içinde kalıyor, ikisi de ilk tercihlerini alamıyorlar. Bugün Karagümrük CL'de oynasa, oyuncu için Karagümrük olması değil, CL'de oynaması önem taşır. Adımızla, tarihimizle illa transer yaparız ama onu da sadece yurtiçinde yaparız.
Uzun lafın kısası, kişisel olarak Vitor'u (eskiden de şimdi de) beğenen biriyim ama hoca eleştirilemez demiyorum. Mantıklı eleştiri getirdikten sonra çekip insanları vuracak halimiz yok. Ali Koç ve yönetimine en başından beri önyargılıyım diye Azizci de oldum sonuçta. Ama şu an beğendiğim yönlerini de söylüyorum. Aziz Yıldırım'ın da son saçmalamalarını onaylamıyorum. Körü körüne bir fikre ya da kişiye bağlı kalmıyorum. Vitor, eğer gerçekten saçma sapan işler yaparsa onu da haliyle eleştiririm. Şu an için ben hocadan yana bir sıkıntı görmüyorum genel tabloda.
Sorun bence haftalık yaşamamız. Kazandığımız hafta sorun yok, kaybettiğimiz hafta neredeyse tüm 3 yıllık süreç yeniden masaya getiriliyor. Ali Koç'un bundan önceki 3 yılını en çok eleştirenlerden biriyim. Ama o dönem artık orada kaldı. Ben şimdi yeni dönemine bakarım, şu anlık hataları olsa da daha doğru bir yolda gidiyor. Umarım böyle devam eder.