Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 127266 defa)

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #435 : 19 Eylül 2021, 21:09:32 »
bizim bu yetenek(?) havuzuyla şampiyon olmamız zor.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #436 : 19 Eylül 2021, 21:30:21 »
Yaklaşık yarım saattir Rıdvan'ı izliyorum, Mesut mevzusundan dolayı saydırıyorum da kendisine ama bir konuda doğruyu söylüyor. Bu kanatlarla 3'lü olmuyor, uzun vadede bize başarı getirmeyecek ve 4'lüye dönmemiz şart. Vitor'u seviyorum ama inadım inat kıçım iki kanat demeyi bırakmalı ve 4'lü savunmaya dönmeli. Solda Ferdi, sağda Osayi olmuyor işte zorlamanın anlamı yok.

Gelelim Rıdvan efendiye. Mesut oynatılmıyor diye çıldırmış durumda ve bu tercihi aşırı derecede kaşıyor, Vitor'un kuyusunu kazıyor. Ulan Rıdvan; koşmayı unutmuş ve aşırı temposuz bir Mesut'u halı sahada bile oynatmazlar, senin derdinin ne olduğu belli. Fenerbahçe'ye zarar verme noktasındasın, düş şu takımın yakasından.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #437 : 19 Eylül 2021, 21:46:20 »
Futbol yıldızlarla oynanır.Fenerbahçe bu yönünü kaybetti.Gördünüz işte Berisha-Rossi-Meyer.Rossi ismi güzelde kim bu bizim ligde ondan çok eski italyan golcüyü aldık sandı başkan rahmetli Paola Rossi.

Dışarda görsem tanımam.Bu sondu.

Denediğin yemeği tekrar ısıtıp sunmak bize yakışırdı.

Derhal Sashadan önce Perreia görevden alınmalı.Yetersiz.Bu sondu.Maç var diye buda.

« Son Düzenleme: 19 Eylül 2021, 21:48:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #438 : 19 Eylül 2021, 22:23:48 »
Yaklaşık yarım saattir Rıdvan'ı izliyorum, Mesut mevzusundan dolayı saydırıyorum da kendisine ama bir konuda doğruyu söylüyor. Bu kanatlarla 3'lü olmuyor, uzun vadede bize başarı getirmeyecek ve 4'lüye dönmemiz şart. Vitor'u seviyorum ama inadım inat kıçım iki kanat demeyi bırakmalı ve 4'lü savunmaya dönmeli. Solda Ferdi, sağda Osayi olmuyor işte zorlamanın anlamı yok.

Gelelim Rıdvan efendiye. Mesut oynatılmıyor diye çıldırmış durumda ve bu tercihi aşırı derecede kaşıyor, Vitor'un kuyusunu kazıyor. Ulan Rıdvan; koşmayı unutmuş ve aşırı temposuz bir Mesut'u halı sahada bile oynatmazlar, senin derdinin ne olduğu belli. Fenerbahçe'ye zarar verme noktasındasın, düş şu takımın yakasından.
3lü veya 4lüden çok ben en çok Rıdvan'ın Mesut yada İrfan hatta gerekirse ikisi de oynamalı görüşüne katılıyorum geçende yazdım bu takıma orta saha şart Mayer-Mhy-Sosa-Zajc-Crespo bunlar bizim ihtiyacımız olan orta sahalar değil ne rakip ceza sahasına giriyorlar nede oyun kurulumunda yardımcı oluyorlar iş böyle olunca zaten oyun kuramıyorsun, ön tarafta Rossi top tutamıyor Pelkas hazır değil ee topta tutamıyoruz nasıl çoğalacağız yada kilit açacağız iş dönüp dolaşıp İrfan Mesut'ta bitiyor sen son 15dk kala Mesut'u alıyorsun ama Novak-Ferdi orta saha kesiyor sürekli niye aldın o zaman. kenarda Novağ'ı görünce 4-2-3-1'e yada 4-4-2'ye döneriz diyordum ısrarla üçlüde devam etti hata yaptı, Muhammed ısrarıda iş açacak başına Muhammed şuan sorun çözecek seviyede değil
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2021, 22:24:25 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #439 : 19 Eylül 2021, 22:39:29 »
Futbol yıldızlarla oynanır.Fenerbahçe bu yönünü kaybetti.Gördünüz işte Berisha-Rossi-Meyer.Rossi ismi güzelde kim bu bizim ligde ondan çok eski italyan golcüyü aldık sandı başkan rahmetli Paola Rossi.

Dışarda görsem tanımam.Bu sondu.

Denediğin yemeği tekrar ısıtıp sunmak bize yakışırdı.

Derhal Sashadan önce Perreia görevden alınmalı.Yetersiz.Bu sondu.Maç var diye buda.

Sasha tamam da Vitor'da aksine ısrar edilmeli. 3'lü oynayacak adama sen sağ ve sol kanat almazsan, tartışılmayacak net bir santrafor transfer etmezsen Vitor'da kabahat aramayacaksın. Şu 3'lüyü doğru adamlarla oynarsan ligin içinden geçersin, devşirmelerle uğraşırsan uzun vadede başarı gelmez. Arada kazandığımız maçlarla avunuruz ya da Frankfurt deplasmanında ezilmedik diye teselli buluruz. Haa, Vitor şimdilik 4'lüye dönmeli bence ama devre arasında bu adamın sistemine uyacak kanatları bı zahmet al ki ligin içinden geçsin.

İlk döneminde sevmediğim Vitor'da şimdi yeterince ışık görüyorum, ezbere işler peşinde değil bu adam. Yönetim yetersiz, transfer kabızı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #440 : 19 Eylül 2021, 22:42:56 »
Vitor Perreıradan birşey olmaz.Fenerbahçe bahane üretme yeri değildir.Yorgunmuş.Taşmı taşıdılar.Ah Obra ah.

Umarım eleniriz Avrupada.Bu takım 2 kulvarı kaldıramaz.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #441 : 19 Eylül 2021, 22:51:14 »
Vitor Perreıradan birşey olmaz.Fenerbahçe bahane üretme yeri değildir.Yorgunmuş.Taşmı taşıdılar.Ah Obra ah.

Umarım eleniriz Avrupada.Bu takım 2 kulvarı kaldıramaz.

Ya abi, Sasha'ya verdiğin desteği/zamanı Vitor'a niye vermiyorsun?

Allah için söyle; şu ana kadar Sasha mı ışık verdi Vitor mu? Haa bir de şu var, Sasha'ya yıldızlarla dolu bir kadro teslim edilirken Vitor'a hangi yıldız oyuncu hediye edildi?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #442 : 19 Eylül 2021, 23:08:18 »

Rıdvan Dilmen ciddi anlamda zarar veriyor. Sadece Vitor'a değil, aynı zamanda bu tavrıyla Mesut'a da en büyük zararı o veriyor. Böyle yaptıkça bir kısım Vitor'a bilenirken, bir diğer kısım tam aksine Mesut'a bilenecek. Çünkü sanki Mesut bunları söyletiyormuş havası veriyor ister istemez. Öyledir demiyorum, insanlar bunu düşünür.

Maçın ikinci yarısında açıkçası 4'lüye dönebilir diye düşündüm ama yapmadı. Vitor'un bu tip maçlarda biraz daha esnek olması gerekiyor. Bu maç biraz da ona yazar. Ama ben yine de ana sistemin 3'lü olması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #443 : 19 Eylül 2021, 23:12:31 »
Ya abi, Sasha'ya verdiğin desteği/zamanı Vitor'a niye vermiyorsun?

Allah için söyle; şu ana kadar Sasha mı ışık verdi Vitor mu? Haa bir de şu var, Sasha'ya yıldızlarla dolu bir kadro teslim edilirken Vitor'a hangi yıldız oyuncu hediye edildi?

Vitor-Halil üner.Nani Persie-Meırelsli alves egemenli kadroyu mundar etti.İnsaf Sasha yeni daha bu adam denendi.10'uncu hafta koparız ligden.O zaman gider.Işık yok kısır skor var.

« Son Düzenleme: 19 Eylül 2021, 23:13:38 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #444 : 19 Eylül 2021, 23:19:25 »
Ayni filmi izleye izleye o kadar sıkıldım ki. Artik midelerime kramplar giriyor. Aq deli olsa akıllanır da ayni hataları yapmazdı şimdiye kadar. Ali başkan akıllanmiyor.  Kimdir bu akılları ona veren anlamak mümkün değil. Her sene aynı hikaye. Bekle bekle bekle son gün sacma sapan isimleri doldur takima, bir gazla lige basla, 3-4 hafta sonra balonun delik alsin, o havayla bitirmeye calis ligi. Sonra sil bastan.

Benim gibi sahte taraftarlar iste bir bok biliyormusum gibi bir de bos bos eleştiriyorum.

Millet o kadar başarıya hasret kalmis ki  bazi şeyleri bir turlu görmek istemiyor. 8 yil olmuş Hala piyango ne oldugu belli olmayan transferlerle basari bekleniyor. Vallahi billahi üzülüyorum artık. Berisha, Rossi, Meyer, crespo falan insan hiç mi akıllanmaz ya.  Murat hakli yolda görsem fenerbahcenin futbolcusu demem, tanımam. Yanlarından gecer giderim. Ben hani bir bok bilmiyorum da bilenler hakli çıksın diye umut etmek de bir ise yaramıyor artık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #445 : 20 Eylül 2021, 00:28:57 »
Başarısızlık kod adımız olduğu için yinemi yenilmişler deyip tepkisiz kalıyorum.Bu yıl taraftar paketi almadım bile.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2021, 00:30:24 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #446 : 20 Eylül 2021, 08:37:48 »
Ben tüm meslek erbabına alınteriyle  para kazanılan her duruma saygılıyım.Bu Rossi bizim oto saniyelerde  çalışan çıraklara benziyor.

Ali Beyin dedesi babasıda ucuzcu özellikle dedesi en iyileri yurtdışına en kötülerini ülkemize satrdı.Kaliteden paran kısarak başarı falan geleceğini düşünüyor başkan olmuyor olmaz olmayacak.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2021, 08:42:42 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #447 : 20 Eylül 2021, 08:39:33 »
Futbola yorum yapmayacağım.Gerekenleri söyledik umutlu güzel taraftarları üzmeyeyim.

Bu bu forum başlığı için son mesaj.

Son mesaj olmayacağını tahmin ettim de acaba ne kadar sürecek demiştim düşündüğüm gibi ertesi güne bile kalmadı : D

Maça gelecek olursak; Bir ekibin başarılı olması için öncelikle aidiyet duygusu lazım. Ardından yetenek ve istemek te olmalı. Dün akşam maç izlerken baktım da Rossi, Meyer, Berisha sanki yoldan geçerken kolundan tutulup maça sokulmuş misafir gibiydiler. Özgüven, kazanma isteği, hırsın emaresi yoktu. Zamanla olabilir bir şey diyemem ama henüz takımın birer parçası olmaktan çok uzaklar.  Genç futbolcularımızın oynamasını istiyor ve oynadıklarında mutlu oluyoruz. ama Muhammed dün çok aksadı. Vitor'un o kadar sabretmesine gerek yoktu.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2021, 08:41:28 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #448 : 20 Eylül 2021, 08:40:47 »
Başka maçlara yazmayacağım.Son buydu.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #449 : 20 Eylül 2021, 09:17:13 »
Dün akşam hayatımda izlediğim en kötü Fenerbahçelerden bir tanesiydi. Bir takım bütün maç uyur mu uyudu valla. Günümüzü de zehir etti.

Başakşehir gibi takımlara karşı savunmanı da orta sahaya kadar çekip önde basacaksın başka çaren yok. Biz ise taş arabası Okaka'nın başında 3 kişi bekledik, takımca önde basmadık, top hızlı çeviremedik, rakip savunmayı açacak ekstra koşular yapmadık. Pozitif hiçbir şey yapmadık dün akşam.

Puana deli gibi ihtiyacı olan bir takıma karşı bu kadar ritimsiz oyuncuyla maça çıkamazsın. Berisha yazın sakatlık geçirdi çok uzun zamandır 90 dakikası yok, Pelkas sakatlıktan yeni çıktı, Meyer en son ne zaman 90 dakika oynadı bilinmiyor.

Zoraki durumlar dışında rotasyon sevdasının bırakılması lazım. Biz Bayern,Chelsea,City gibi uzun zamandır beraber oynayan, girenin çıkanın zımba gibi olduğu bir takım değiliz.

Topu ayağına bekleyip,ben oldum havasına giren Muhammed'i ve al gülüm ver gülümden başka bir şey yapmayan temposuz Meyer'i oyunda tutan Vitor mağlubiyetin yüzde yüz sorumlusudur. Umarım bir an önce aklını başına devşirir.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2021, 09:18:29 Gönderen: Kubilay Can »