"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iloturo; unun en mantıklı açıklaması, sanırım günümüzdeki bütün eşyalar gibi insanlarda fason ve dayanıksız
altayserdar-kim-szalaiosayi-mert hakan-crespo-ferdimesut-valenciaberishabenim yarınki 11’im bu olurdu gustavo sezon başından beri her maç 90 dakika oynadı dinlenmesi lazım giresun da en ideal maç aynı şekil de valencia ve berisha’nın beraber oynaması için de.
yani kadroda alternatifi en sınırlı oyuncu 35 yaşına gelmiş ve sürekli 3 günde 1 maç oynayan bi takımda giresunspor gibi ligin en zayıf rakibine karşı dinlensin demem neden bu kadar anormal geldi anlamadım.görüyoruz işte beşiktaş’ta galatasaray’da hatta tüm dünyadaki sakatlıkları.gustavo’yu çok tuttuğumdan değil geçen yıl gibi sakatlanınca ortalık ayağa kalkıyor gustavo yoksa bittik diye.tek 1 oyuncu dinlensin dedim herkes dinlensin demedim.vitorun antrenmanlarıyla herkes nasıl patır patır dökülüyor gördük.takımda sağlam adam kalmadı.yoksa tamam benim yaşım 21 bazı şeyleri sizin kadar iyi bilmiyorum onu anladım ama ben de salak değilim ki durduk yere herifi oynatmayalım diyeyim.
Yine buz gibi penaltımız verilmedi, şaka gibi.
Sivas maçında rakibe verdiler benzer pozisyonda..