Ne Rossi'si ne Berisha'sı abi e anlatıyorsun
iki golde de kaleci hatası var derler 
1 saat M.Demirkol'u dinledim oda asistle başlamaları iyi diyor. Berisha olacak bu adam Almaya'da Bayern-Dortmund hariç kime gitse şaşırmazdık diyor taraftara da bir şey diyemiyorum yıllardır golcü özlemi var ama az daha sabır lige alışsın farkını koyacak yazdığın kadrodaki gibi belki de çift forvet verimini artıracak hemen bir gol atarsa rahatlayacağını düşünüyorum
Rossi'nin bu sene verim verip veremeyeceğini kestiremiyorum Mls çok ayrı lig Larin'de bunu yaşadı bir sene Belçika'ya kiralandı topladı geldi eğer alacaksak Rossi'yi yatırım transferi olur seneye daha faydalı olur gibi geliyor bana, tabi Larin'e kıyasla daha iyi topçu belkide 1-2 maça adapte olur
Belki ben mazoşistimdir, olabilir, bilemiyorum ama bu seneki kadro yapılanması beni heyecanlandırdı. Eksikler var mı, mutlaka var. Zaten şu kadronun kusursuz olduğunu kimse iddia etmiyor. Ama uzun yıllardır böyle 'genç çekirdek' diye tabir ettiğimiz bir yapılanma olmadı. Gerek savunmanın yaş ortalaması, gerek Ferdi ve Muhammed, gerekse Bersiha, Rossi ikilisi uzun vadede kemik olabilecek potansiyelde. Zoru başarır ve bu sene araya şampiyonluk sıkıştırırsak, önümüzdeki en az 5 yılı domine ederiz.
Ferdi'nin gelişimini sen yazmışsın zaten ben pek girmedim o topa ama sezon başında çoğumuz onun bu derece gelişim göstereceğini tahmin etmiyorduk. Hatta ben kendisine bir miktar salladım ama beni ciddi anlamda yanılttı. Ben yanılmaktan mutlu olurum bu konularda.