"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
camia bölünmüş bide biz kapışıp dağılmayalım sadece şunu ekleyim ben Aykut Kocaman'ın sadece hocalığını gördüğüm için karşıyım belki futbolculuğunu izlesem hocalığına da katlanırdım ama izlemediğim için hocalığına tahammül edemiyorum
Bu arada dun ku rezaletten sonra neler olacak bakalim. Victor sapkasini onune alip yeniden degerlendirirse gorecektir ki; Rossi yi kadroya monte etme macerasini sonlandirip yedekten sokmaya baslamali. Sezon basildaki saha duzenlerine donmemiz lazim... yoksa boyle devam eder... Sadece ruh meselesi degil bu konu, pozisyonlardaki yerlesimimiz de rezalet... defansin uzaklastirdigi toplar hep rakibte kaliyor ve hizli hucum izliyoruz....
Bence hicbirsey olmaz, ic sahadaki mac fiyatlari kimsenin alamiyacagi seviyeye cekilir satilan bilet kadar yandaslara bedava bilet dagitilir boylece stadda bariscil bir hava olur,
İ.H. Konyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızdan;Altay Bayındır’ın omzunda kırık tespit edilmemiş olmasına rağmen Acromioclavikuler seperasyon gözlemlenmiştir. Oyuncumuzun operasyon geçirmesine karar verilmiş tedavisine başlanmıştır.Enner Valencia’nın sol ayak bileğinde bağ yaralanması tespiti yapılmış, konservatif tedavi uygulanması uygun görülmüştür.Luiz Gustavo’nun sol biceps grade 1-2 arası yaralanma teşhis edilip tedavisine başlanmıştır.Kamuoyunun bilgisine sunarız.
geldikce geliyor dertler amk....