irfanı mi adam sakatliktan çıktı da vitor mu yedi onu pelkas sene başından beri ne yaptı mhy soke soke aldı formayı takıntılı adam olabilir ona göre madem getirdin bu adami tutacaksin osayi ferdi artan forma ne diyorsun onun için ona 3 transferi dönemi veririm adam kim getirdi morita istedi en Son tercih crespo bile is yapıyor
Ha ama diğer baslık yazdığım gibi 6.s maçı sonrasi bitti vitor benim için karar arkasında durmayan istifa etmeye adam benim icin bitmistir
Mesele İrfan'ın sakatlıktan çıkması değil ki adamın planlarında İrfan yoktu ki ya Mesut oynayacaktı yada İrfan adamın sen hiç orjinal mevki olan orta sahada oynadığını gördün mü yada değerlendirildiğini ?
Pelkas kaç maç üst üste oynamışta forma girecek yada 80-85te oyuna girip ne ispatlayacak bu adamı geçen sene bilmesek yazdıklarına inanacam
Mhy forumda en çok savunan benim gir bak kaç dk oynamış 8 maç 367 dk toplam yani 4 maça denk geliyor oda son dönemde Gustavo sakat diye ısrarla oynatıldı yoksa Avrupa'da rotasyonda oynuyordu
Osayi demişsin forumda twitterda taraftarın en çok salladığı hatta üçlüde bi taraf Ferdi ise diğer Osayi olmaz diye beceremiyor diyen yorumcuların olduğu(Emre Özcan) oyuncu istatistikleride 10 maç 1 gol

ileri gitmiş hali buysa kalsın boşver
Morita dediğin topçu klasik 6 numara sence sıkıntımız ön liberoda mıydı yani gelse tüm sorunlar çözülecek miydi hocanın istediği doğruda bulduğum caner-ozan hamleleride var yada caulkerı kendi gönderdi mesela burak kapacak'ı denemedi hiç o zaman bende bunları sunayım sana ısrala zajc kalsın dedi
Ferdi'yi yazdım ya yukarda başka elle tutulur topçu yok maalesef