Mesut’un kadro dışı kalmasına taraftar olumlu bakıyor. Ben farklı düşünüyorum. Vasat kadrodaki yetenekli adam Mesut. Normalde Mesut’u alan, kadro kalitesi bizim gibi bir takım ona uygun bir diziliş/oyun planı geliştirmeliydi. Mesut’u alıp sonra da kanatlarda oynatıyorsan bu senin plansızlığın, programsızlığındır. Ha böyle bir oyun planı öngörün yoksa Mesut’u almazsın zaten. Mesut da bir kenarda dursun bakarız diye alıyorsan bu kez de takım içi dengeleri bozma riskini baştan alıyorsun demektir. Adam der ki; “ya takımın hali ortada ben bu dangozlardan kötü bir futbolcu muyum?”
Kadromuz çok kaliteli olsa, ne olacak canım geldi geçti işte derdim. Ama zaten vasatız, adama çektiğimiz muameleye bak.
Taraftar da yönetimin işini ne güzel kolaylaştırıyor. Konvansiyonel ya da sosyal medyadaki Fenerbahçe düşmanlarının (bunların bir kısmı zaten FB düşmanlığı kontenjanından medyada olanlar bir kısmı ise Rıdvan gibi kifayetsiz muhterisler) gazına gelip adamı nasıl değersizleştiriyor. Oh iyi oldu demek yerine bu kadar öngörüsüzlüğün bu kadar basiretsizliğin yönetim nezdinde bir karşılığı olmalıydı oysa…
Mesut’un hiç mi suçu yok… Elbet vardır. Ama sen profesyonel bir organizasyon olduğunu iddia ediyorsan, adamın defektlerini en aza indirip maksimum fayda sağlaman gerekirdi.