Gönderen Konu: 2020 Tokyo Olimpiyatları  (Okunma sayısı 78197 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: 2020 Tokyo Olimpiyatları
« Yanıtla #195 : 28 Temmuz 2021, 14:10:44 »
Kei Amerika açıkta yaptığı süprizi yapabilir mi.?

Zor ama imkansız yoktur.Sevdiğim sporculardan.Fiziki dezavantajlarına rağmen savaşçı ruhunu çok beğeniyorum.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #196 : 28 Temmuz 2021, 14:20:16 »
Çok zor burada tek şansı finale kadar 3 set üzerinden olması. Nishi en son üst üste bu kadar maça ne zaman çıktı acaba :D

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #197 : 28 Temmuz 2021, 14:37:06 »
Ooo USA ezeli rakibi İran’ı 60 sayıya yatırmış. Yakışır...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #198 : 28 Temmuz 2021, 14:40:43 »
Çok zor burada tek şansı finale kadar 3 set üzerinden olması. Nishi en son üst üste bu kadar maça ne zaman çıktı acaba :D

Zor tabi.Tenis tek branş olsa burda lk turlardan bakarım ama olimpiyat alışkanlığım 4 gözle beklediğim branşlar çok.Çeyrekten bakabilirim tekrar yada.

Hız bisikleti tracking yakalarsanız mutlaka izleyin.Zevkten 4 köşe olduğum en sevdiğim bisiklet branşı.Hollanda İngiltere domine eder genelde.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 14:43:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #199 : 28 Temmuz 2021, 14:47:03 »
Ben bisiklet sporuna karşı değilim harika dal amma yol bisikletini sağlıksız buluyorum.Her gün 4-5 saat hatta 6 saat bisiklet kullanmak çok sağlıklı değil.Sürdüm zamanında bisiklet.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 14:47:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #200 : 28 Temmuz 2021, 16:11:53 »
Gianniste üçlük ve serbest atmayı öğrensin  o zaman abi :) İkisi de çok büyük oyuncular ancak giannis 22 yaşındayken Doncic kadar özel bir oyuncu değildi istatistikler ortada. Doncic daha büyük potansiyel ve gerçekten kendi etrafını giannisten çok daha fazla etkileyen bir isim. Giannis MVP iken bile yunanistan milli takımına doncic kadar etki edemedi çünkü oyun tarzı o adamın, yapacak bir şey yok
Milli takım olayını bir kenara bırakıyorum. O bambaşka kriterlere sahip bir konu bence.

Serbest atışları biraz düzeltse yeter Giannis. Üçlük atması şart değil bence. Çok çok uzun süredir işin hem hücum hem savunma kısmında bu seviyede etkili bir isim yoktu NBA'de.

Aşağılarda yazılmış, madem öyle ben de büyük konuşayım: Yanında ciddi bir lider olmadan Doncic'in takımını şampiyon yapma ihtimali yok. Mümkün değil bana göre. Kendisini çok severim, inanılmaz da saygı duyduğum bir oyuncu fakat oyun tarzı gereği şu an Dallas'ta "ben tek siz hepiniz" şeklinde bir konsepti yönetiyor. Bunun şu anki NBA'de başarılı olma ihtimali yok. Yanına Leonard gelse de olmaz bence. Oraya gerçek anlamda hem defansif, hem ofansif çalışan bir mental lider lazım. Öyle bir isim de şu an NBA'de yok, Giannis hariç.

Doncic'ten çok acayip şeyler göreceğiz, özellikle normal sezonda ama play-offlar başladığında bu yapıyla her daim nefesi yetmeyecek.

GOAT tartışmalarına ise girmenin anlamı yok. Jordan hariç diğerleri için her daim göreceli şahsi fikrim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #201 : 28 Temmuz 2021, 16:46:10 »
3 çarpı 3 yani sokak basketbolü net Plaj voleyinden iyi.Hem dinamik oynanıyor hemde savunma namına şeyler görüyorsun.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 16:46:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #202 : 28 Temmuz 2021, 16:54:34 »
şu anki nba’in kalitesi ve goat tartışmasında lebron’un yeri biraz fazla küçümseniyo bence ama neyse tom abini mekanını daha fazla meşgul etmeyelim ;D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #203 : 28 Temmuz 2021, 17:04:31 »
Akşam seansına mutlaka takım sporlarından müsabakalar kalıyor.Tek yerde yapılıyor temizlik memizlik derken.Bireyseller bitiyor bu saatte.

3 çarpı 3 Letonya altına ulaştı.Sevdim bu dalı.Kadınlarda Amerika aldı.Plum oynuyordu.

Rusya çok iyi konumda bildik tüm isimler oynuyor.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 17:05:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #204 : 28 Temmuz 2021, 17:12:55 »
Milli takım olayını bir kenara bırakıyorum. O bambaşka kriterlere sahip bir konu bence.

Serbest atışları biraz düzeltse yeter Giannis. Üçlük atması şart değil bence. Çok çok uzun süredir işin hem hücum hem savunma kısmında bu seviyede etkili bir isim yoktu NBA'de.

Aşağılarda yazılmış, madem öyle ben de büyük konuşayım: Yanında ciddi bir lider olmadan Doncic'in takımını şampiyon yapma ihtimali yok. Mümkün değil bana göre. Kendisini çok severim, inanılmaz da saygı duyduğum bir oyuncu fakat oyun tarzı gereği şu an Dallas'ta "ben tek siz hepiniz" şeklinde bir konsepti yönetiyor. Bunun şu anki NBA'de başarılı olma ihtimali yok. Yanına Leonard gelse de olmaz bence. Oraya gerçek anlamda hem defansif, hem ofansif çalışan bir mental lider lazım. Öyle bir isim de şu an NBA'de yok, Giannis hariç.

Doncic'ten çok acayip şeyler göreceğiz, özellikle normal sezonda ama play-offlar başladığında bu yapıyla her daim nefesi yetmeyecek.

GOAT tartışmalarına ise girmenin anlamı yok. Jordan hariç diğerleri için her daim göreceli şahsi fikrim.

Abi saygı duyuyorum fikrine amacım farklı bir şeyler öğrenmek. Yapı konusuna katılıyorum geçekten josh richardson beklenilen seviye de katkı verse ( 2 yönlü yani) ve porzingis daha etkili kullanılsa dallas batı finali oynamaktan uzak değildi. Ve gerçekten süperstar olsan bile yanına çok iyi oyuncular gerekiyor. Giannis son 3 4 yıldır bucks ile burada tıkandı hep ki yanında middleton gibi bir de allstar vardı adam kendi de sorun çözebiliyor ona rağmen hep hayal kırıklığı yaşadılar ta ki Giannis için (kontrat yenileme olayı malum ) bucks tüm gemileri yakıp holidayi alana kadar ki oyunun 2 yönünde de ne kadar etkili olduğunu play off ta gördük.

Bence Yanında ciddi liderler olmadan ne başarabileceğini bu olimpiyatlar da slovenya ile göreceğiz abi avrupa şampiyonu olurlarken dragiç gibi neredeyse NBA'de All Star sınırında bir oyuncu ve lider vardı takımında ama şimdi yok.  Bu takıma madalya dahi kazandırırsa ne derece bir winner olduğunu görmüş oluruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #205 : 28 Temmuz 2021, 17:21:57 »
Brezilya çok formsuz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #206 : 28 Temmuz 2021, 17:22:18 »
Arkadaslar, lakers ve nets sakatlik yaşamasaydı zaten giannis, milwaukee falan konusulmayacakti. Bunu göz ardı etmemek lazım.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #207 : 28 Temmuz 2021, 17:38:03 »
Brezilya çok formsuz.
Ben rusları tutuyorum turnuvada çokta güzel jenerasyonları var bu gençlerle vnl'i kazandılar 2018'de
erkek voleybolu çok dengesiz ama her şey mümkün
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 17:39:39 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #208 : 28 Temmuz 2021, 17:43:01 »
Erkeklerde hala iyiler hatta Rusya diğer dallarda da çok iyi olimpiyat geçiriyor başta yüzme tabi jimnastik.Sert kararlı dönmüşler.Spor kültüü olan ülke dev egzotik ülke.

Hristiyan olsalarda Batı avrupa kendilerinden görmezler.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 17:44:25 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #209 : 28 Temmuz 2021, 18:07:31 »
Aynı bayanlardaki gibi erkeklerde de gruplar çok dengesiz oluşmuş. Rusya, Brezilya, Amerika, Fransa hatta Arjantin de boş takım değil.  Diğer grupta ise Polonya ve İtalya hariç takım yok.