Gianniste üçlük ve serbest atmayı öğrensin o zaman abi
İkisi de çok büyük oyuncular ancak giannis 22 yaşındayken Doncic kadar özel bir oyuncu değildi istatistikler ortada. Doncic daha büyük potansiyel ve gerçekten kendi etrafını giannisten çok daha fazla etkileyen bir isim. Giannis MVP iken bile yunanistan milli takımına doncic kadar etki edemedi çünkü oyun tarzı o adamın, yapacak bir şey yok
Milli takım olayını bir kenara bırakıyorum. O bambaşka kriterlere sahip bir konu bence.
Serbest atışları biraz düzeltse yeter Giannis. Üçlük atması şart değil bence. Çok çok uzun süredir işin hem hücum hem savunma kısmında bu seviyede etkili bir isim yoktu NBA'de.
Aşağılarda yazılmış, madem öyle ben de büyük konuşayım: Yanında ciddi bir lider olmadan Doncic'in takımını şampiyon yapma ihtimali yok. Mümkün değil bana göre. Kendisini çok severim, inanılmaz da saygı duyduğum bir oyuncu fakat oyun tarzı gereği şu an Dallas'ta "ben tek siz hepiniz" şeklinde bir konsepti yönetiyor. Bunun şu anki NBA'de başarılı olma ihtimali yok. Yanına Leonard gelse de olmaz bence. Oraya gerçek anlamda hem defansif, hem ofansif çalışan bir mental lider lazım. Öyle bir isim de şu an NBA'de yok, Giannis hariç.
Doncic'ten çok acayip şeyler göreceğiz, özellikle normal sezonda ama play-offlar başladığında bu yapıyla her daim nefesi yetmeyecek.
GOAT tartışmalarına ise girmenin anlamı yok. Jordan hariç diğerleri için her daim göreceli şahsi fikrim.