"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Trabzon penaltılarda Molde’yi geçti.Roma ile eşleşmişler,muhtemelen elenirler.Kadroları fena değil ama savunmaları çok ciddi alarm veriyor.Sivas ise bu turu geçerse muhtemelen Kopenhag ile eşleşecek.
Atılan deplasman golünün sayılmaması tamamen büyük takımları korumak için yapılmış saçmalıklar daniskası.Böyle süprizler olmaz.Eleme sisteminin doğasıyla oynanıyor.Normalde turu Molde geçti misal.Baştan aşağa kokuşmuş Uefa.
Nasıl büyük takımları korumak için olduğu sonucuna vardın ? Büyük takımlar kendi sahalarında çok mu gol yiyorlar ?
Atıyorum mükemmel maç çıkarıyorsun 2-2 sonuçla dönüyorsun.Ama yeni salak sistemde evinde yenmen gerek.Neden yenme zorunluluğum olsun.Saçmalık işte baştan aşağa.Alsınlar kupalarını çalsınlar.Ben olsam Avrupa kupalarına yollamam takımı futbolda.
Mükemmel maç çıkartıyorsan 2 gol atıp, 2 gol de yemeyeceksin Tom abi, o mükemmellik olmuyor.
Katılmıyorum.Tamamen büyük takımları korumacı sistem.Futbolda golde yenir gollerde.Derhal kalkmalı bu uygulama.
Al 2-1 deplasmanda kazandı Sivas burda 1-0 mağlup.Ya bu uygulamayı klüpler nasıl kabul eder.