Gönderen Konu: UEFA Konferans Ligi  (Okunma sayısı 5997 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: UEFA Konferans Ligi
« Yanıtla #30 : 30 Mayıs 2024, 19:04:46 »
İsmail'i değiştirmek, hele Mourinho ile değiştirmek, çok çok yanlış bir şey. Mourinho bu kulübe hiçbir şey veremez. Turnuva hocalığı yapar ancak. Ligde hiçbir şey beklemeyin.

Yabancı hoca gelecekse Razvan Lucescu gibi bir hoca görmek isterdim. Güçlendirilmiş İsmail Kartal sistemi her ne kadar insanların hoşuna gitmese de en doğru olanı. İki tane antrenör ve sağlıkçı alıp hocayla devam edeceksin.
mantıklı olabilir ama ismail kartal gururlu adam, kesin ben ekibimle devam ederim ya da giderim der istemez bu işi. olacak olsa bu sene içinde bile olurdu benzer bi şey. mourinho mevzusuna katılıyorum. insanlar neden bu kadar heyecanlanıyor bunu da anlamıyorum. adamın futbol anlayışı bizim camianın 180 derece tersi. cl’de gruplara kalır, habire berabere kalıp lige de aralıkta havlu atar. avrupada ilerler türkiye kupasını alır dicem, türkiye kupasından çekildik :d bence bize alman hoca lazım. en yoğun, baskılı ve kulüp istekleriyle uyuşacak profiller onlar. stuttgartın hocası hoeneß olsa keşke. ama onu bile almak için kulübüne en az 5-10 kağıt ödemek lazım.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: UEFA Konferans Ligi
« Yanıtla #31 : 30 Mayıs 2024, 23:08:25 »
Banada Mourinho çok doğru gelmiyor. Spaletti bunların içinde doğru gelen tek isim.