İdeal 11'inle çıktığın her maçta yapılan değişiklikler seni kısmen "geri götürür".
Tamam, oynadılar da oynamaya da bilirlerdi. Fred ne biliyor Allah aşkına. Pendik maçında 5. dakikada adalesi atarken, üç günde bir karttan veya sakatlıktan gidip bir ay oynamayan babam mıydı bu sene?
Ben İsmail'i bu sene hiçbir şey için eleştirmem. Tek eleştirim; Cengiz ve Krunic hamleleri yerine doğru düzgün bir kanatla bir orta saha alınmaması olur. Fred ve İrfan'ın yedeği yoktu bu sene, takım da bundan patladı.
Bak çok güzel bir maçtan örnek verdin Pendik o maç bile Becao nasıl çıkarılmazda 45 dakika oyunda kalır mesela madem oyuncu koruyor orda niye korumadı ağırlığını koyup
Samsun maçında da sakatlandı Fred yırtındı yırtındı tendonu gitti yada milli araya girerken tam kadro olacağız dedi devamında 7-8 eksik çıktı takımda bunlar nasıl oluyor ?
Fred ne biliyor nedir ya bu prof üst seviyede olan oyuncu vücudunu ne kadarlık hazır olduğunu çok iyi bilir üstelik o maçın ilk yarısı bi tık hareketsizken 2.yarısı baya iyi durumdaydı. İrfan niye çıktı mesela aynı şeyi sivasta yaptı bide irfan'ı 90+10 çıkarıyordu
Valla Cengiz-Krunic için ben bir şey diyemem hocaya benim eleştirim takım özellikle geri düştüğü maçlarda stres baskı anlarında elinin kolunun bağlanması oda bunun kapasitesi yani yapacak bir şey
senle 1 ay öncede aynı konuları konuştuk ikimizde de değişen bir şey yok iki başkanda hocayı değişterecek görünen o ismail kartalı konuşmaya gerek yok artık