Gönderen Konu: Şehmus Hazer  (Okunma sayısı 16038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Şehmus Hazer
« Yanıtla #30 : 05 Ekim 2021, 12:40:15 »
Djordeviçi kıyaslamıyorum ki.

Yavaş yvaş monte edecek takıma belkide.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #31 : 05 Ekim 2021, 12:41:11 »
Bütün mesajlarında koç övüyor ama övmüyorum, gerilmesin diyor. Obradovic'in yaptırdığı idmanları da bilmiyor, Djordjevic'i öyle bir efsaneyle kıyaslayıp, küfür gibi cümle kuruyor. Vitor, Burak için zaman lazım dediğinde de 'ne zamanı oyuncu oynamalı' diyor. Böyle de garip adam.

Kapacak mı.?

Öyle bir şey demedim.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #32 : 05 Ekim 2021, 12:41:54 »
Değerli gencin boyu 193 olabilir.Kurabilir bence.Top hakimiyeti oyun aklı iyi Sehmusun.

Belki koçun kafasında takım içinde çözüm planları var.Malum para bütçe yok.Bekleyelim az.

Övmüyorum yada yermiyorum.Nötrüm.

Değerli gencin, oyun kurucu olarak oynamak istemiyor ama onu ne yapacaksın? Sen, bu adamı oyun kurucu meziyetlerini beğendiğin için mi aldın yoksa yıllardır izlediğin ve öne çıkan pozisyonu için mi?

Aynı şeyi 54654654 kez yazdık, yine yazalım çünkü anlamamakta diretiyorsun Tom abi. Bütçe eskiye oranla düştü mü, düştü ama bu bütçe o kadar da yerlerde bir bütçe değil. Halen 20 milyon civarındasın ve kurduğun kadro adam gibi bir koçun elinde Final Four yapar. Her yere alakasız bütçe de bütçe yazıyorsun.

Kapacak mı.?
Öyle bir şey demedim.

Aynı konularda Vitor'a sallayıp, Djordjevic'i yere göğe sığdıramadığın 100 mesajın var net, şimdi tek tek bulup koymakla uğraşamam.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2021, 12:43:56 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #33 : 05 Ekim 2021, 12:43:34 »
Değerli gencin, oyun kurucu olarak oynamak istemiyor ama onu ne yapacaksın? Sen, bu adamı oyun kurucu meziyetlerini beğendiğin için mi aldın yoksa yıllardır izlediğin ve öne çıkan pozisyonu için mi?

Aynı şeyi 54654654 kez yazdık, yine yazalım çünkü anlamamakta diretiyorsun Tom abi. Bütçe eskiye oranla düştü mü, düştü ama bu bütçe o kadar da yerlerde bir bütçe değil. Halen 20 milyon civarındasın ve kurduğun kadro adam gibi bir koçun elinde Final Four yapar. Her yere alakasız bütçe de bütçe yazıyorsun.

193 boy top tekniği çok iyi.Neden oynamak istemiyor ki.Güvenmiyor mu kendine.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #34 : 05 Ekim 2021, 12:45:29 »
Ya adam oyun kurucu değil, ne demek neden istemiyor. Vesely'e hadi seni 3 numara oynatacağım, neden oynamıyorsun, kendine güvenin mi yok, eskiden oralarda takılırdın demek gibi bir şey bu.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #35 : 05 Ekim 2021, 13:15:27 »

193 boy top tekniği çok iyi.Neden oynamak istemiyor ki.Güvenmiyor mu kendine.

Abi oyun kuruculugun boyla ilgisi yok. Sana 2.00 üzerinde oyun kurucu sayabilirim 8-10 tâne.

İlk günden beri söylüyorum, Şeyhmus oyun kurucu değil. Her top getirenin oyun kurucu olabileceğini düşünüyorsun, oyun kuruculuk böyle bir şey değil.

Çevrimdışı kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
« Yanıtla #36 : 15 Aralık 2021, 16:51:46 »
Su ana kadar gosterdigi performans oldukca basarili, en azindan benim beklentilerimin uzerinde.
Formayi tirnaklariyla kaziyarak haketti ve de dogal olarak su ana kadar Euroleague’de en fazla sure alan yerli oyuncumuz.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #37 : 16 Aralık 2021, 16:56:58 »
şehmuz'un ball handling denilen şeyi gece gündüz çalışması lazım. topa hakimiyeti çok zayıf. eğer topa hakimiyetini artırırsa ve hızını bununla birleştirmeyi becerirse 1-2 de oynar, tabii saha görüşü ve 3 lük lere de çalışması lazım. aksi taktirde 2 den takıma enerji verir şu anda olduğu gibi.takımda boby hoca olacak gece gündüz onun kontrolünde çalışırım. ben olsam uyku uyumam.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #38 : 22 Şubat 2022, 12:52:58 »
 Babası vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Kendisine ve ailesine sabırlar diliyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #39 : 22 Şubat 2022, 13:01:01 »
Başın sağolsun Sehmus.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #40 : 22 Şubat 2022, 13:03:51 »
Ah yazık. Allah sabır versin.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #41 : 24 Mayıs 2022, 10:36:18 »
Sahada rakiplerin savunma zahmetine bile girmediği Şehmus arkadaşımızın, Vesely'nin belkide en büyük düşmanı Doğuş Özdemiroğlu ile story atması pek gündem olmadı ama olacak iş değil bence.
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2022, 10:36:57 Gönderen: Kubilay Can »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #42 : 28 Mayıs 2022, 00:20:41 »
Sahada rakiplerin savunma zahmetine bile girmediği Şehmus arkadaşımızın, Vesely'nin belkide en büyük düşmanı Doğuş Özdemiroğlu ile story atması pek gündem olmadı ama olacak iş değil bence.

Bu olaya açıkçası bende çok bozulmuştum, hatta kendisini baya sevdiğimden dolayı Şehmus'la kısa da olsa konuştum. Tepki alabileceğini, taraftarın büyük kısmının Doğuş'tan haz etmediğini ve bunun yanlış anlaşılabileceğini söyledim. Kendisi bana kötü niyetli olmadığını, Doğuş'la iyi arkadaş olduklarını ve art niyetli bir düşünceyle atmadığını söyledi. Takdir sizindir, bir şey diyemiyorum.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #43 : 28 Mayıs 2022, 11:12:46 »
şehmus, tertemiz bir çocuk. sıkıntı olmaması lazım.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #44 : 31 Mayıs 2022, 08:18:58 »
Şehmus koçzede mi yoksa cidden mi yeteneksiz? Atletizm iyi onun dışında hiçbir şey yapamayan bir görüntüde.
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2022, 08:19:26 Gönderen: Kubilay Can »