Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL  (Okunma sayısı 85304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL
« Yanıtla #1035 : 12 Mart 2025, 20:36:26 »
Buraya yazabileceğim en yumuşak kelimeyi kullanıyorum, aşağılık bir takim bu. 15 yıldır şu pisliklere madara olmaya, şu herifi sevindirmeye doyamadınız.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1036 : 12 Mart 2025, 20:50:30 »
Dünyanın en iyi üç çaprazından birisi sende, onu oynatacak pasör getiremiyorsun. İnsan kafayı yer. Drca'nın özellikle altın setteki saçmalamaları sezonun özeti.

Maçın kaybedilme nedenini gösteren iki gösterge var. Bir tarafta Cansu'nun hata yaptıkları, sayı kaybettikleri pozisyonlardan sonra dahi göstermiş olduğu beden dili diğer tarafta ise Ana Christina'nın yediği haltlardan sonraki rahatlığı. İkinci sette geldi servise fileye vurdu topu. Üçüncü sette tavana diktikten sonra servisi sırıttı. Dördüncü sette geldi yine fileye vurdu. 4 set oluk oluk sıçtı, dördüncü setin sonunda ve altın sette Meliha neden düşünülmez? Hande transfer edilmişken Ana Christina'dan çıkılmalı, yabancı hakkı başka pozisyona kullanılmalı. Ya da Lisa oynasın, Ana'yı yetiştireceğimize yerli yetiştirelim. Cansu'nun karşı sahadaki muadilinin beden dilinden hiç bahsetmiyorum bile.

İkinci topların Gizem'e düştüğü hücumlarda da berbatız. Pas atamıyor kız. Vargas'ın varken dikecek sağlıklı bir şekilde topu havaya, onu bile yapamıyor. Milli takımda da aynı hale.

Zehra ve Cansu'yu alamadıktan sonra bu devran böyle gider. Arina ve Ana bizde yetişir, kaymağını başkaları yer. İleride gelirler başka formayla gelip canımıza okurlar. 17 yaşındaki kızlara yıldız muamelesi yapılmasının sonucu bu. Mental sıfır.

Bizim yönetimin çaresi belli, sorunlar ortada iken koçu gönderirler. Yeni koçla da benzeri işler olur.

Terziç'e ana avrat sövenler iki yıldır başımızda olan koçlara neler diyorlar acaba çok merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2025, 20:50:51 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1037 : 12 Mart 2025, 20:53:04 »
Bende çıktım zaten Cansu ya dayanamıyorum, öbür sevinçler beni kötü yapar

Ağbi maçı rakibe kazandıran zaten senin sinir olduğun Cansu'nun beden dili, ruhu. Canını dişine taktı kız. Bir de bizim tarafa bak, Ana Christina neler yapmış oluk oluk sıçtıktan sonra. Sırıtıp durdu birçok hatada. Cansu'nun muadili Drca'yı hiç konuşmuyorum bile...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1038 : 12 Mart 2025, 20:55:09 »
Ana Cristina gibi bir yetersizi bizimkiler hala “yıldız” zannetmeye devam etsin BOMBOŞ bir çar! 19-16 öndeyiz son set allah aşkına yüzüne bakın savunmada yapamadığı hamlelere bakın, ruhsuzluğuna bakın vs. Meliha’nın takım oyununa verdiği katkı bakımından sıçtığı bok olamaz bu sıçtığı bok…

Eczacı'ya gittiği söyleniyor. Seneye çok daha iyi anlaşılır değeri. 4 set oluk oluk sıçmış Christina, neden altın seti Meliha ile oynamazsın...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1039 : 12 Mart 2025, 20:55:59 »
4 senedir üstelik kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde altin setle kaybediyoruz. Yani bir klubun taraftarini nasil daha çok perişan ederizin en bariz ornegi bu sube. Bikmadan usanmadan her sene daha da çok siciyorlar agzimiza. Son 20 yılın belki de en zayıf vakifina 4 set ust üste vermek nasıl tanımlanır bilmiyorum. Bu oyuncularin tamamının psikolojik desteğe ihtiyacı var. Psikolojileri düzelmiyorsa da lav edilmeleri gerek artık.

Yemin ediyorum şu takim guidetti'nin elinde olsa 3 avrupa sampiyonlugu olurdu şimdi..

Simdi lig şampiyonu olup da sevinelim hep beraber..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1040 : 12 Mart 2025, 21:07:07 »
Eczacı'ya gittiği söyleniyor. Seneye çok daha iyi anlaşılır değeri. 4 set oluk oluk sıçmış Christina, neden altın seti Meliha ile oynamazsın...
Gecen sene meliha oynamadi mi 4 set ust üste verirken. Ne anlatiyorsunuz abicim siz ya. 2 mac ust üste 3-0, 3-1 yenerken bunlari uzaydan oyuncu mu getirdik..Olay tamamen mental. 1 set gidince mac da gidecek psikilolijisine giriyor oyuncular. Burada ne eda ne de antrenörün hic bir faydası olmuyor buna..adamlarin daha 3 set ust üste alması lazım, bizimkiler 1 set kaybedince turu kaybettik psikolojisine giriyor. Bu psikoloji duzelirse düzelir duzelmezse olmuyor artık. 4 sene değil 14 sene daha altin seti veririz biz bunlara.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1041 : 12 Mart 2025, 21:07:32 »
bu takımı dağıtmadan olmaz bi şey. 4 sezon oldu. hadi ilk yıl çok küçüklerdi vargas yoktu, ikinci yıl yeni yeni büyümeye başladılar falan feşmekan ama 4. seneye geldiler hala aynı rezillik. ya dağıtıp yeniden kursunlar ya da kapatsınlar. italyanlar falan kıçıyla gülüyodur bize.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1042 : 12 Mart 2025, 21:16:08 »
Püüü reziller, izlemedim maçı iyi ki

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1043 : 12 Mart 2025, 21:26:07 »
Gecen sene meliha oynamadi mi 4 set ust üste verirken. Ne anlatiyorsunuz abicim siz ya. 2 mac ust üste 3-0, 3-1 yenerken bunlari uzaydan oyuncu mu getirdik..Olay tamamen mental. 1 set gidince mac da gidecek psikilolijisine giriyor oyuncular. Burada ne eda ne de antrenörün hic bir faydası olmuyor buna..adamlarin daha 3 set ust üste alması lazım, bizimkiler 1 set kaybedince turu kaybettik psikolojisine giriyor. Bu psikoloji duzelirse düzelir duzelmezse olmuyor artık. 4 sene değil 14 sene daha altin seti veririz biz bunlara.

Ağbi sana karşı bir şey yazmadım. Üstüne alınma. Naçizane fikrimi yazdım.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1044 : 12 Mart 2025, 21:27:32 »
Yağız transferleri açıklıyor. Hepsi fiyasko.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1045 : 12 Mart 2025, 21:34:07 »
Yağız transferleri açıklıyor. Hepsi fiyasko.
voleybol salonu falan demiş. final fouru bizzat kendi salonumuza almamız yetmedi voleybola özel bi salon daha.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1046 : 12 Mart 2025, 21:36:17 »
Rezilliğin arka planını da unutmamak lazım. Bu çapsız Stanicki'nin ne özelliği varsa yıllardır duruyor, çiftliğini kurmuş, kaymağını yiyor. 3 yıldır ne işe yaradığı belli olmayan menajer bozuntusu Pelin var bir de ortada.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1047 : 12 Mart 2025, 22:08:44 »
4 senedir üstelik kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde altin setle kaybediyoruz. Yani bir klubun taraftarini nasil daha çok perişan ederizin en bariz ornegi bu sube. Bikmadan usanmadan her sene daha da çok siciyorlar agzimiza. Son 20 yılın belki de en zayıf vakifina 4 set ust üste vermek nasıl tanımlanır bilmiyorum. Bu oyuncularin tamamının psikolojik desteğe ihtiyacı var. Psikolojileri düzelmiyorsa da lav edilmeleri gerek artık.

Yemin ediyorum şu takim guidetti'nin elinde olsa 3 avrupa sampiyonlugu olurdu şimdi..

Simdi lig şampiyonu olup da sevinelim hep beraber..

+1

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1048 : 12 Mart 2025, 22:43:38 »
voleybol salonu falan demiş. final fouru bizzat kendi salonumuza almamız yetmedi voleybola özel bi salon daha.
Bir an once yapalım salonu da bir de orada altin seti verelim..

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1049 : 12 Mart 2025, 23:55:29 »
Derya Cebecioğlu'nun maç sonu açıklamalarını dinledim, midem bulandı, tiksindim. Şunun gibi manşet özürlü tipleri bile konuşturdunuz ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi diye yazayım en hafif tabirle. İnsan utanır şu cümleleri sarf ederken. Golden triodaki o Vargas olmasa milli takımıyla Avrupa şampiyonu olabilirdin zaten sen ya. Nasıl bakacaksın o kızın suratına milli takımda? Gören de zanneder taşra belediye takımıyla bu başarıyı elde etti. Devlet bankası ardında, rakibin olan Fenerbahçe vergi öderken vergi ödemeyen bir devlet bankası takımında oynuyorsun. Maçı hak ederek kazanmışsın, neden gerersin ortamı? "O salonda bir daha maça çıkmayacak mısın bir daha lale" diye sorarlar insana.

Ama diyorum ya bizimkilerin bok yemesi. Dünyanın en iyi çaprazlarından birini Drca ile oynatmaya devam edin...