Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL  (Okunma sayısı 84723 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL
« Yanıtla #1050 : 13 Mart 2025, 00:31:13 »
Vargas dahil hiçbiri mental eşiği geçemedi. Vargas da gözü kapalı blok yemeye devam ediyor hala en kritik yerlerde. Aldıkları yabancı çaprazda ikinci lig oyuncusu. Yazıklar olsun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1051 : 13 Mart 2025, 00:35:33 »
Derya Cebecioğlu'nun maç sonu açıklamalarını dinledim, midem bulandı, tiksindim. Şunun gibi manşet özürlü tipleri bile konuşturdunuz ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi diye yazayım en hafif tabirle. İnsan utanır şu cümleleri sarf ederken. Golden triodaki o Vargas olmasa milli takımıyla Avrupa şampiyonu olabilirdin zaten sen ya. Nasıl bakacaksın o kızın suratına milli takımda? Gören de zanneder taşra belediye takımıyla bu başarıyı elde etti. Devlet bankası ardında, rakibin olan Fenerbahçe vergi öderken vergi ödemeyen bir devlet bankası takımında oynuyorsun. Maçı hak ederek kazanmışsın, neden gerersin ortamı? "O salonda bir daha maça çıkmayacak mısın bir daha lale" diye sorarlar insana.

Ama diyorum ya bizimkilerin bok yemesi. Dünyanın en iyi çaprazlarından birini Drca ile oynatmaya devam edin...
Orro ile 2 sene sonrasi için anlaşma olmus. Komediye bak. Drca seneye de bizle yani. Bunlarin yaptığı iş bu kadar olur. Oyuncu gelmek istiyor, biz almak istiyoruz klubu bırakmıyor. Böyle şey mi olur yahu. Ne istiyorlarsa verir alırsın. Ne günahımız var bizim. Seneye de drca ile oynayacagiz.  Kadin emekli olacak. Yakasına yapıştık bırakmıyoruz.

Söyler abicim.. istediğini söyler. Söyleten de kabahat. Bak ben hala uyuyamıyorum sinirden. Bizim takimin oyunculari nasil insan içine çıkacaklar merak ediyorum. Nasil bir sonraki maç taraftar önüne çıkacaklar. 1 degil 2 degil 3 degil bitmiyor çile. Voleybol camiası gelmis gecmis en loser takim olarak anacak bunlari.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2025, 00:35:58 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1052 : 13 Mart 2025, 01:47:30 »
Orro ile 2 sene sonrasi için anlaşma olmus. Komediye bak. Drca seneye de bizle yani. Bunlarin yaptığı iş bu kadar olur. Oyuncu gelmek istiyor, biz almak istiyoruz klubu bırakmıyor. Böyle şey mi olur yahu. Ne istiyorlarsa verir alırsın. Ne günahımız var bizim. Seneye de drca ile oynayacagiz.  Kadin emekli olacak. Yakasına yapıştık bırakmıyoruz.

Söyler abicim.. istediğini söyler. Söyleten de kabahat. Bak ben hala uyuyamıyorum sinirden. Bizim takimin oyunculari nasil insan içine çıkacaklar merak ediyorum. Nasil bir sonraki maç taraftar önüne çıkacaklar. 1 degil 2 degil 3 degil bitmiyor çile. Voleybol camiası gelmis gecmis en loser takim olarak anacak bunlari.

Ağbi söyler demişsin de maçı ruh bağlamında kazanan Zehra ve Cansu insan gibi konuşmuşlar. Derya ne yapmış acaba, kıçımın kenarı... Binler belki de on binler uyuyamıyor...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1053 : 13 Mart 2025, 08:46:57 »
💥 Vakıfbank son 3'ü altın sette olmak üzere Şampiyonlar Liginde Fenerbahçe ile karşılaştığı 6 eşleşmede de Fenerbahçe'yi eledi

✅ 2025 - Çeyrek Final
✅ 2023 - Yarı Final
✅ 2022 - Yarı Final
✅ 2016 - Yarı Final
✅ 2015 - Play Off
✅ 2011 - Yarı Final

2011'deki maçta da salondaydım. Aşırı güçlü ve favori olduğumuz maçta da 7 bin kişi önünde yenilmiştik adamlara.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1054 : 13 Mart 2025, 09:35:06 »
Dün maçı izledikten sonra yazmayayım dedim. Sabah oldu hala sinirim geçmedi. Adam birinci sete asılmayıp, bizim konsantrasyonumuzu bozuyor. Nasılsa tek setle turu geçeriz psikolojisiyle 3 seti de veriyoruz. Kenarda kukla gibi bekleyen, takım yönettiğini zanneden Zat'a sin-kaflı konuşmak ta istemiyorum ama giden büyük hedeften sonra ne kupada ne ligde yüzünü dahi görmek istemiyorum. İzmir'e gelecekmiş, gelmesin...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1055 : 13 Mart 2025, 10:25:08 »
💥 Vakıfbank son 3'ü altın sette olmak üzere Şampiyonlar Liginde Fenerbahçe ile karşılaştığı 6 eşleşmede de Fenerbahçe'yi eledi

✅ 2025 - Çeyrek Final
✅ 2023 - Yarı Final
✅ 2022 - Yarı Final
✅ 2016 - Yarı Final
✅ 2015 - Play Off
✅ 2011 - Yarı Final

2011'deki maçta da salondaydım. Aşırı güçlü ve favori olduğumuz maçta da 7 bin kişi önünde yenilmiştik adamlara.

Yanlışım varsa düzeltin beni. Hepsinde de karşımızda aynı koç var. Bizim ise kuvvetle muhtemel 6 ayrı koçtur…

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1056 : 13 Mart 2025, 10:31:05 »
Yanlışım varsa düzeltin beni. Hepsinde de karşımızda aynı koç var. Bizim ise kuvvetle muhtemel 6 ayrı koçtur…
22-23 terzic olabilir.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1057 : 13 Mart 2025, 11:28:21 »
Sinirim üzüntüm hala geçmedi bu takımın psikolojik olarak seviye atlamadığı aşikar üstüne menajerlik şirketinin getirdiği hocada ortada ben daha öncede yazdım ana vargas arinayı ilerde aynı anda tutmak zor olacak bana göre burada vazgeçilmesi gereken isim ana daha istikrarlı bir smaçör-pasör-orta takviyesi gelmeli. Eda’yı çok sevsemde geçen sene sakatlık bu sene hastalık vs derken en kritik maçlarda katkı alamadıktan sonra bir anlamı yok benim için hoca zaten kovulur ana hedef gitti

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1058 : 13 Mart 2025, 14:27:08 »
Bu saatten sonra golden trioda değil anca bronz trio olurlar, onlarda yereldeki kupalarda az buçuk oynayaları geliyor diye, böyle olmayacağı çok netleşti dünden sonra, meseledeki ana etken tabiki koçunda rezalet yönetimi ama bu 3 oyuncunun hiçbiri dün bu maçı istemedi, dün bir görüntü görmüştüm maç başlamadan önce, eda gizem stysiak meliha hepsi maçın ciddiyetinin farkındaymışçasına sakindiler, malum üçlüyse gülüp eğleniyordu baya, bu yaşla geçiştirilebilecek bir durum değil artık, kendileri demek ki hala bazı şeylerin farkında değiller, bu saatten sonra isterlerse hepsi vakıf eczacı gibi takımlara gitsinler, bence bizde o kupayı kaldıracak mentalitede oynamayacakları bariz ortada. O yüzden bana kalırsa yapılması gereken, doğru koçu bulamıyorsak, en azından bu isimlerin yerini sylla gibi robinson gibi oyunun kıymetini bilen tipte oyuncularla değiştirmek, çünkü bunlarla olmayacak artık çok net, vargas yerli kontenjanından dolayı bir nebze zor bir karar belki ama ben dünden sonra kesinlikle arinanında ananında gitmesi gerektiğini düşünüyorum, bana cl getirmeyeceklerse bu isimlere bu kadar para dökmeninde anlamı yok, onların tavanı kadar olmasada söz konusu şamp olunca gözü dönen sylla gibi bir, hatta birkaç isme bu parayı dökmemiz gerekiyor bence

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1059 : 13 Mart 2025, 16:40:59 »
Bu saatten sonra golden trioda değil anca bronz trio olurlar, onlarda yereldeki kupalarda az buçuk oynayaları geliyor diye, böyle olmayacağı çok netleşti dünden sonra, meseledeki ana etken tabiki koçunda rezalet yönetimi ama bu 3 oyuncunun hiçbiri dün bu maçı istemedi, dün bir görüntü görmüştüm maç başlamadan önce, eda gizem stysiak meliha hepsi maçın ciddiyetinin farkındaymışçasına sakindiler, malum üçlüyse gülüp eğleniyordu baya, bu yaşla geçiştirilebilecek bir durum değil artık, kendileri demek ki hala bazı şeylerin farkında değiller, bu saatten sonra isterlerse hepsi vakıf eczacı gibi takımlara gitsinler, bence bizde o kupayı kaldıracak mentalitede oynamayacakları bariz ortada. O yüzden bana kalırsa yapılması gereken, doğru koçu bulamıyorsak, en azından bu isimlerin yerini sylla gibi robinson gibi oyunun kıymetini bilen tipte oyuncularla değiştirmek, çünkü bunlarla olmayacak artık çok net, vargas yerli kontenjanından dolayı bir nebze zor bir karar belki ama ben dünden sonra kesinlikle arinanında ananında gitmesi gerektiğini düşünüyorum, bana cl getirmeyeceklerse bu isimlere bu kadar para dökmeninde anlamı yok, onların tavanı kadar olmasada söz konusu şamp olunca gözü dönen sylla gibi bir, hatta birkaç isme bu parayı dökmemiz gerekiyor bence

Ben Vargas’ı ayrı tutuyorum diğer ikisinden ki, iki yıl önce şampiyon olduğumuz zaman sinirleri boşalıp ağlamıştı, Arina da bön bön bakıyordu karşısında duruma bir anlam veremeyip. Vargas’tan verim alamamamız daha çok pasörle ilgili. Mentali de Avrupa şampiyonası finali ve olimpiyatttaki Çin maçında görüldüğü üzere gayet sağlam. Onu başka forma içinde görmek acı verir. Öte yandan ayrılmaları durumununda Arina nın da Ana nın da başka forma altında canımıza okuyacaklarından eminim. Bizde olmayacakları ortada. Özellikle Ana’nın dün akşamki sarsaklığı çok sinirimi bozdu. Biz ekran başında ölüp ölüp diriliyoruz, kız tavana diktiği servisten sonra sırıtıp durdu.

Ne kadar doğru bilmiyorum, sezon başında Sylla’nın bize gelme durumu varmış. Sylla da sıcak bakmış bu transfere ama mevcut koçumuz istememiş deniyor. Doğruysa söylenecek fazla bir şey yok zaten.

İyi koç şart ama istikrar da bir o kadar şart. Markova mental anlamda aşırı bir düşüş yaşamıyorsa, ilk maçta tel tek dökülen Zehra tura imza atıyorsa Guidetti’nin mahareti tüm bunlar. Daha radikal bir şey yazayım. Son olimpiyatta Santarelli yerine Guidetti olsaydı kürsü görürdü milli takım diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2025, 16:41:32 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1060 : 13 Mart 2025, 16:43:33 »
Son olimpiyatta Santarelli yerine Guidetti olsaydı kürsü görürdü milli takım diye düşünüyorum.

Buraya katılmıyorum, zira gui milli  takımı da çalıştırdı, sırp milli takımını da . Hepsinde çuvalladı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1061 : 13 Mart 2025, 19:20:55 »
Buraya katılmıyorum, zira gui milli  takımı da çalıştırdı, sırp milli takımını da . Hepsinde çuvalladı.

Vargas'sızdı. Guidetti Santarelli'den daha iyi bir koç demiyorum. Öte yandan Santarelli'den daha tecrübeli olduğu kesin. Üçüncü olimpiyatı idi. Santarelli'nin ilk olimpiyatıydı ve ağzına yüzüne bulaştırdı maalesef. Santarelli Mayıs ayında yaptığı bir röportajda Türkiye ligini takip etmediğini belirtti. VNL ile Olimpiyat arasındaki 35 günlük süreçte tek bir hazırlık maçı dahi yaptırmadı. İkisi de affedilmez işler. İlkin muhabbetine hiç girmiyorum bile. Daha önce sen yazdın sanırım, başımızda olsa en azından bir Avrupa şampiyonluğumuz olurdu...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1062 : 20 Mart 2025, 11:36:34 »
F4 Ülker arenada olacakmış. Rezilliğe bak. Biz yokuz. Allah bilir Ülker arenaya aldırmak için para da vermisizdir. Allah topunuzu bildiği gibi yapsın..

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1063 : 22 Mart 2025, 01:12:05 »
F4 Ülker arenada olacakmış. Rezilliğe bak. Biz yokuz. Allah bilir Ülker arenaya aldırmak için para da vermisizdir. Allah topunuzu bildiği gibi yapsın..

Elendik ağırıma gitti, bunu duydum ayrı bir ağırıma gitti. Doğru olduğu kabulüyle yazıyorum, çok mu zordu oraya harcanan parayla takımın eksiklerini kapatmaya çalışmak…