Bu saatten sonra golden trioda değil anca bronz trio olurlar, onlarda yereldeki kupalarda az buçuk oynayaları geliyor diye, böyle olmayacağı çok netleşti dünden sonra, meseledeki ana etken tabiki koçunda rezalet yönetimi ama bu 3 oyuncunun hiçbiri dün bu maçı istemedi, dün bir görüntü görmüştüm maç başlamadan önce, eda gizem stysiak meliha hepsi maçın ciddiyetinin farkındaymışçasına sakindiler, malum üçlüyse gülüp eğleniyordu baya, bu yaşla geçiştirilebilecek bir durum değil artık, kendileri demek ki hala bazı şeylerin farkında değiller, bu saatten sonra isterlerse hepsi vakıf eczacı gibi takımlara gitsinler, bence bizde o kupayı kaldıracak mentalitede oynamayacakları bariz ortada. O yüzden bana kalırsa yapılması gereken, doğru koçu bulamıyorsak, en azından bu isimlerin yerini sylla gibi robinson gibi oyunun kıymetini bilen tipte oyuncularla değiştirmek, çünkü bunlarla olmayacak artık çok net, vargas yerli kontenjanından dolayı bir nebze zor bir karar belki ama ben dünden sonra kesinlikle arinanında ananında gitmesi gerektiğini düşünüyorum, bana cl getirmeyeceklerse bu isimlere bu kadar para dökmeninde anlamı yok, onların tavanı kadar olmasada söz konusu şamp olunca gözü dönen sylla gibi bir, hatta birkaç isme bu parayı dökmemiz gerekiyor bence