Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL  (Okunma sayısı 122894 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL
« Yanıtla #1095 : 13 Ocak 2026, 16:06:18 »
Akşam deplasmanda 3-0 yendiğimiz Novara ile evimizde oynuyoruz. Acayip huzursuzum bu maçla ilgili. Vargas'ın formsuzluğu, Hande'nin sakatlığı, Ana'nın daha kendini bulamaması vs vs. THY maçı sonrası birden şevkim kırıldı. Deplasman maçıyla ilgili çok rahat kazanırız diyordum ama bu maçla ilgili kazanırız bile diyemiyorum. Şu an averajda en iyi takımız ama bu maçla değişebilir herşey. Sonra yine saçma sapan bir fikstüre çekiliriz. Bakalım ne olacak ama sıkıntılı bir maç.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1096 : 13 Ocak 2026, 17:35:20 »
Bugün resmiyete dökülmüş F4 İstanbul işi. Bu akşamki maçı almak, hatta 3-0 kazanmak çok kritik. Kaybedersek eşleşmelere göre F4'te olamayabiliriz yine. Imoco'nun bile pre-F8 oynama ihtimali var. Takım gerek kadro, gerek kenar yönetim ve gerekse mental olarak hiç umut vermiyor. Özellikle Eda Erdem için çok istiyordum şu şampiyonluğu. Milli takım yöneticilerinin yediği boklarla ona olimpiyat madalyası göstermemesi gibi biz de bir kez daha Avrupa şampiyonluğu göstermeden uğurlayacağız belli ki türlü türlü işgüzarlıklarla.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2026, 17:35:39 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1097 : 13 Ocak 2026, 19:28:00 »
Tam tahmin ettigim gibi bir mac. Izlemeye gerek yok.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #1098 : 13 Ocak 2026, 20:23:25 »
Tam tahmin ettigim gibi bir mac. Izlemeye gerek yok.
İzlemeyi bıraktın galiba abi, üçüncü seti 25-12 kazandık.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1099 : 13 Ocak 2026, 21:11:24 »
Çok şükür aldık maçı.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1100 : 13 Ocak 2026, 21:15:10 »
Milenkovic’i bir anda sahaya kurtarıcı olarak atmayacaksın hoca bak Gio herkesi oynatıyor sporda oluyor sakatlıklar bunları da düşüneceksin kız elinden geleni yaptı bugün
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2026, 21:15:44 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1101 : 13 Ocak 2026, 21:15:33 »
İzlemeyi bıraktın galiba abi, üçüncü seti 25-12 kazandık.
Biraktim evet. Tam da bekledigim gibi bir mac oldu. Hic şasirmadim. Zor da olsa kazandik. Tek guzelligi bu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1102 : 13 Ocak 2026, 21:17:57 »
3 puanı aramayız inşallah !

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1103 : 13 Ocak 2026, 21:20:26 »
3 puanı aramayız inşallah !
Puan durumu nedir?
Gruptan çıkmayı garantiledi diyor trtsporda.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2026, 21:23:48 Gönderen: ertuğrul »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1104 : 13 Ocak 2026, 21:31:00 »
Ana birakmasa da voleybol ana'yi birakmis. Derhal ve acil olarak bir smacor alinmali. Ne topa vurabiliyor, ne servis atabiliyor, ne blok, ne servis karsilama. Belki agir oldu ama gercek bu. Kendisini gecmisten bu yana cok destekledim ama 2 kere agir bir ameliyat gecirdi artik israr etmenin bir anlami yok. Kim gelir bu saatten sonra bilmiyorum ama f4 istanbulda iken bir vakif sampiyonlugu daha izletmeyin bize.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1105 : 13 Ocak 2026, 22:04:00 »
Puan durumu nedir?
Gruptan çıkmayı garantiledi diyor trtsporda.

Ağbi sıkıntı grup sıralaması değil. En iyi grup birincisi olmak ya da olmamak son sekizdeki eşleşmeleri etkileyebiliyor. Bugün yenilsek de grubu lider bitirirdik her halükarda. Geçen yıl verdiğimiz setler yüzünden kolay rakiple eşleşememiştik ve F4'e kalamamıştık hatırlarsan.

Lig Turu (Ev sahibi ve deplasman maçları):

Her gruptaki birinci takım otomatik olarak çeyrek finallere katılmaya hak kazanır.
İkinci sıradaki takımlar ve en iyi üçüncü sıradaki takım playofflara katılmaya hak kazanır.
Playofflara kalamayan üçüncü sıradaki takımlar CEV Kupası çeyrek finallerinde mücadele etmeye hak kazanır.
Toplam puan şu şekilde sayılır: 3-0 veya 3-1 galibiyet için 3 puan, 3-2 galibiyet için 2 puan, 2-3 mağlubiyet için 1 puan.
Takımların iki maçın sonunda berabere kalması durumunda, ikinci ayağın bitiminde hemen bir “Altın Set” oynanır.

Yani 5 grup birincisi doğrudan çeyrek finale kalıyor. 5 grup ikincisi ve en iyi üçüncüden oluşan 6 takım eşleşiyor ve tur atlayan 3 takım grup birincisi olan 5 takımla eşleşip çeyrek final oynuyor. Yani en iyi grup birincisi ya da en kötü grup birincisi olmak F4'e giden yolda yönünü belirliyor. Hülasa en iyi grup birincisi olman durumunda çok büyük bir ihtimalle Imoco ya da Vakıf ile eşleşmiyorsun.