Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL  (Okunma sayısı 138988 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL
« Yanıtla #1215 : 02 Mayıs 2026, 22:54:39 »
Eczacı eledi 3-2 ile bizim eşekler görsün elememiz lazımdı. scandicci ligde de finale kalamadı kadronun dağılmasının etkisi vardır elbette. Eczacı’da çapraz stysiak smaçör olarak ise ebrar oynuyor(kulüp takımında ilk kez smaçör oynuyor) diğer smaçör yaprak-müzmin sakat plummer var ama hocaları hoca
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2026, 23:01:33 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1216 : 02 Mayıs 2026, 22:59:34 »
Ataşehir'de Eczacıbaşı-Vakıfbank finali izletmeyi başardınız sonunda. Bunun için para ödediler bir de  :D Yarın gidip alkışlayın hatta.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1217 : 02 Mayıs 2026, 23:03:13 »
Eczacı eledi 3-2 ile bizim eşekler görsün elememiz lazımdı. scandicci ligde de finale kalamadı kadronun dağılmasının etkisi vardır elbette çapraz stysiak smaçör olarak ise ebrar oynuyor(kulüp takımında ilk kez smaçör oynuyor) diğer smaçör yaprak-müzmin sakat plummer

Magdelana süperstar değil ama hastalığına rağmen işine saygısı olan biri.Umarım Eczacı alır bizi her transfer döneminde kullanan sözde Fenerbahçeli şımarık Zehra ile ondan beter Cansu kıpkırmızı surat olup ağlarlar.Ebrarı seviyorum içi dışı bir kızın.Eczacıya tüm iyi dilekler yoksa umrumda değil ama şirket takımı daha çekilir.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2026, 23:04:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1218 : 02 Mayıs 2026, 23:12:42 »
Magdelana süperstar değil ama hastalığına rağmen işine saygısı olan biri.Umarım Eczacı alır bizi her transfer döneminde kullanan sözde Fenerbahçeli şımarık Zehra ile ondan beter Cansu kıpkırmızı surat olup ağlarlar.Ebrarı seviyorum içi dışı bir kızın.Eczacıya tüm iyi dilekler yoksa umrumda değil ama şirket takımı daha çekilir.
Dediğin gibi stysiak bu sene oynaması gereken maçlarda çok iyi oynadı bu maç milano maçları en iyi örnek bunlara kalan maçlarda sallandı ama önemi yok eczacı beklentinin üstüne çıktı sonuçta. Ebrar’a helal olsun pozisyonu değişti ona rağmen çok iyi oynuyor üstüne takımın kaptanı değil ama tüm takımı toparlıyor benim tarafım yok finalde ama bende doğal favori vakıfın alacağını düşünüyorum

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1219 : 02 Mayıs 2026, 23:59:00 »
Sosyal medyada ya takımı dağıtın yada kapatın türünde kampanyanımsı şeyler başlamış durumda.

Fenerbahçenin en iyi yedekten giren ismi Melihada finalist olsu.Bu kızada büyük haksızlık ettik bence.Maçın Mvpsi Magdelana oldu.
« Son Düzenleme: Bugün, 00:31:15 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1220 : Bugün, 11:16:24 »
Arelyanın Gizemin rakiplerin maçlarını izlemelerinde hiç sıkıntı yok.Sııkıntı Gizemin pişmiş kelle gibi poz vermesi.Anında sözleşmesi fesih olması lazım.Dalgamı geçiyorsun sen.Korneliukun avrupadan elenir elenmez soluğu Vakıf maçıında alması Vargasın şampiyonluk kutlamasıda ayıp utanmazlık yeni gördüm.Tüm takım Orro dahil dağıtılmalı.
« Son Düzenleme: Bugün, 11:16:48 Gönderen: Tom Hanks »