Gönderen Konu: Üst üste 6.kez Şampiyon Fenerbahçe !!!  (Okunma sayısı 127722 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz| Final Serisi
« Yanıtla #945 : 22 Nisan 2023, 22:04:14 »
Gray ve hayes mecbur oynayacak. Başka şansları yok. Bir tek crvendakic hamlesi gelebilir. Ben olsam aynı yabancıları oynatirim. Alperi, Olcay dinlenmeyecekse bunlarin da dinlenmesine gerek yok. Takımın en iyi oyuncusu stewarti kenara alamazsın. Jordan, Kobe, LeBron kenarda dinlenir mi finalde. Mcbride'a müthiş bir savunma yaptılar bugün, potayi göremedi, bir daha böyle olmaz. Seriyi uzatmaya gerek yok. İkinci maçta da koyup İstanbul'da bitireceksin işlerini.
Ya stewart meesseman dediğimiz ikili wnbade yeri geldiğinde 6 günde 4 maça bile çıktılar bu sezon,inanmayanlar wnba takviminden bakabilirler,bu kadar takvim sıkışıklığının gerçekten onları yoracağını düşünmekte bana komik geliyor,bayan basketbolunun zirvesindeki organizasyonda 6 günde 4maçtan bahsediyoruz,bir tarafı kırık kbslnin final serisinde mi yorulacaklar 🤣

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #946 : 22 Nisan 2023, 22:04:36 »
Pardon Raca olmaz.Avrupada oynasıoynasınalındı.Lig lisansı yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #947 : 22 Nisan 2023, 22:10:09 »
Stewart yoruldu.Yorgunluktan hücum fauller yaptı normalde yapmayacağı.Sakatlanacak diye korkuyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #948 : 22 Nisan 2023, 22:10:33 »
Ya aq bir insan nasıl Raca maca diyebilir, ruh hastası olması lazım adamın böyle bir şey söyleyebilmesi için.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #949 : 22 Nisan 2023, 22:16:39 »
Ya aq bir insan nasıl Raca maca diyebilir, ruh hastası olması lazım adamın böyle bir şey söyleyebilmesi için.
Olamıyor lisans yok.Takımın pestili çıkmış bazen yabancılarda risk almak gerekir.6incı maç olacak.Herşeyde bu kadar tepki vermeyin ne bu ya görüş bu Takımın adım atacak hali yok resmen.Yok ruh hastası yok falan.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2023, 22:18:48 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #950 : 22 Nisan 2023, 22:18:06 »
Yada dedim.Aynı yabancılar olmaz yarın.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #951 : 22 Nisan 2023, 22:22:59 »
Alperi takdir edilesi bir oyuncu maşallah diyelim başarıların devamını dilerim.
Bence bir dahaki maç Alina denenmeli Gray'i veya Hayes'i tarumar eder skor da yapar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #952 : 22 Nisan 2023, 22:25:40 »
Bu arada Fatih Dilbere çok yükleniyor taraftarlar.Kendisi Fenerbahçelidir.Ve Fenerbahçe maçlarına Avrupada formayla gelir.Burda görevli.Adama fazla yükleniyor taraftarlar.Burda işi bu.Levent anti bu net.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #953 : 22 Nisan 2023, 22:36:11 »
Maçı izlemedim ama yaptıkları büyük iş. Şu koşturmanın adı spor falan değil artık, eziyet bu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #954 : 22 Nisan 2023, 22:46:30 »
Stewart yoruldu.Yorgunluktan hücum fauller yaptı normalde yapmayacağı.Sakatlanacak diye korkuyorum.
Hakemlerin bok yemesi. Kadini dövdüler resmen, kac tane basket faul, normal faul calinmadi.. fenerbahce herhalde fenerbahceli olmayanların tamamının bir sekilde akrabası olmus gecmiste. Karin ağrıları bitmiyor. Bugun eurolagudeki hakemler olsa 20 fark olurdu bu mac. Bilip bilmeden konuşuyorsun yine.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #955 : 22 Nisan 2023, 22:52:20 »
Ya stewart meesseman dediğimiz ikili wnbade yeri geldiğinde 6 günde 4 maça bile çıktılar bu sezon,inanmayanlar wnba takviminden bakabilirler,bu kadar takvim sıkışıklığının gerçekten onları yoracağını düşünmekte bana komik geliyor,bayan basketbolunun zirvesindeki organizasyonda 6 günde 4maçtan bahsediyoruz,bir tarafı kırık kbslnin final serisinde mi yorulacaklar 🤣
30 nisanda başlıyormuş galiba wnbe. Oyuncular bu sene alinan kararla birlikte mutlaka sezon baslangicina katılmak zorundalar yoksa men ediliyorlar. O nedenle de oynarlar. Sıkıntı olmaz. Normalde yogun trafiği dert etseler bugunki kazanma hırsı olmazdı. Bir sekilde istanbulda bitireceğiz işlerini. Umarim 3 macta biter. Hakemler ibnelik yapmasınlar yeter. Seneye de bu fenerbahce dusmani hidonun ipini çekmesi lazım ali kocun. Dunyanin en iyi oyunculari kenarda oturuyor. Oynayamıyor. Çapsız, cahil herifler. Utanır insan böyle taş devrinden kalma kisitlamalari alirken.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #956 : 22 Nisan 2023, 22:52:32 »
Misafir vardı tekrara baktım.Kadin düştü düşecek oda var.Bak sakatlamadan yarın nefes alsın.Erkeklerde bu tempo yok.Kadın sporcu üstelik bunlar.Nefes alıp verişleri değişti gözaltıları çöktü yorgunluktan.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2023, 22:54:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #957 : 22 Nisan 2023, 22:53:52 »
30 nisanda başlıyormuş galiba wnbe. Oyuncular bu sene alinan kararla birlikte mutlaka sezon baslangicina katılmak zorundalar yoksa men ediliyorlar. O nedenle de oynarlar. Sıkıntı olmaz. Normalde yogun trafiği dert etseler bugunki kazanma hırsı olmazdı. Bir sekilde istanbulda bitireceğiz işlerini. Umarim 3 macta biter. Hakemler ibnelik yapmasınlar yeter. Seneye de bu fenerbahce dusmani hidonun ipini çekmesi lazım ali kocun. Dunyanin en iyi oyunculari kenarda oturuyor. Oynayamıyor. Çapsız, cahil herifler. Utanır insan böyle taş devrinden kalma kisitlamalari alirken.
Niye men ediliyor.Bak cinsiyet ayrımcılığı yapsalar ya Nbade.Hidayet konusunda katılıyorum.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2023, 22:55:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #958 : 22 Nisan 2023, 23:29:38 »
Emma Meesseman: "Çok güzel bir galibiyet elde ettik. Zor bir maç fikstüründen geçiyoruz. Uzun süren yolculuklar yaşıyor ve arka arkaya maçlar oynuyoruz. Bütün bu koşullara rağmen takım olarak iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bundan dolayı takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Kulübümüze lig şampiyonluğunu da kazandırabilmek için takım halinde savaşmaya devam edeceğiz.

İnanılmaz karakter bu kadın. Bu tarz oyun zekası sabonis, jokic gibi oyuncularda var ancak. Oyunun her alanında farkını hissettiriyor. Gelmiş geçmiş en yetenekli uzun oyuncu olabilir bu klube gelen. Takımı sahiplenmesi ve şu açıklamaları bile helal olsun dedirtiyor.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #959 : 22 Nisan 2023, 23:35:11 »
Yarın Kayla yerine Alina olmalı.