Gönderen Konu: Fenerbahçe | Erkekler Voleybol Ligi  (Okunma sayısı 75125 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Erkekler Voleybol Ligi
« Yanıtla #600 : 16 Nisan 2025, 21:42:11 »
N'gapeth'in taşaklarına beton yetmez. Tek başına aldı seti

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #601 : 16 Nisan 2025, 21:45:49 »
18-21 ve 22-24'ten dönüp 6 kez set puanı çevirerek aldık, hadi bakalım kırılma seti olsun.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #602 : 16 Nisan 2025, 23:07:14 »
30 sene sonra adamları finale cıkardık tebrikler. bence sorun Hulusi bey direk... Dısardan atıp tutmak ile basında olmak demek aynı degilmis...Neyse yazık seneye bakıcaz artık.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #603 : 16 Nisan 2025, 23:17:38 »
Arkasa yattigimiz gün kaderimiz çizilmiş. Spor tarihi böyle hesap kitap yapanlari hic affetmiyor.

Neyse biz en azından turkiye kupası ile kapatırız sezonu. Gs sıfıra sıfır ile kapar.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2025, 23:18:18 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #604 : 16 Nisan 2025, 23:33:39 »
Yiğit ile buraya kadar, ayrıca yeni orta oyuncu da çok kötü oynadı. Martin bizde olsaydı, rahat kazanırdık.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #605 : 16 Nisan 2025, 23:36:24 »
Şişko asabi pasörle, yiğit kazmasıyla seneye de devam. Hulusi efendi voleybolun anasını belledi.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #606 : 17 Nisan 2025, 00:38:32 »
Bu branşta başarının en temel anahtarı öncelikle yabancı haklarını güçlü hücumcu ve iyi servis atan köşelerden kullanmaktan geçiyor. Halkbank bile olsan Maa gibi bir pasöre rağmen bu sezonki gibi rezil durumlar yaşayabiliyorsun yoksa malum.

Haliyle pasör ve ortada yabancı kullanmak falan ne kadar fark yaratabilecek türde isimler olsa dahi fanteziye giriyor, ha bizimkisi fantezi de değildi tabi bu sene Stanicki denen herifin bilmem kaçıncı kez yaptığı komisyon işlerindendi yine, nasıl kurtulucaz bu meymenetsiz heriften bilemiyorum artık, iki branştaki gs maçlarında yaşadıklarımız umarım bu derde çare olur dicem ama umudum 0, kaldı ki seneye kurulacak kadro da yine benzeri rezillikler içeriyor malum.

Kısacası Ngapeth gibi bir köşeyle devam ediyorken çaprazına ismi hiç tartışılmayacak güçlü bir hücumcu smaçör çekmek ilk ve ana hedef olmalıyken yine saçma sapan isimlerle nal toplayacağız gibi gözüküyor seneye de, bir de utanmadan çok anlıyorlarmış gibi büyük konuşmaları falan yok mu bu üvey evlat branşımız için tencere-kapak tayfanın, beni benden alıyor adeta…

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #607 : 17 Nisan 2025, 11:53:12 »
Bu branşta başarının en temel anahtarı öncelikle yabancı haklarını güçlü hücumcu ve iyi servis atan köşelerden kullanmaktan geçiyor. Halkbank bile olsan Maa gibi bir pasöre rağmen bu sezonki gibi rezil durumlar yaşayabiliyorsun yoksa malum.

Haliyle pasör ve ortada yabancı kullanmak falan ne kadar fark yaratabilecek türde isimler olsa dahi fanteziye giriyor, ha bizimkisi fantezi de değildi tabi bu sene Stanicki denen herifin bilmem kaçıncı kez yaptığı komisyon işlerindendi yine, nasıl kurtulucaz bu meymenetsiz heriften bilemiyorum artık, iki branştaki gs maçlarında yaşadıklarımız umarım bu derde çare olur dicem ama umudum 0, kaldı ki seneye kurulacak kadro da yine benzeri rezillikler içeriyor malum.

Kısacası Ngapeth gibi bir köşeyle devam ediyorken çaprazına ismi hiç tartışılmayacak güçlü bir hücumcu smaçör çekmek ilk ve ana hedef olmalıyken yine saçma sapan isimlerle nal toplayacağız gibi gözüküyor seneye de, bir de utanmadan çok anlıyorlarmış gibi büyük konuşmaları falan yok mu bu üvey evlat branşımız için tencere-kapak tayfanın, beni benden alıyor adeta…
Kardeş bu seneki yapılanma zaten başlı başına bir fiyaskoydu. 3 değişikli," Koç, orta ve smaçör" bizi 3.lüğe kadar taşıdı. Fakat nasıl kadınlarda GS'nin gücü bize yetmedi,bşzşmde erkeklerde yetmedi. Sana katılmadığım nokta şu. Seneye Adis çapraz olarak bizde. Fransız orta oyuncu bizde. Ngapeth kalıyor. Tek sıkıntımız pasör ve libero. Bu iki sorunu çözerlerse çok iyi bir kadroya sahip olacağız. Yeni kurulmuş bir kadroda CL baskısıda olmayacak. Ziraat gibi cev kup'ı kazanabiliriz. Ligide domine edebiliriz. Yeterki pasör,libero ve Para tuzağı Staniçki belasından kurtulup sorunu çözebilelim.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #608 : 17 Nisan 2025, 13:20:37 »
Kardeş bu seneki yapılanma zaten başlı başına bir fiyaskoydu. 3 değişikli," Koç, orta ve smaçör" bizi 3.lüğe kadar taşıdı. Fakat nasıl kadınlarda GS'nin gücü bize yetmedi,bşzşmde erkeklerde yetmedi. Sana katılmadığım nokta şu. Seneye Adis çapraz olarak bizde. Fransız orta oyuncu bizde. Ngapeth kalıyor. Tek sıkıntımız pasör ve libero. Bu iki sorunu çözerlerse çok iyi bir kadroya sahip olacağız. Yeni kurulmuş bir kadroda CL baskısıda olmayacak. Ziraat gibi cev kup'ı kazanabiliriz. Ligide domine edebiliriz. Yeterki pasör,libero ve Para tuzağı Staniçki belasından kurtulup sorunu çözebilelim.

Hocam selamlar, katılmıyorum umutluyum diyorsunuz da Ngapethin çaprazı yani en önemsediğim yer olan diğer smaçör için isim dahi zikretmiyorsunuz, Adis demişsiniz sanırım pasör çaprazını kastettiğimi düşündünüz, Adis-Kaan ile devam edicez PÇ de artık kesin gibi, yabancı sınırı noktasında fransız orta ve dzyga kalacak denirken içim rahat etmese de çapraz konusunda hadi bu tercihi anlayabiliyorum. Benim derdim tekrar yazıyorum SMAÇÖR konusu en temel olarak.

Orası için transfer konusunda çıkan isimler de şu anda Mirza ve Ananın erkek arkadaşı diye aldıkları üst seviyede ne idüğü belirsiz ? olan sırf boyu 2.17 diye iyi sanılan Maicon denen arkadaş. Halkbankın bu seneki ligdeki tarihinin en kötü derecesinin yegane sebebi Mirza, bilmem farkında mısınız? Dolayısıyla orada bu şekilde zar atarak yine başarılı olamayacağımız aşikar diyorum, Yiğit de kalır ve yine bu çapsızlar yüzünden orada forma ona kalır bu isimler gelirse, bakın yine alıntılarım zaten bu mesajı.

Libero konusunda katılıyorum zaten konuşmaya bile lüzum yok buraktan libero yapmaya çalışmamız saçmalığını klasik Fb işte, dzyga nın kaldığı büyük ihtimalle fransız ortanın da yedek kalmayacağı senaryoda da maalesef yerli smaçöre muhtaç kalıyorsun, bu da büyük sıkıntı demek oluyor.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #609 : 17 Nisan 2025, 13:53:36 »
Takımı canlı olarak geçen aylarda Alanya'da 3-0 yenildiğimiz maçta izlemiş ve oldukça şaşırmıştım. Televizyondan izleyince sanki baya sert ve hızlı oynuyorlar izlenimi ediniyordum ama canlı olarak izlediğimde hiç de düşündüğüm gibi olmadığını fark etmiş hatta içimden "Karşılarında ben olsam sırıtmam" diye geçirmiştim.

Dün izlediğim takım daha da kötüydü. Ne servis, ne savunma, ne hücum. Hal böyle olunca aldığımız sonuç şaşırtıcı değil.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #610 : 17 Nisan 2025, 18:48:50 »
Benim umudum yoktu şampiyonluktan ama yarı finalde bu kadar rahat elenmeyi beklemiyordum doğrusu. Kadro planlamasını rezildi yama yapılarak bu hale geldi zaten. Finale çıkan 2 takımında smaçörleri ve çaprazları yabancı tesadüf olmasa gerek biz yerli pasörü çaprazla takasladık keşke pasör seçimi daha iyi olsaydı
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2025, 18:52:29 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #611 : 20 Nisan 2025, 15:45:07 »
Belki de sampiyonlar ligini kazanacak halkbank ligde 8. oldu.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #612 : 26 Nisan 2025, 20:10:10 »
Gs 2-2 yapmak üzere
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2025, 20:11:38 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #613 : 26 Nisan 2025, 20:20:34 »
22-17 ve 24-21'den aldı Ziraat

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #614 : 26 Nisan 2025, 20:45:56 »
Biz de çıksak aynı kaderi yasayacaktik. O yuzden çok da üzülmedim elendigimize.