Kardeş bu seneki yapılanma zaten başlı başına bir fiyaskoydu. 3 değişikli," Koç, orta ve smaçör" bizi 3.lüğe kadar taşıdı. Fakat nasıl kadınlarda GS'nin gücü bize yetmedi,bşzşmde erkeklerde yetmedi. Sana katılmadığım nokta şu. Seneye Adis çapraz olarak bizde. Fransız orta oyuncu bizde. Ngapeth kalıyor. Tek sıkıntımız pasör ve libero. Bu iki sorunu çözerlerse çok iyi bir kadroya sahip olacağız. Yeni kurulmuş bir kadroda CL baskısıda olmayacak. Ziraat gibi cev kup'ı kazanabiliriz. Ligide domine edebiliriz. Yeterki pasör,libero ve Para tuzağı Staniçki belasından kurtulup sorunu çözebilelim.
Hocam selamlar, katılmıyorum umutluyum diyorsunuz da Ngapethin çaprazı yani en önemsediğim yer olan diğer smaçör için isim dahi zikretmiyorsunuz, Adis demişsiniz sanırım pasör çaprazını kastettiğimi düşündünüz, Adis-Kaan ile devam edicez PÇ de artık kesin gibi, yabancı sınırı noktasında fransız orta ve dzyga kalacak denirken içim rahat etmese de çapraz konusunda hadi bu tercihi anlayabiliyorum. Benim derdim tekrar yazıyorum SMAÇÖR konusu en temel olarak.
Orası için transfer konusunda çıkan isimler de şu anda Mirza ve Ananın erkek arkadaşı diye aldıkları üst seviyede ne idüğü belirsiz ? olan sırf boyu 2.17 diye iyi sanılan Maicon denen arkadaş. Halkbankın bu seneki ligdeki tarihinin en kötü derecesinin yegane sebebi Mirza, bilmem farkında mısınız? Dolayısıyla orada bu şekilde zar atarak yine başarılı olamayacağımız aşikar diyorum, Yiğit de kalır ve yine bu çapsızlar yüzünden orada forma ona kalır bu isimler gelirse, bakın yine alıntılarım zaten bu mesajı.
Libero konusunda katılıyorum zaten konuşmaya bile lüzum yok buraktan libero yapmaya çalışmamız saçmalığını klasik Fb işte, dzyga nın kaldığı büyük ihtimalle fransız ortanın da yedek kalmayacağı senaryoda da maalesef yerli smaçöre muhtaç kalıyorsun, bu da büyük sıkıntı demek oluyor.