Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 13768 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #120 : 08 Haziran 2024, 12:15:09 »
Yanlış bir uygulama. Divan kurulunda rekor oyla seçilen adam niye kongre yönetemiyor? Vefa bey o seçimde yenildi ama kongreyi o yönetiyor. Bundan büyük saçmalık mı var.

Aziz Yıldırım şov yapıyor, kazanacağını sanıyordu yine, rekor oyla kaybedeceğini fark edince kaçtı yine, evet. Ama bu da bir insanın şekip beyle neden sorun yaşadığı sorunsalını değiştirmiyor.
Neyini anlamıyorsun yahu. Adam dedi ya kaç defa aziz adına propaganda yapıyor diye. Aziz olsa ıslak odunla kovardi onu.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #121 : 08 Haziran 2024, 12:16:22 »
Vefa bu divan seçiminde aday değildi yalnız öncekinde Uğur Dündara kaybetti

Şekip divan başk olarak Aziz lehine çalışıyor diye istemiyor işte Aziz olsa oda aynı şeyi yapardı

Nasıl çalışıyormuş dostum. Şekip bey böyle bir adam değil. Seçimleri karıştırmış olabilirim

Sina Afra, Onur Başar, Alper Boğuşlu, Hamdi Akın gibi tipleri sineye çekenler Fenerbahçelilikten bahsediyor Ali Koç tarafında.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 12:16:39 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #122 : 08 Haziran 2024, 12:24:22 »
Nasıl çalışıyormuş dostum. Şekip bey böyle bir adam değil. Seçimleri karıştırmış olabilirim

Sina Afra, Onur Başar, Alper Boğuşlu, Hamdi Akın gibi tipleri sineye çekenler Fenerbahçelilikten bahsediyor Ali Koç tarafında.
Yani bunlar bizim tarafımızdan kanıtlanabilir iddaa değil Şekip kendini savundu mu onuda billmiyorum ama elbet çalışıyordur normal ya yol arkadaşı kaç yıllık dediğim gibi Aziz de olsa aynı eleştiriyi yapardı

Hamdi Akın’dan bende rahatsızım genel olarak geçenlerde rok itiraf etti fetönün amacı akını başkan yapmak diye.  iki aday içinde diyebileceğimiz eski düşmanlar dost dostlar düşman oldu

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #123 : 08 Haziran 2024, 12:25:46 »
Neyini anlamıyorsun yahu. Adam dedi ya kaç defa aziz adına propaganda yapıyor diye. Aziz olsa ıslak odunla kovardi onu.

Ali koç'un her dediğine inanıyorsun herhalde sjdhd. Şekip de öyle yapmadım diye açıklama yaptı? Müddei, iddiasını ispat etmek zorundadır.

Çıkacak o zaman şu kişi bana bunu dedi diyecek. KULAĞIMA ÖYLE GELDİ diyeyim, herkes de yesin, doğru kabul etsin.

Oldu anasını satayım.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #124 : 08 Haziran 2024, 12:27:58 »
Acun Ilıcalı: "Siz yarın göreve geldiğiniz zaman, suçladığınız hocamızla nasıl çalışacaksınız? Yüzüne nasıl bakacaksınız?"

Bu konuda haklı kesinlikle

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #125 : 08 Haziran 2024, 12:29:13 »
Acun harika konuştu.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #126 : 08 Haziran 2024, 12:32:20 »
Acun Ilıcalı: "Siz yarın göreve geldiğiniz zaman, suçladığınız hocamızla nasıl çalışacaksınız? Yüzüne nasıl bakacaksınız?"

Değil. Seve seve çalışır. Aziz Mourinhoya bi şey demedi. Ali koça söyledi onu. Adam benle 15e anlaşıp senle ucuza niye anlaşsın, ben de o zaman açıktan para veriyorsun demek ki derim, dedi.

Bir şey de olmaz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #127 : 08 Haziran 2024, 12:37:07 »
Aziz Yıldırım geldiği an nereye çalışıyor.Kolları sıvamadan çeker gider adam.Hayal görmeyiniz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #128 : 08 Haziran 2024, 12:44:06 »
Ali koç'un her dediğine inanıyorsun herhalde sjdhd. Şekip de öyle yapmadım diye açıklama yaptı? Müddei, iddiasını ispat etmek zorundadır.

Çıkacak o zaman şu kişi bana bunu dedi diyecek. KULAĞIMA ÖYLE GELDİ diyeyim, herkes de yesin, doğru kabul etsin.

Oldu anasını satayım.
Eeee azizin her dedigi doğru mu o zaman. Ne bileyim ben maurinhoya 15 teklif ettiğini. Kim gördü, kim duydu?  Ortaya çıkıp klube bok atiyor. Herkese basta gsli piçlere yem yapıyor. Hala çıkıp fenerbahce irfan için kağıda 10 milyona imza attı diyor. Ne malum doğru olduğu. Nereden gördün. Nasil olur da millete malzeme veriyorsun. Bizden çok sosyal medyada gsliler bu açıklamaları paylaşıyor. Birlik olalım diyoruz önce kendi icimizde klubu bölüyoruz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #129 : 08 Haziran 2024, 12:46:26 »
Değil. Seve seve çalışır. Aziz Mourinhoya bi şey demedi. Ali koça söyledi onu. Adam benle 15e anlaşıp senle ucuza niye anlaşsın, ben de o zaman açıktan para veriyorsun demek ki derim, dedi.

Bir şey de olmaz.
Haaaa 15 verdi yani. Yaninda miydin? Hani ali koçun sekiple ilgili dediklerine ne malum diyorsun da buna neden inanıyorsun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #130 : 08 Haziran 2024, 12:47:24 »

Mahmut Uslu da aynı kafa. Biz o menajeri biliyoruz diyor. Şunu düşünemeyecek kadar gözlerini hırs bürümüş. Vallahi hayret.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #131 : 08 Haziran 2024, 12:48:24 »
Acun çok iyi konustu. Konuşmayı biliyor adam. Seyirciyi de işin içine kattı. Ali koç kazanırsa acunun varlığı büyük etkenlerden birisi olacak.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #132 : 08 Haziran 2024, 12:53:28 »
Haaaa 15 verdi yani. Yaninda miydin? Hani ali koçun sekiple ilgili dediklerine ne malum diyorsun da buna neden inanıyorsun.

La bunu diyen ali koç zaten, aziz benden fazla verdi ben aldım diyor. Aziz de diyor ki bu niye oldu, babanın oğlu mu. Adama 100 milyon bütçe, bir maaş da şampiyonluk bonusu filan önerirsen ancak adam kabul eder bunları. Ali koç bonusları söylüyor mu, kapa da sadece Mourinho ücretini bildiriyor.

Bunun nesinde şüphe var anlamadım.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #133 : 08 Haziran 2024, 12:55:35 »
Eeee azizin her dedigi doğru mu o zaman. Ne bileyim ben maurinhoya 15 teklif ettiğini. Kim gördü, kim duydu?  Ortaya çıkıp klube bok atiyor. Herkese basta gsli piçlere yem yapıyor. Hala çıkıp fenerbahce irfan için kağıda 10 milyona imza attı diyor. Ne malum doğru olduğu. Nereden gördün. Nasil olur da millete malzeme veriyorsun. Bizden çok sosyal medyada gsliler bu açıklamaları paylaşıyor. Birlik olalım diyoruz önce kendi icimizde klubu bölüyoruz.

Birini bir şey ile suçluyorsan ispat etmek zorundasın. Boşuna mugalata yapma.

Aziz Acun için hocacı dedi, çünkü iddianamede, alınan ifadelerde adı geçiyor. Sonuçta hukuken bağlayıcı değil ama bir delili var.

Şekipin onu bunu arayıp azize oy atın demesinin delili ne. Ali koçun kulağı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #134 : 08 Haziran 2024, 12:59:42 »
La bunu diyen ali koç zaten, aziz benden fazla verdi ben aldım diyor. Aziz de diyor ki bu niye oldu, babanın oğlu mu. Adama 100 milyon bütçe, bir maaş da şampiyonluk bonusu filan önerirsen ancak adam kabul eder bunları. Ali koç bonusları söylüyor mu, kapa da sadece Mourinho ücretini bildiriyor.

Bunun nesinde şüphe var anlamadım.
Ali koç nerede dedi, aziz fazla verdi, ben aldım.diye. sallama. Arabistan'dan akla sığmayacak telklif aldı, turkiyeden de teklifler vardı diye. Biz oturduk, projemizi sunduk o da kabul etti dedi. Boku atan aziz, cevap veren Ali koç. Adamın bok attigi klup başkan adayı olduğu fenerbahce. Hala ne anlatıyorsun güzel kardesim sen.