Yazmaya gelmiştim, yazacaklarımı zâten Bogdan Bogdanovic, İloturo ve Umut yazmış ama oluşan nefretimi kusmadan gitmeyeceğim.
Fenerbahçe üyesiyim ve 6 yıl önce Ali Koç'a oy verdim. Bu seçimde kıçımı koltuktan kaldırıp Aziz Yıldırım'a oy vermeye gidecektim, tâ ki son açıklamalara kadardı bu düşüncem. Bizi defalarca rezil eden Ali Koç'tan kurtulmayı çok istiyordum ama yok, orada bi durun şimdi.
Aziz Yıldırım, gelmişsin 72 yaşına ve 20 yıl başkanlık yapmışsın, deneyimin kimsede yok. Sen kalkıp da gs'li troller gibi nasıl iddialarda bulunur ve gerek Twitter'da, gerek ekşi'de, gerekse de sokakta bu olimpiyat evlatlarının ağzına lâf verirsin. Sen misin Fenerbahçe'nin kendisi ha? Sen misin üzülen Fenerbahçe taraftarını düşünen? Hayır, sen değilsin.
1-''Mourinho'ya açıktan 3 milyon euro gitti'' iddiasını ortaya atıyorsun, ispatla ulan o zaman. ''Alın kardeşim belge size'' de görelim, temenna edelim. Bu lâfın yüzünden gs'li piçler mal bulmuş magribi gibi olaya hemen atladılar ve ''gördünüz mü Fener açıktan para vermiş'' diye algılara başladılar. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan?
2-Acun'a fetöcü adnancı iddiasını ortaya attın, kanıtla bunu o zaman? Bak gs'li piçler sayende ''yillarca bize fetöcü dediniz, gerçek fetöcü meydana çıktı, eski başkanınız bile bunu söylüyor'' diyerek yıkıyor ortalığı. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan? Maldonado kardeş; iddianame dediğin iddia dosyası. Savcı bunu hazırlar, doğru ya da yanlış son kararı mahkeme verir. Acun'un fetöcü olduğu hani ne zaman kanıtlanmış? Hangi mahkeme kararıyla? Savcıların hazırladığı iddianamelere bakma sen, onların görevi bu zâten.
3-İrfancan transfer olayını da ispatlasana Aziz. Attın ortaya bi iddia, arkası yok. Gs'nin yavşakları ''Fener transferde usulsüzlük yapıyor'' diye bağırıyor şimdi. Verdin heriflerin ağzına malzemeyi. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan?
Aziz Yıldırım benim için bitmiştir. Tek derdi 6 yıl öncesinin rövanşını almakmış, derdi Fenerbahçe falan değilmiş bunu anladık. Yarın oy kullanmaya gitmem, zâten Ali Koç %90 kazanacak ama oy vermeye gitseydim Ali Koç'a değil Acun'a, Branco'ya, Mourinho'ya verirdim oyumu.
Aziz bu attığı iddiaları pazartesi sabah unutacak ama gs'li itler en az 10 yıl bu sözleri kullanacak. Ben bu yaptığını hata olarak görmüyorum, resmen ihanet olarak yorumluyorum.
Velev ki tüm iddialar doğru, aslolan Fenerbahçe'yse susar oturursun, zarar görmesine engel olursun.