Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 13585 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #150 : 08 Haziran 2024, 22:46:43 »
Beyefendileri ringe alalım.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #151 : 09 Haziran 2024, 00:21:18 »
Boş yayın oldu

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #152 : 09 Haziran 2024, 00:24:09 »
Fena değildi.Ancak Aziz Yıldırım daha başarılıydı.Özdemir konusu hariç.Bence oturma şeklide hoş değildi Ali Koçun.Seçimi alabilir eski başkan.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #153 : 09 Haziran 2024, 00:24:55 »
Dağ fare doğurdu. Son günlerde o kadar tansiyonlu açıklamalar varken sanki güle oynaya bir yayın oldu.
1 saatte bitecek bir yayın değildi bu. Geç saat olunca kısa kestiler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #154 : 09 Haziran 2024, 00:31:08 »
Dağ fare doğurdu. Son günlerde o kadar tansiyonlu açıklamalar varken sanki güle oynaya bir yayın oldu.
1 saatte bitecek bir yayın değildi bu. Geç saat olunca kısa kestiler.
İşadamları sonuçta.Ancak süpriz olabilir yarın.Sayım geç saatlere kadar sürebilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #155 : 09 Haziran 2024, 00:46:39 »
14 milyon dolar diyorlar yayın için. Doğruysa büyük iş
İyi kakaladik valla :)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #156 : 09 Haziran 2024, 00:54:54 »
Yayın öncesi gerginlik yaşanmış.Stüdyo ortamınıda gördük büyülü dünya.Aslında altı üstü stüdyo.Kalabalıkmış baya.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #157 : 09 Haziran 2024, 01:31:09 »
Chatham House kurtaramadı bu sefer Ali Koç'u.

Adam yayını resmen kendi şahsi hesabı için kullandı, sürekli kendi şahsi hatıraları, Aziz'in 10 sene evvel yapıp söylediği ya da geçen senelerde yapmadığı şeyler konuşuldu. Kulübün anasını son 6 senedir kendi bellemiyor gibi soru sorup durdu.

Aziz Yıldırım kimseden korkmaz. Bunu aklınıza sokun. Ali Koç yarın bana göre farklı kazanacak, zerre sevilecek bir insan da değil bana göre ama aklını başına alır da bu kulübü düzgünce yönetir, delinin biri CİMER'e beni şikayet etti diye de pantolon çekip Aziz'e abuk subuk posta koymazsa Fenerbahçe için gönlümüze alırız.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #158 : 09 Haziran 2024, 04:38:08 »
Yazmaya gelmiştim, yazacaklarımı zâten Bogdan Bogdanovic, İloturo ve Umut yazmış ama oluşan nefretimi kusmadan gitmeyeceğim.

Fenerbahçe üyesiyim ve 6 yıl önce Ali Koç'a oy verdim. Bu seçimde kıçımı koltuktan kaldırıp Aziz Yıldırım'a oy vermeye gidecektim, tâ ki son açıklamalara kadardı bu düşüncem. Bizi defalarca rezil eden Ali Koç'tan kurtulmayı çok istiyordum ama yok, orada bi durun şimdi.

Aziz Yıldırım, gelmişsin 72 yaşına ve 20 yıl başkanlık yapmışsın, deneyimin kimsede yok. Sen kalkıp da gs'li troller gibi nasıl iddialarda bulunur ve gerek Twitter'da, gerek ekşi'de, gerekse de sokakta bu olimpiyat evlatlarının ağzına lâf verirsin. Sen misin Fenerbahçe'nin kendisi ha? Sen misin üzülen Fenerbahçe taraftarını düşünen? Hayır, sen değilsin.

1-''Mourinho'ya açıktan 3 milyon euro gitti'' iddiasını ortaya atıyorsun, ispatla ulan o zaman. ''Alın kardeşim belge size'' de görelim, temenna edelim. Bu lâfın yüzünden gs'li piçler mal bulmuş magribi gibi olaya hemen atladılar ve ''gördünüz mü Fener açıktan para vermiş'' diye algılara başladılar. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan?

2-Acun'a fetöcü adnancı iddiasını ortaya attın, kanıtla bunu o zaman? Bak gs'li piçler sayende ''yillarca bize fetöcü dediniz, gerçek fetöcü meydana çıktı, eski başkanınız bile bunu söylüyor'' diyerek yıkıyor ortalığı. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan? Maldonado kardeş; iddianame dediğin iddia dosyası. Savcı bunu hazırlar, doğru ya da yanlış son kararı mahkeme verir. Acun'un fetöcü olduğu hani ne zaman kanıtlanmış? Hangi mahkeme kararıyla? Savcıların hazırladığı iddianamelere bakma sen, onların görevi bu zâten.

3-İrfancan transfer olayını da ispatlasana Aziz. Attın ortaya bi iddia, arkası yok. Gs'nin yavşakları ''Fener transferde usulsüzlük yapıyor'' diye bağırıyor şimdi. Verdin heriflerin ağzına malzemeyi. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan?

Aziz Yıldırım benim için bitmiştir. Tek derdi 6 yıl öncesinin rövanşını almakmış, derdi Fenerbahçe falan değilmiş bunu anladık. Yarın oy kullanmaya gitmem, zâten Ali Koç %90 kazanacak ama oy vermeye gitseydim Ali Koç'a değil Acun'a, Branco'ya, Mourinho'ya verirdim oyumu.

Aziz bu attığı iddiaları pazartesi sabah unutacak ama gs'li itler en az 10 yıl bu sözleri kullanacak. Ben bu yaptığını hata olarak görmüyorum, resmen ihanet olarak yorumluyorum.

Velev ki tüm iddialar doğru, aslolan Fenerbahçe'yse susar oturursun, zarar görmesine engel olursun.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #159 : 09 Haziran 2024, 11:12:07 »
Yazmaya gelmiştim, yazacaklarımı zâten Bogdan Bogdanovic, İloturo ve Umut yazmış ama oluşan nefretimi kusmadan gitmeyeceğim.

Fenerbahçe üyesiyim ve 6 yıl önce Ali Koç'a oy verdim. Bu seçimde kıçımı koltuktan kaldırıp Aziz Yıldırım'a oy vermeye gidecektim, tâ ki son açıklamalara kadardı bu düşüncem. Bizi defalarca rezil eden Ali Koç'tan kurtulmayı çok istiyordum ama yok, orada bi durun şimdi.

Aziz Yıldırım, gelmişsin 72 yaşına ve 20 yıl başkanlık yapmışsın, deneyimin kimsede yok. Sen kalkıp da gs'li troller gibi nasıl iddialarda bulunur ve gerek Twitter'da, gerek ekşi'de, gerekse de sokakta bu olimpiyat evlatlarının ağzına lâf verirsin. Sen misin Fenerbahçe'nin kendisi ha? Sen misin üzülen Fenerbahçe taraftarını düşünen? Hayır, sen değilsin.

1-''Mourinho'ya açıktan 3 milyon euro gitti'' iddiasını ortaya atıyorsun, ispatla ulan o zaman. ''Alın kardeşim belge size'' de görelim, temenna edelim. Bu lâfın yüzünden gs'li piçler mal bulmuş magribi gibi olaya hemen atladılar ve ''gördünüz mü Fener açıktan para vermiş'' diye algılara başladılar. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan?

2-Acun'a fetöcü adnancı iddiasını ortaya attın, kanıtla bunu o zaman? Bak gs'li piçler sayende ''yillarca bize fetöcü dediniz, gerçek fetöcü meydana çıktı, eski başkanınız bile bunu söylüyor'' diyerek yıkıyor ortalığı. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan? Maldonado kardeş; iddianame dediğin iddia dosyası. Savcı bunu hazırlar, doğru ya da yanlış son kararı mahkeme verir. Acun'un fetöcü olduğu hani ne zaman kanıtlanmış? Hangi mahkeme kararıyla? Savcıların hazırladığı iddianamelere bakma sen, onların görevi bu zâten.

3-İrfancan transfer olayını da ispatlasana Aziz. Attın ortaya bi iddia, arkası yok. Gs'nin yavşakları ''Fener transferde usulsüzlük yapıyor'' diye bağırıyor şimdi. Verdin heriflerin ağzına malzemeyi. Buna nasıl sebebiyet verirsin ulan?

Aziz Yıldırım benim için bitmiştir. Tek derdi 6 yıl öncesinin rövanşını almakmış, derdi Fenerbahçe falan değilmiş bunu anladık. Yarın oy kullanmaya gitmem, zâten Ali Koç %90 kazanacak ama oy vermeye gitseydim Ali Koç'a değil Acun'a, Branco'ya, Mourinho'ya verirdim oyumu.

Aziz bu attığı iddiaları pazartesi sabah unutacak ama gs'li itler en az 10 yıl bu sözleri kullanacak. Ben bu yaptığını hata olarak görmüyorum, resmen ihanet olarak yorumluyorum.

Velev ki tüm iddialar doğru, aslolan Fenerbahçe'yse susar oturursun, zarar görmesine engel olursun.

Kardeşim Acun'un Adnan'cı, Ali'nin de küresel sermayenin Türkiye ayağı olduğunu herkes biliyor, sen bu insanların karışık siyasi ilişkileri olmadığını filan düşünüyorsan daha çok düşünürsün.

Acun, Hamdi Akın bildiğin proje, tarikatçı adamlar. Ali Koç da bunları yönetimine aldı. Savcı, mahkeme filan diyorsun. Bak bu ülkede benim köylümü zengin etmiş hırsız bir bakan, yolsuzluktan Yüce Divana verildi, 3e 2 oyla aklandı. Mahkemeye göre bu adam şu an hırsız değil. Halen aktif siyasetin içinde fakat ben bizzat biliyorum ki hırsız. Acun'un o davada milyon kere adı geçiyor. Tayyip müsaade etmiyor da yargılanmıyor olunca Acun'un bu durumunu söylemek yanlış mı oluyor.

Kimi desteklediğinizi bilin de ona göre destekleyin. Fener şampiyon olsun da nasıl olacaksa olsun. GS'li trolleri dinlediğiniz kadar büyük başkanı dinleseydiniz bunlar olmazdı.

Onun da hataları yanlışları var ama Hamdi Akın FETÖ projesi, Mehmet Uçum ile Erol Bilecik kanka, Acun da Adnan'cı. Gerçekler bunlar.

Feneri Tayyip şampiyon yapmıyor lafının da yalan olduğunu dün Aziz gösterdi bu Mehmet Uçum ilişkisini deşifre ederek.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2024, 11:15:39 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #160 : 09 Haziran 2024, 12:36:01 »
14 milyon dolar diyorlar yayın için. Doğruysa büyük iş
İyi kakaladik valla :)

Jose Mourinho parası çıktı. Ulan bu operasyon çocukları seçim yapıyor, Hakkari baro seçimi bunların kongresinden daha canlı geçiyor. Neyse..

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #161 : 09 Haziran 2024, 19:07:00 »
Ali Koç beklenildiği gibi kazandı

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #162 : 09 Haziran 2024, 19:19:20 »
Sonunda çok güzel görüntü verildi umarım bu birlik ve beraberlik sürer

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #163 : 09 Haziran 2024, 19:28:07 »
Katılım düşük kalmış.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #164 : 09 Haziran 2024, 19:44:25 »
Beklediğimiz görüntüler bunlar. Seçim kazanırsın kaybedersin önemli değil, Aslolan Fenerbahce ise birlik olmak lazım. Geç oldu ama güzel oldu. Umarım sonrasında devam eder bu destek. Hayırlı olsun.