Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 11887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #135 : 08 Haziran 2024, 13:05:39 »
Ali koç nerede dedi, aziz fazla verdi, ben aldım.diye. sallama. Arabistan'dan akla sığmayacak telklif aldı, turkiyeden de teklifler vardı diye. Biz oturduk, projemizi sunduk o da kabul etti dedi. Boku atan aziz, cevap veren Ali koç. Adamın bok attigi klup başkan adayı olduğu fenerbahce. Hala ne anlatıyorsun güzel kardesim sen.

https://beinsports.com.tr/haber/ali-koc-jose-mourinhonun-yillik-maliyetini-acikladi

Oku bakalım Ali Koç ne demiş.

Bak ben yalan söylemem...

Portekizli çalıştırıcı ile yıllık 12 milyon Euro'ya anlaşmaya vardıklarını belirten Koç, "Mourinho, sadece sahaya, oyunculara, takıma, rakiplere, lige odaklanmak istiyor. İdari işlere girmek istiyor. Potansiyelini en iyi şekilde vereceği bu yapıya inandı. Sayın Aziz Yıldırım, Mourinho'ya 15 M€ teklif etti. Biz Mourinho ve tüm ekibiyle 1 yıllık toplam 12 M€ karşılığında anlaştık. Mourinho'nun bize ne kadar inandığının kanıtı bu." diye konuştu.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 13:06:19 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #136 : 08 Haziran 2024, 13:22:56 »
https://beinsports.com.tr/haber/ali-koc-jose-mourinhonun-yillik-maliyetini-acikladi

Oku bakalım Ali Koç ne demiş.

Bak ben yalan söylemem...

Portekizli çalıştırıcı ile yıllık 12 milyon Euro'ya anlaşmaya vardıklarını belirten Koç, "Mourinho, sadece sahaya, oyunculara, takıma, rakiplere, lige odaklanmak istiyor. İdari işlere girmek istiyor. Potansiyelini en iyi şekilde vereceği bu yapıya inandı. Sayın Aziz Yıldırım, Mourinho'ya 15 M€ teklif etti. Biz Mourinho ve tüm ekibiyle 1 yıllık toplam 12 M€ karşılığında anlaştık. Mourinho'nun bize ne kadar inandığının kanıtı bu." diye konuştu.
15 milyon euroya anlaştım diyor dedi yahu. Dedigi 15 ekibe mi, kendisine mi bilmiyorum diyor adam. 15 verdigini soyleyen aziz. Ne uzattın. Zaten kazanamayacak. Böyle bir zihniyete fenerbahcenin geri dönecek musamahasi yok.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 13:24:40 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #137 : 08 Haziran 2024, 13:29:55 »
Eee, yani. Bak orada yazanı iyi oku.

Sen empoli diye dolandırıcılara para ödeyen adamı çok akıllı ve dürüst diye pohpoh etmeye devam et, ne diyeyim
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 13:30:26 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #138 : 08 Haziran 2024, 13:39:38 »
Yazanın mazanin önemi yok. Kendi attığın linkin videosu bile tekzip ediyor seni. Zaten adamın açıklamalarını da agzindan duydum. Hikayeye gerek yok.

Adam gelmiş 70 yaşına, konuşmayı bilmiyor. Ona buna posta koyup gidiyor. O dediği baronlar dönemleri bitti.  Orada toplanan, ona oy verecek  belki 10000 kişiye saygısızlık edip gitti. Millet ağzından çıkacak cümleleri duymak istiyordu belki. Onu bile çok gördü. Hala kuyruk dimdik. Kibir tavan. Benim yaşım elveriyor. 98'den bu yana nerelerden nerelere geldiğini iyi bilirim aziz yıldırımın. Nasıl değiştiğini. Yaşı elvermeyen yada balik hafizalilar bilmez.

Ercüment bilmem ne diye birisi çıktı bak adam tam düşüncelerime tercüman olduı. Başka ali koçu eleştirdi, dedim tamam bir tane azizci çıktı, sonra aziz yıldırımı daha çok eleştirdi ve sonunda ekledi. Biz neden mecburuz bu iki adama diye. Vallahi haklı ama yapacak bir şey yok. Kötünün iyisini sececegiz.  O da şu an için ali koç.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 13:40:40 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #139 : 08 Haziran 2024, 14:51:04 »
Yazanın mazanin önemi yok. Kendi attığın linkin videosu bile tekzip ediyor seni. Zaten adamın açıklamalarını da agzindan duydum. Hikayeye gerek yok.

Adam gelmiş 70 yaşına, konuşmayı bilmiyor. Ona buna posta koyup gidiyor. O dediği baronlar dönemleri bitti.  Orada toplanan, ona oy verecek  belki 10000 kişiye saygısızlık edip gitti. Millet ağzından çıkacak cümleleri duymak istiyordu belki. Onu bile çok gördü. Hala kuyruk dimdik. Kibir tavan. Benim yaşım elveriyor. 98'den bu yana nerelerden nerelere geldiğini iyi bilirim aziz yıldırımın. Nasıl değiştiğini. Yaşı elvermeyen yada balik hafizalilar bilmez.

Ercüment bilmem ne diye birisi çıktı bak adam tam düşüncelerime tercüman olduı. Başka ali koçu eleştirdi, dedim tamam bir tane azizci çıktı, sonra aziz yıldırımı daha çok eleştirdi ve sonunda ekledi. Biz neden mecburuz bu iki adama diye. Vallahi haklı ama yapacak bir şey yok. Kötünün iyisini sececegiz.  O da şu an için ali koç.

Birader bir insan niye çıkıp da ben şu kadar paraya anlaştım deyip olandan daha fazlasını söylesin ve kendini iş bilmez göstersin. Aklın kesmiyor mu anlamıyorum seni ben.

Hikaye filan diyorsun hala.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 14:51:25 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #140 : 08 Haziran 2024, 15:19:14 »
Ali'nin maaşlı elemanı olan Lube isimli kadın çıkıp Aziz'e biz de sana şike yaptın mı deseydik gibi bir cümle kurabilecek kadar alçalabiliyor, 6 senede bizi rezil etmekten başka bir şey yapmamış şahıs alkışlarla ve tezahüratlarla karşılanıyor, küçük bir azınlık hariç kimse eleştirmiyor, toz kondurmuyor. İcardi de onun isminin yazıldığı olduğu formayı giyip dalga geçmeye devam edebilir, gönderme yaptığı kişi ne kadar gurursuz biriymiş ki hiç rahatsız olmuyor. Biz bitmişiz maalesef.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #141 : 08 Haziran 2024, 15:31:13 »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #142 : 08 Haziran 2024, 17:49:50 »
Herif 6 yıldır aziz bana yardım etmiyor diye ağlayıp yalvarıyor. Aziz 20 sene başkanlık etti, bir gün Ali Şen bana yardım et diye ağladı mı.

Sünepe.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #143 : 08 Haziran 2024, 18:06:22 »
Bence darılmaca gücenmece yok son yılların en iyi kürsü konuşmalarından birini yaptı Ali Koç.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 18:06:42 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #144 : 08 Haziran 2024, 18:30:27 »
Fenerbahçeliler yarın kötünün iyisini seçecek ancak Aziz başkanın bıraktığı ben yaptım oldu bensiz bir hiçsiniz ruh halinden kopamamış olduğu belli. Eğer oyum olsaydı Mario Branco ve Mourinho’ya güvendiğim için Ali Koç’a çok da istemeyerek verirdim.Zor görüyorum ama yarın olası bir Aziz yıldırım zaferinde Mourinho ile çalışabilmesini zor görüyorum.Portekizliler menajerlerini çok tutuyor genelde arkadaş gibi oluyorlar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #145 : 08 Haziran 2024, 19:52:14 »
Twitter'a yazdığımı aynen yazıyorum;

''Benim Aziz Yıldırım'ı ne kadar sevdiğimi bilen bilir. Son güne kadar bin tane oyum olsa binini de Aziz Yıldırım'a veririm diyen adamım. Ancak özellikle Acun Ilıcalı'ya takındığı tavır ve son gün yaptıkları akıl alır gibi değildi, çok kırdı, yaraladı.

Ali Koç'u bazı konularda çok sert eleştirsem de, ki yarın başkan seçildikten sonra yine devam edeceğim muhtelemen, ona belden aşağı vurmak, malum camia ağzıyla konuşmak, Fenerbahçe'nin başkanlık makamına saygısızlıktır. Hiç yakışmadı Aziz Başkan, kırdın ve üzdün sevenlerini.''

Burada zaten çoğu kişi biliyor da, 16-17 yıldır devam eden dostluğumuz süresince beni en iyi tanıyanlardan Umut daha iyi bilir, Aziz Yıldırım'ı her şartta savunmuşumdur. Düne kadar da bu değişmedi. Ama bu süreçte (Ali Koç'un da hataları var, eyvallah) Yıldırım'ın yaptıklarının izahı yok. Burada yıpranan, yaralanan Fenerbahçe oluyor, Ali Koç ya da Acun Ilıcalı değil. Ultraslan hesabı gibi konuşmasını yediremiyorum kardeşim. Bunun mantıkla örtüşen hiçbir yanı yok. Savunulacak tarafı hiç yok.

Yarın Ali Koç yeniden başkan seçilecek, biz yine eleştirmeye devam edeceğiz. Ali Koç'u desteklediğimden değil ama İlhan abi de özetlemiş zaten durum ortada.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 19:53:02 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #146 : 08 Haziran 2024, 20:05:13 »
Aziz Yıldırım: "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız."

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #147 : 08 Haziran 2024, 20:51:50 »
ÖZEL | Aziz Yıldırım ve Ali Koç, 22.30'da NOW TV'de yayına çıkma kararı aldı.

🗞 @yagosabuncuoglu

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #148 : 08 Haziran 2024, 22:20:35 »
Twitter'a yazdığımı aynen yazıyorum;

''Benim Aziz Yıldırım'ı ne kadar sevdiğimi bilen bilir. Son güne kadar bin tane oyum olsa binini de Aziz Yıldırım'a veririm diyen adamım. Ancak özellikle Acun Ilıcalı'ya takındığı tavır ve son gün yaptıkları akıl alır gibi değildi, çok kırdı, yaraladı.

Ali Koç'u bazı konularda çok sert eleştirsem de, ki yarın başkan seçildikten sonra yine devam edeceğim muhtelemen, ona belden aşağı vurmak, malum camia ağzıyla konuşmak, Fenerbahçe'nin başkanlık makamına saygısızlıktır. Hiç yakışmadı Aziz Başkan, kırdın ve üzdün sevenlerini.''

Burada zaten çoğu kişi biliyor da, 16-17 yıldır devam eden dostluğumuz süresince beni en iyi tanıyanlardan Umut daha iyi bilir, Aziz Yıldırım'ı her şartta savunmuşumdur. Düne kadar da bu değişmedi. Ama bu süreçte (Ali Koç'un da hataları var, eyvallah) Yıldırım'ın yaptıklarının izahı yok. Burada yıpranan, yaralanan Fenerbahçe oluyor, Ali Koç ya da Acun Ilıcalı değil. Ultraslan hesabı gibi konuşmasını yediremiyorum kardeşim. Bunun mantıkla örtüşen hiçbir yanı yok. Savunulacak tarafı hiç yok.

Yarın Ali Koç yeniden başkan seçilecek, biz yine eleştirmeye devam edeceğiz. Ali Koç'u desteklediğimden değil ama İlhan abi de özetlemiş zaten durum ortada.
Mesele de o ya zaten. Bir has Galatasaraylının yapmayacağı şeyleri yaptı, söyledi. Hırsı, Ali Koç'a karşı kazanma derdi, egosu Fenerbahçeliliğini aşalı çok olmuş. Bize birçok güzellik yaşattı ama ben tahammül edemiyorum artık kendisinin üslubuna.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #149 : 08 Haziran 2024, 22:22:07 »
23.00 haberturk olarak değişmiş. Baya paralar döndü galiba.