Twitter'a yazdığımı aynen yazıyorum;
''Benim Aziz Yıldırım'ı ne kadar sevdiğimi bilen bilir. Son güne kadar bin tane oyum olsa binini de Aziz Yıldırım'a veririm diyen adamım. Ancak özellikle Acun Ilıcalı'ya takındığı tavır ve son gün yaptıkları akıl alır gibi değildi, çok kırdı, yaraladı.
Ali Koç'u bazı konularda çok sert eleştirsem de, ki yarın başkan seçildikten sonra yine devam edeceğim muhtelemen, ona belden aşağı vurmak, malum camia ağzıyla konuşmak, Fenerbahçe'nin başkanlık makamına saygısızlıktır. Hiç yakışmadı Aziz Başkan, kırdın ve üzdün sevenlerini.''
Burada zaten çoğu kişi biliyor da, 16-17 yıldır devam eden dostluğumuz süresince beni en iyi tanıyanlardan Umut daha iyi bilir, Aziz Yıldırım'ı her şartta savunmuşumdur. Düne kadar da bu değişmedi. Ama bu süreçte (Ali Koç'un da hataları var, eyvallah) Yıldırım'ın yaptıklarının izahı yok. Burada yıpranan, yaralanan Fenerbahçe oluyor, Ali Koç ya da Acun Ilıcalı değil. Ultraslan hesabı gibi konuşmasını yediremiyorum kardeşim. Bunun mantıkla örtüşen hiçbir yanı yok. Savunulacak tarafı hiç yok.
Yarın Ali Koç yeniden başkan seçilecek, biz yine eleştirmeye devam edeceğiz. Ali Koç'u desteklediğimden değil ama İlhan abi de özetlemiş zaten durum ortada.