Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 14935 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #75 : 04 Haziran 2024, 14:34:05 »
Neden bilmiyorum ama bundan sonra Fenerbahçe'nin devri başlayacak gibi hissediyorum. Juve haksız yere küme düşürüldükten sonra 8-9 yıl üst üste şampiyon olmuştu. O kadar olur mu bilmem ama ciddi bir dominasyon kuracağız gibi geliyor bana.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #76 : 04 Haziran 2024, 15:20:14 »
Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde yer alan Kemal Fatih Aslan, isminin bilgisi olmadan yazıldığını ve seçimlerde Ali Koç'u destekleyeceğini açıkladı.

komedi ya.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #77 : 04 Haziran 2024, 15:22:31 »
Acun Ilıcalı: Çok büyük isimlerle görüşüyoruz. Doğru oyuncuda parayı esirgemeyeceksin. Başkanımızın bana diyeceği tek bir laf var. 'Acun yürü diyecek' o saatten sonra beni durdurun durdurabiliyorsanız.

Acun Ilıcalı: Fenerbahçe'de iletişim konusuyla ilgilenmeye başladım. Sosyal medyaya el attım. Bugünkü Jose Mourinho videolarını yeni ekip yaptı.

Acun Ilıcalı: Murat Ülker, Ali Koç'u destekliyor

Acun Ilıcalı: Aziz Yıldırım döneminde kulüp 600 Milyon euro zarara uğradı. Aziz Yıldırım'ın alacağı yok. Paranı al git, 600 Milyon euro batır, sonra gel ve yeniden başkanlık yap. Bir de üstüne devamlı posta koyuyor. O dönemler geçti, insanlar böyle bir insan görmek istemiyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #78 : 05 Haziran 2024, 09:55:25 »
Aziz Yıldırım bu akşam Mevzular Açık Mikrofon'a çıkacakmış. Valla bizim başkanlık seçimi Hükümet seçimini geçti neredeyse.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #79 : 05 Haziran 2024, 10:02:35 »
Acun Ilıcalı: Çok büyük isimlerle görüşüyoruz. Doğru oyuncuda parayı esirgemeyeceksin. Başkanımızın bana diyeceği tek bir laf var. 'Acun yürü diyecek' o saatten sonra beni durdurun durdurabiliyorsanız.

Acun Ilıcalı: Fenerbahçe'de iletişim konusuyla ilgilenmeye başladım. Sosyal medyaya el attım. Bugünkü Jose Mourinho videolarını yeni ekip yaptı.

Acun Ilıcalı: Murat Ülker, Ali Koç'u destekliyor

Acun Ilıcalı: Aziz Yıldırım döneminde kulüp 600 Milyon euro zarara uğradı. Aziz Yıldırım'ın alacağı yok. Paranı al git, 600 Milyon euro batır, sonra gel ve yeniden başkanlık yap. Bir de üstüne devamlı posta koyuyor. O dönemler geçti, insanlar böyle bir insan görmek istemiyor.

Ne boş herif bu ya. Hull City'e Şota'yı getiren adamın girdiği triplere bak.

Aziz Yıldırım 420 milyon borç bıraktı, 600 değil. O borcu bırakırken de bin tane arazi, tesis, stad ve salon bıraktı. Otel ve konukevi bıraktı. Bu arazilere bir çivi çakmadan 6 senede kaç yüz milyon para harcadı Ali Koç ve yönetimi oyunculara ve futbolculara. Hala bir de borç edebiyatı yapıyorlar. Yüzsüz herifler.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 10:03:47 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #80 : 05 Haziran 2024, 10:37:55 »
3lü dönemde Fenerbahçe kanalının en başarılı programlarından olan 2 F 1 B programı artık youtubue üstünden yapılıyor.

Faik Genç:Mourinhoyu Aziz Yıldırım getirdi hazıra konuyor çıta yükseltmese başkan Montella yada o ayarda birini getirecekti dedi.

Ferruh Tınay onayladı.

Azılı Ali Koç karşıtı.Faik Genç baya sağlam anlar futboldan.

Not:Bedri Baykamıda davet ediyorlar ama gelmiyor.Hala neden aynı adla devam ediyor anlamıyorum.

Fb Tvyide sabah akşam eski maç vermesini eleştirdiler.2 aday peşinde koşup projelerini sormaları gerekir.Bunlar nasıl muhabir dediler.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 10:42:53 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #81 : 05 Haziran 2024, 10:45:03 »
Acun gibi bir fırlama denilen yönetici iyi gelecek.Borç doğru ne ytırımı borç kısmadan.O Boludaki tesislerde satılmalı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #82 : 05 Haziran 2024, 10:53:51 »
Ali Koç: "Aziz Yıldırım “ Ben 15 milyon € verdim niye altına anlaşsın bu adam  aptal mı, o zaman menajerlere el altında para vermişlerdir” demiş. Suç bu, aynı şeyi  İrfan Can Kahveci transferinde de yaptı. Bizi SPK’ya   şikayet etmekle tehdit etti. Beni değil Fenerbahçe’yi şikayet ediyorsun. Sayın Aziz Yıldırım '15 milyon euro verdim' diyor, biz Jose Mourinho ve bütün ekibiyle yıllık 12 milyon euroya anlaştık."

Ne olursa olsun bir başkan adayının diğerini el altından para vermekle suçlaması onu değil Fenerbahçe klübünü medya maymunlarının kucağına atıyor. Adnancı, Fetocu, uçaklar bilmem ne bunlar yanlış işler.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 10:54:19 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #83 : 05 Haziran 2024, 17:24:32 »
Aziz Yıldırım'ın s.kinde değil Fenerbahçe. Ya da bunama belirtileri gösteriyor. Bu şekilde hareket ederek neye zarar verdiğini anlamayacak kadar aptal olamaz ve sırf egodan kaynaklı böyle tavır almaz zira.

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #84 : 05 Haziran 2024, 17:36:33 »
Ali Koç'u başarılı bulduğumdan, kalmasını istediğimden değil ama insanlar Aziz Yıldırım'ın son yıllarını ne çabuk unutmuş. Küfürlerle gittiğini ne çabuk unutmuş. Bazı şeyler tadında güzeldi ama o sandıkta ezilene kadar bırakmadı. Şimdi gelmiş 70 küsür yaşına başkanlığa aday oluyor. Son 5 yılında başaramadığın neyi başaracaksın?
Hala aynı kabadayı laflar, bel altı ithamlar, son derece zayıf eski saz arkadaşları ile oluşturduğu yönetim ile aday oluyor. Onun döneminde değil miydi hükümetle gerginlikler, medya ile diğer 17 klüp ile bozulan ilişkiler. Ha şimdi çok mu iyiyiz o ayrı mesele ama geçmişte yapamadığın neyi yapacaksın gelip de.

Fenerbahçe'nin ayıbı 6 sene boyunca sıfır başarıya sahip Ali Koç karşısında doğru düzgün aday çıkaramamasıdır. Ego ve hırstan ne dediği belli olmayan Aziz Yıldırım geleceğine şu şartlarda Ali Koç kalsın daha iyi. Aziz Yıldırım'ın devri bitti. Tekrar açmaya gerek yok. Seçime gidecekler aklını başına almalı bence.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #85 : 05 Haziran 2024, 17:59:08 »
Ali Koç'u başarılı bulduğumdan, kalmasını istediğimden değil ama insanlar Aziz Yıldırım'ın son yıllarını ne çabuk unutmuş. Küfürlerle gittiğini ne çabuk unutmuş. Bazı şeyler tadında güzeldi ama o sandıkta ezilene kadar bırakmadı. Şimdi gelmiş 70 küsür yaşına başkanlığa aday oluyor. Son 5 yılında başaramadığın neyi başaracaksın?
Hala aynı kabadayı laflar, bel altı ithamlar, son derece zayıf eski saz arkadaşları ile oluşturduğu yönetim ile aday oluyor. Onun döneminde değil miydi hükümetle gerginlikler, medya ile diğer 17 klüp ile bozulan ilişkiler. Ha şimdi çok mu iyiyiz o ayrı mesele ama geçmişte yapamadığın neyi yapacaksın gelip de.

Fenerbahçe'nin ayıbı 6 sene boyunca sıfır başarıya sahip Ali Koç karşısında doğru düzgün aday çıkaramamasıdır. Ego ve hırstan ne dediği belli olmayan Aziz Yıldırım geleceğine şu şartlarda Ali Koç kalsın daha iyi. Aziz Yıldırım'ın devri bitti. Tekrar açmaya gerek yok. Seçime gidecekler aklını başına almalı bence.
Aynen katılıyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #86 : 05 Haziran 2024, 19:48:25 »
Ali Koç: "Aziz Yıldırım “ Ben 15 milyon € verdim niye altına anlaşsın bu adam  aptal mı, o zaman menajerlere el altında para vermişlerdir” demiş. Suç bu, aynı şeyi  İrfan Can Kahveci transferinde de yaptı. Bizi SPK’ya   şikayet etmekle tehdit etti. Beni değil Fenerbahçe’yi şikayet ediyorsun. Sayın Aziz Yıldırım '15 milyon euro verdim' diyor, biz Jose Mourinho ve bütün ekibiyle yıllık 12 milyon euroya anlaştık."

Ne olursa olsun bir başkan adayının diğerini el altından para vermekle suçlaması onu değil Fenerbahçe klübünü medya maymunlarının kucağına atıyor. Adnancı, Fetocu, uçaklar bilmem ne bunlar yanlış işler.

Gidip de Aziz Yıldırım'a FETÖ konusunda çelişkili açıklamaları var dersen, o da taşı gediğine koyar. Adnan Oktar davalarında bin tane kişi beni Adnan Oktar ile Acun tanıştırdı diyor. Aziz de bunu söylemiş. Durup dururken mi diyor bunları Aziz Yıldırım.

15 milyona anlaştığım adamla sen nasıl 12'ye anlaşıyorsun demiş ki, haklı. Ali eksik konuşuyor. Primi, başarı bonusunu anlatmayıp sadece garanti parayı söylüyor. Sonra da KAP'a sadece Mourinho'nun 10.5 milyonluk bedelini bildiriyor.

Mourinho, Ali Koç'un babasının oğlu mu da ucuza gelsin Fenere. 100 milyonluk bütçe verilecek, şampiyon olursan da bi bu kadar daha alacaksın dersen, adam 15'e değil 12'ye imzalar.

Yok proje, yok Mourinho benden çok etkilendi, Azizi sikine takmıyor minvalinde konuşursan Aziz de cevabını verir. Bu da Fenerbahçe düşmanlığı değildir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #87 : 05 Haziran 2024, 19:55:08 »

Aziz Yıldırım'ın sadece adaylığı bile Mourinho, Hojberg, Lewandowski ediyor. Bu adamın büyüklüğünü hafife alıyorsunuz. Aziz'den başka kimse aday olamazdı, oldu ve işte bunlar oluyor. Teşekkür etmek gerekirken bel altı konuşuyor demek komik. Ali'den ala bel altı konuşan insan mı var, kafayı şimdi de Şekip'e takmış herif.

600 milyon borç var dedi, yalan. Aykut'un yardımcıları veri çaldı dedi, yalan. Şampiyonluğa Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir vasıtasıyla engel oluyor dedi, yalan. Şekip onu bunu Aziz'e oy versin diye arıyor dedi, yalan. Bu kulüp için hapis yatan Aziz Yıldırım'a neredeyse FETÖ'cü iması yaptı, yalan. Yalan oğlu yalan. Hepsi baştan aşağı yalan. Benim durduğum yer belli diyor. Ligden çekilecek iken U19 ile maça çıkıp rezil olmak için 30 bin adamı toplayan bendim sanki.

Bu herifin karşısına çıkıp anladığı dilden konuşmak da suç oldu.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #88 : 05 Haziran 2024, 20:51:39 »
Aziz: Beni konuşturmayın
20 yıldır bi konuşsa yer yerinden oynayacak.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #89 : 05 Haziran 2024, 21:05:52 »
aziz de defalarca ali koça fetöcü iması yapmadı mı, proje demedi mi? ikisinin de sonuna kadar haksız olduğu durumda hangisi daha haksız tartışmasının hiçbi faydası da mantığı da yok. azizin mourinhoda katkısı olabilir ama adam kendi açıkladı azizden önce brancoyla görüştüm diye. azizin de dürüstlük abidesi olmadığı aşikar. camianın başka aday çıkaramama ayıbının sonucu olarak bu iki boş boğaz adamın masallarını dinleyip duruyoruz.