Ali Koç: "Aziz Yıldırım “ Ben 15 milyon € verdim niye altına anlaşsın bu adam aptal mı, o zaman menajerlere el altında para vermişlerdir” demiş. Suç bu, aynı şeyi İrfan Can Kahveci transferinde de yaptı. Bizi SPK’ya şikayet etmekle tehdit etti. Beni değil Fenerbahçe’yi şikayet ediyorsun. Sayın Aziz Yıldırım '15 milyon euro verdim' diyor, biz Jose Mourinho ve bütün ekibiyle yıllık 12 milyon euroya anlaştık."
Ne olursa olsun bir başkan adayının diğerini el altından para vermekle suçlaması onu değil Fenerbahçe klübünü medya maymunlarının kucağına atıyor. Adnancı, Fetocu, uçaklar bilmem ne bunlar yanlış işler.
Gidip de Aziz Yıldırım'a FETÖ konusunda çelişkili açıklamaları var dersen, o da taşı gediğine koyar. Adnan Oktar davalarında bin tane kişi beni Adnan Oktar ile Acun tanıştırdı diyor. Aziz de bunu söylemiş. Durup dururken mi diyor bunları Aziz Yıldırım.
15 milyona anlaştığım adamla sen nasıl 12'ye anlaşıyorsun demiş ki, haklı. Ali eksik konuşuyor. Primi, başarı bonusunu anlatmayıp sadece garanti parayı söylüyor. Sonra da KAP'a sadece Mourinho'nun 10.5 milyonluk bedelini bildiriyor.
Mourinho, Ali Koç'un babasının oğlu mu da ucuza gelsin Fenere. 100 milyonluk bütçe verilecek, şampiyon olursan da bi bu kadar daha alacaksın dersen, adam 15'e değil 12'ye imzalar.
Yok proje, yok Mourinho benden çok etkilendi, Azizi sikine takmıyor minvalinde konuşursan Aziz de cevabını verir. Bu da Fenerbahçe düşmanlığı değildir.