Yazan arkadaşların Aziz Yıldırım karşıtlığının nedenlerini anlamadım.
Fenerbahçe tarihinin tesisler olsun başarılar olsun en başarılı başkanlığını yapan adam.
Evet son yıllarında bende çok kızdım ve gitmesini gerçekten çok istedim.
Ama geleni de gördük.
Ha şunu atlamayalım. Ali Koç'un en az bir şampiyonluğu çalınmıştır.
Ligler normal oynansaydı belki döneminde 2 şampiyonluk görebilirdik.
Ama karşısındaki çeteye karşı zayıf kaldı. Güçlü yönetimler kuramadı. Hoca, oyuncu seçimlerinde çok hatalı kararlar verdi.
Aziz Yıldırım sanki kulübe zararlı olmuş gibi konuşulması ilginç geldi bana.
Mehmet Ali Aydınlar'ın övülmesi de ayrıca şaşıttı beni.
Onun parası batsın. 3 Temmuz'da yaptıklarını unutmadık.
Fenerbahçeyi batırdı nasıl batırdı dersen 600 milyon borç bıraktı alınacak sponsorluk paralarını daha düşük miktara kırdırdı.
İrfan Can Kahveci transferini spk’ya şikayet etti
Nihat Özdemir bizim önümüzü kesti sesi çıkmadı
Nihat Özdemir 2011’den beri şike yok dedi sesi karşı çıkmadı
Başkanlığı bıraktı 1 kuruş destek olmadı
Mourinho’yu kulübe çaktı
Geçen ay divanda takımın topçularına salladı sen taraftar mısın basın önünde topçulara sallıyorsun
Yönetim kuruluna alacağı adamlar mahmut uslu-nihat özbağı olur para koyacak adam olmazlar.
Bu yapıyı ali koç yıkamadıysa aziz yıldırım hiç yıkamaz normal şartlarda çünkü ülke değişti tek elden yönetiliyor o racon kesme göz korkutma dönemleri bitti maalesef üstelik ali koç’un yanında bahçeli desteği varken yıkamadı bunuda unutmayın
Tribün ile arası bozuk
Amatör branşlar külfet dedi
Hoca adayı Aykut Kocaman
3 temmuz konusunda madem hassas aydınlar’ı neden sponsor yaptı
3 temmuz konusunda hassas neden tahir kıran ile yemekler yedi
Fenerbahçe herkesin derdi lafta ileri götürmek istiyor herkes ama 3 temmuz bataklığından çıkamıyoruz projeler konuşmuyor aziz yıldırım’ın şahsi hırslarını konuşuyoruz benim için başkanlık bitti diyen adamın ilk kazanabileceği seçimde gene çöreklenmesini istemiyorum
Sosyal medyada gsliler seviniyor maa çekildi aziz aday diye siz düşünün gerisini
Bunlar sadece 5 dk benim aklıma gelenler aziz yıldırım hapisten çıktıktan sonra camiaya zarar vermiştir
Maa’nın sabah listesine bu isim girdi denilip öğleden sonra birden çekilmesi normal değil bir şeyler döndü ama tam öğrenemeyeceğiz Safi boş yere maa yakında çekilir demedi bana göre