Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 32530 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #225 : 06 Mayıs 2026, 01:50:49 »
Yazan arkadaşların Aziz Yıldırım karşıtlığının nedenlerini anlamadım.
Fenerbahçe tarihinin tesisler olsun başarılar olsun en başarılı başkanlığını yapan adam.
Evet son yıllarında bende çok kızdım ve gitmesini gerçekten çok istedim.
Ama geleni de gördük.
Ha şunu atlamayalım. Ali Koç'un en az bir şampiyonluğu çalınmıştır.
Ligler normal oynansaydı belki döneminde 2 şampiyonluk görebilirdik.
Ama karşısındaki çeteye karşı zayıf kaldı. Güçlü yönetimler kuramadı. Hoca, oyuncu seçimlerinde çok hatalı kararlar verdi.

Aziz Yıldırım sanki kulübe zararlı olmuş gibi konuşulması ilginç geldi bana.
Mehmet Ali Aydınlar'ın övülmesi de ayrıca şaşıttı beni.
Onun parası batsın. 3 Temmuz'da yaptıklarını unutmadık.

Fenerbahçeyi batırdı nasıl batırdı dersen 600 milyon borç bıraktı alınacak sponsorluk paralarını daha düşük miktara kırdırdı.
İrfan Can Kahveci transferini spk’ya şikayet etti
Nihat Özdemir bizim önümüzü kesti sesi çıkmadı
Nihat Özdemir 2011’den beri şike yok dedi sesi karşı çıkmadı
Başkanlığı bıraktı 1 kuruş destek olmadı
Mourinho’yu kulübe çaktı
Geçen ay divanda takımın topçularına salladı sen taraftar mısın basın önünde topçulara sallıyorsun
Yönetim kuruluna alacağı adamlar mahmut uslu-nihat özbağı olur para koyacak adam olmazlar.
Bu yapıyı ali koç yıkamadıysa aziz yıldırım hiç yıkamaz normal şartlarda çünkü ülke değişti tek elden yönetiliyor o racon kesme göz korkutma dönemleri bitti maalesef üstelik ali koç’un yanında bahçeli desteği varken yıkamadı bunuda unutmayın
Tribün ile arası bozuk
Amatör branşlar külfet dedi
Hoca adayı Aykut Kocaman
3 temmuz konusunda madem hassas aydınlar’ı neden sponsor yaptı
3 temmuz konusunda hassas neden tahir kıran ile yemekler yedi
Fenerbahçe herkesin derdi lafta ileri götürmek istiyor herkes ama 3 temmuz bataklığından çıkamıyoruz projeler konuşmuyor aziz yıldırım’ın şahsi hırslarını konuşuyoruz benim için başkanlık bitti diyen adamın ilk kazanabileceği seçimde gene çöreklenmesini istemiyorum
Sosyal medyada gsliler seviniyor maa çekildi aziz aday diye siz düşünün gerisini

Bunlar sadece 5 dk benim aklıma gelenler aziz yıldırım hapisten çıktıktan sonra camiaya zarar vermiştir

Maa’nın sabah listesine bu isim girdi denilip öğleden sonra birden çekilmesi normal değil bir şeyler döndü ama tam öğrenemeyeceğiz Safi boş yere maa yakında çekilir demedi bana göre
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2026, 02:46:21 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #226 : 06 Mayıs 2026, 07:49:29 »
Aziz Yıldırım sanki kulübe zararlı olmuş gibi konuşulması ilginç geldi bana.
Mehmet Ali Aydınlar'ın övülmesi de ayrıca şaşıttı beni.
Onun parası batsın. 3 Temmuz'da yaptıklarını unutmadık.
Onun parası batsın da abi 3 temmuz sürecinden sonra aziz yıldırım adamı sponsor yapmadı mı o dönem büyük acıbadem reklamı yapmadı mı adamın parasını alıyosun göğsüne koyuyosun başkan adayı olunca mı bu adam tü kaka.
Tahir Kıran’la yemek ye Aydınlar’a 3 temmuz de.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #227 : 06 Mayıs 2026, 08:19:46 »
Bu arada Nihat Özbağı çok severim.Hem stadımızı hem salonumuzu o inşaa etti.Çok kalite beyefendi insandır.Sanırım Samandırayıda o yaptı.Ama yaşlandı Ankaralı yöneticimiz.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2026, 09:25:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #228 : 06 Mayıs 2026, 11:17:46 »
Ali Koçun çok hataları olsada seçime gitmemeliydi baya borç azalmıştı.Maaesef youtube takibini bıraktığım meşhur yazar rumuzlu arkadaş ki kesinlikle kötü değil ama saf ne oldu gelinen noktadan memnunmusunuz tekrar eski başkan olmadı kayyumm  atanacak kulübe.
n
Diğeri Kanadaki renkdaş.Haklı olsada dünya beyefendisi İlker Üçere laf edemezsin hadsiz adam.Tercüman olmadığı için mecbur beğenmeyebilirsin hakaret edemezsin.Kulüp bu adam hakkınfa işlem başlatmalı.

Diğer arkadaş belki kırıkılık geçerse tekrar takibe alırım kötü bir renkdaş değil ama Kanadaki tam külhanbeyi gibi.

« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2026, 11:36:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #229 : 06 Mayıs 2026, 12:16:05 »
"Fenerbahçe camiasının bir ve beraber olduğunu göstereceğimiz destansı 120. yıl için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı'na adayım. Sayın Barış Göktürk ve Sayın Hakan Safi başta olmak üzere, adaylığı söz konusu olan tüm adaylara, benimle beraber olmayı teklif ediyorum."

Buyuk baskan adayligini aciklamis !

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #230 : 06 Mayıs 2026, 12:20:47 »
2024 seçimlerinde aziz yıldırım’ı desteklemiştim ali koç’un bu işi yapabileceğine inanmadığım için aradan geçen 2 yılda aziz yıldırım bize derdinin Fenerbahçe olmadığını gösterdi bana göre gözüme Ali Koç daha sempatik geliyor artık aday olursa şaşırmam Safi ile arası bozuk diyorlar

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #231 : 06 Mayıs 2026, 16:00:40 »
Bu herif başkan olursa benim için Fenerbahçe defteri kapanır.
Umarım hayatı boyunca mutlu olamaz bu nursuz karaktersiz herif.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #232 : 06 Mayıs 2026, 18:43:10 »
aykut öyle bi göğe çıkarılıyor ki şu an medyada, o günleri yaşamamış olsak valla inanacaz.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #233 : 11 Mayıs 2026, 21:19:18 »
Başkan olacak adamın daha ne planı var ne de vizyonu var. Gelince bakarız kafasıyla takımı Haziran'ın ortasına kadar hocasız bırakacak. Böyle bir vizyonsuzluk tam Fenerbahçe'ye yakışır.

Kurtlar vadisi editleriyle kendilerini kandırmaya devam etsinler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #234 : 12 Mayıs 2026, 11:05:40 »
Sürekli başkan adaylarına çağrıda bulunan taraftar profilinden sıkıldım mükemmel aday yokdur ki.Özbek çok mu iyi.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #235 : 12 Mayıs 2026, 18:11:47 »
Sürekli başkan adaylarına çağrıda bulunan taraftar profilinden sıkıldım mükemmel aday yokdur ki.Özbek çok mu iyi.
Kulübü o yönetmiyor ki. Şimi buraya yazamam ama atanmış elemanlarla başka işler dönüyor orada.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #236 : 21 Mayıs 2026, 16:46:22 »
Bir yandan 3 temmuz 3 temmuz ben hapis yattim filan milan diyerek MAAnin önüne tas koy öbür yandan da CAS davasini geri cekip hükümetten ödül olarak ihale arkasina ihale alan, kac senedir sike yapilmiyor diyen, TFF baskanligi yaparken Fenerbahcenin önüne tas koyan ceketsiz Nihat icin ama af getirmek iste, Tahir Kirani masana davet et, Feridunla fotograf cek ohhhhh ne güzel.

Ben degistim diyerek bir tek kücük cocuk kandirisin Aziz Baskan, zaten yine gercek suratini göstermeye basladin.

Ne güzel be istedigin zaman 3 Temmuz diye bagir isine gelmeyince hemen unut yol arkadasim filan ol. Fenere sikeci diyen adami yine camiaya sokmaya calisiyorsun borc biraktin diyen adama nefretle bakiyorsun.

Demekki Fenerbahce senin cok umrunda degilmis isler kendine gelince Fenerbahce önemli oluyormus dimi.

Birisi redditte böyle yazmış. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin sonunu getirecek.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #237 : 21 Mayıs 2026, 17:13:20 »
Bir yandan 3 temmuz 3 temmuz ben hapis yattim filan milan diyerek MAAnin önüne tas koy öbür yandan da CAS davasini geri cekip hükümetten ödül olarak ihale arkasina ihale alan, kac senedir sike yapilmiyor diyen, TFF baskanligi yaparken Fenerbahcenin önüne tas koyan ceketsiz Nihat icin ama af getirmek iste, Tahir Kirani masana davet et, Feridunla fotograf cek ohhhhh ne güzel.

Ben degistim diyerek bir tek kücük cocuk kandirisin Aziz Baskan, zaten yine gercek suratini göstermeye basladin.

Ne güzel be istedigin zaman 3 Temmuz diye bagir isine gelmeyince hemen unut yol arkadasim filan ol. Fenere sikeci diyen adami yine camiaya sokmaya calisiyorsun borc biraktin diyen adama nefretle bakiyorsun.

Demekki Fenerbahce senin cok umrunda degilmis isler kendine gelince Fenerbahce önemli oluyormus dimi.

Birisi redditte böyle yazmış. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin sonunu getirecek.

Dün konuşma yaparken istifa diye bağırıyordunuz, şimdi elime düştünüz diye dalga geçmiş. Adamın derdi Fenerbahçe değil, yalnızca kendi egosunu tatmin etmek istiyor. Bir de modern futboldan tamamen uzak olan o eski futbolcu çetesini başımıza bela edip son darbeyi vuracak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #238 : 21 Mayıs 2026, 18:59:26 »
Sn Azziz Yıldırım yarın 4lü final önü neyin basın toplantısı bu kadar mı kişisel çıkarlarınız önde.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #239 : 25 Mayıs 2026, 19:56:35 »
İki başkanda seçimlerde aşırı popülist söylemlerde bulunuyorlar. Her ikisi de ısrarla bu sezon şampiyonluğun gerekliliğini savunuyor ama ne yazık ki bu sezon şampiyon olmamızın tek yolu 6S'nin çok büyük hatalar yapması. Fakat beni çıldırtan konu, iki başkanında takımdaki kadro planlamasından bihaber olmaları. Birisi Nene'yi yollayacağım diyor, Şerif'i yollayacağım diyor, Archie'yi yollayacağım diyor ama ne hikmetse kimse 10+4 kuralını parmak basmıyor. 14 yabancı hakkının 4'ü 23 yaş altı futbolcular olmalı ve daha da vahim kısmı; ilk 11'de 2 tane Türk oynatmamız bizi aşırı rahatlatacak. Öncelikle, 6S'nin en büyük avantajı ilk 11'inin 3 pozisyonu Türklerden oluşuyor. BAY, Abdülkerim ve Uğurcan onlar için cidden çok büyük lüks. Bizim ilk 11'de oynatabileceğimiz tek yerlimiz İsmail ama onun pozisyonuna da çok gereksiz bir şekilde Kante çektik. Şimdi gelecek iki başkan adayı da, şunu yapacağım bunu yapacağım diyor ama hiçbir başkan adayı bu aşırı dolu kadroyu nasıl temizleyeceğinden bahsetmiyor. Kaleci konusunda konuşulan isimlerde yabancı, hiç kimse yerli kalecilere de yönelmiyor. İşin daha kötüsü, bahsedilen kaleci adayları hep yaşlı ve deneyimli isimler. Yani kalecide gençleşmeye gitmiyoruz, elimizdeki U23 kuralına uyan forveti de göndermek istiyoruz. Eeee biz bu kadroyu nasıl kuracağız arkadaş? İki başkan adayı da bu konuda çok ciddi sınıfta kaldılar. İşin diğer kısmı da ikisinin de geçici başkan adayları olmaları. İşte bu daha da büyük bir sorun teşkil ediyor çünkü gelecek yıl yapılacak başkanlık seçimlerinde kim başkan olursa olsun potansiyel bir enkaz devralma olasılığı çok yüksek. Hakan Safi tarafı baya iddialı transferlerden bahsediyor, Aziz tarafının da kulübü vasat isimlerle doldurma ihtimali beni açıkçası kulübün geleceği konusunda çok ciddi endişeye kapılmama sebebiyet veriyor. Her neyse, iki başkan adayı da kadro planlaması konusunda bence sınıfta kaldılar.

Gelelim hoca mevzusuna. Aziz Yıldırım açık açık Aykut Kocaman'ı getireceğim diyor. Barış Göktürk Nuri ismini tamamiyle basının tepkilerini dindirmek için ortaya attı ama herkes biliyor ki, Aziz Aykut Kocaman'ı seçildiği gibi getirecek. Yani 1 yıl için geleceğini iddia ediyor(bence şampiyon olursa 3 sene daha kalmak için her yolu deneyecek) ve bu yüzden de Türk TD en mantıklı seçim ama Aykut ismini ben duyduğumda irkiliyorum, terliyorum ve futbol izleme şevkim tamamen ortadan kalkıyor. Eski oyunculardan oluşan bir heyet ile transferler yapacaklarını söylüyorlar ama tahminimce Aykut'un onayladığı isimlere gidilecek. İşte bu bize son 2-3 senede kurtulmuş olduğumuz vasatlığı tekrar geri getirir. Aykut tam bir vasatsever, hocalığı hadi direkt olarak sonuç odaklı ama Aykut'a bağlı transfer yapacaksak yandık. Aziz-Aykut birlikteliği %95 başarısızlıkla sonuçlanır. Hakan Safi tarafında ise tam bir bilinmezlik söz konusu. Farioli ismi ortaya atıldı ama onun Porto ile devam edeceği 1-2 saat sonra basına düştü. Farioli olmadı, muhtemelen Maldini'nin önerdiği isimlerden olan Conte, Mancini ya da Pioli ismini açıklayacak. Mancini daha önce Türkiye'de başarısız oldu ve oyuncu ilişkileri göz önüne alındığında bence bu kadroya uygun hoca değil. Pioli daha bu sene Fiorentina'yı küme düşürecekti ama erkenden kurtuldular. Tamam Milan'ı 12 sene sonra şampiyon yaptı ama bence şu anda gidilmesi gereken hoca değil. Conte ise bence 1 senelik gelen bir başkan adayı için en doğru tercih olur. Eğer Conte olmazsa, İsmail Kartal'a gitmesi en doğrusu olur. İsmail hoca hangi kadroyu verirsen ver iş yapıyor yani. Sen onu saha dışında kollarsan, İsmail hoca bence doğru bir seçim olur. Eğer Safi doğru bir isme giderse, başkanlık seçimlerinde ciddi bir avantaj yakalar. Hoca seçiminde Safi'nin avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Gelelim amatör branşlara. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'deki amatör branşlardaki kalkınmayı sağlayan başkandır. Yaptıklarını kimse inkar edemez ancak özellikle bu yaşta ve yönetim kuruluna baktığımız zaman; potansiyel olarak amatör branşlarda küçülmeye gitmeye yatkın olduğunu düşünüyorum. Safi tarafı ise, bırakın bütçe kısmayı; yeni branşlar açmayı düşünüyor. Uzun lafın kısası, özellikle erkek basketbolunda rakiplerimizin müthiş bütçeleri göz önüne alındığında; en doğru tercihin Safi olduğu net şekilde gözüküyor. Amatör branşları önemseyen birisi iseniz, Safi'yi desteklemeniz bence daha doğru olur.

Gelelim iki başkanın, bu bir senelik başkanlığı sırasında, kulübe enerjisini ne kadar verip vermeyeceğini tartışalım. Safi, bana Aziz Yıldırım'ın ilk yıllarını anımsatıyor. Çılgın ve enerjisi yüksek, dediğim dedik ve her şeyden önemlisi para konusunda çok cömert davranan bir başkan adayı izlenimi veriyor.  Aziz Yıldırım ise eski Aziz Yıldıırm değil, hatta daha da kötüsü Aziz Yıldırım'ın seçimlere yaklaşımı resmen intikam almak üzerine merkezlenmiş. Bu cidden kulübün gelecek yıllarına da çok ciddi zarar verecek. Aziz Yıldırım kulübün iyiliği için bir şeyler yapmaya çalışsa dahi, başkan olma motivasyonu bana çok negatif enerji veriyor. Safi bu konuda da bence önde.

Diğer konu ise, bence hitabet kısmı. Aziz Yıldırım şu anda sadece ChatGPT'den yazılmış metinleri zar zor okuyabilecek bir durumda. Sanırım pek çok konuda, onun görevlerini Barış Göktürk yapacak ama yine de bu beni endişe ettiriyor. Sağlık durumu bana aptalca kararlar alabileceğini gösteriyor. Hakan Safi ise gördüğüm en kötü diksiyona ve hitabet yeteneklerine sahip zengin iş adamlarından olabilir. Acilen gitsin bi hitabet eğitimi alsın, hiç Fenerbahçe başkanına yakışacak şekilde konuşmuyor. Her neyse, bu zaten 1 senelik bir görev için önemli bir kriter olmadığı için bu noktayı çok önemsemiyorum ama kesinlikle iki başkanda bu konuda ümit vermiyor.

Gelelim asıl mevzuya, bu iki başkan adayı; kulübü nasıl saha dışında koruyacak, mesela fikstür konusunda ne tür somut adımlar atacak? Bunlar benim için çok önemli meseleler. Örneğin, bir Eyüp deplasmanında takımı biçen hakeme karşı nasıl bir tepki gösterilecek? Aziz başkan'ı hepimiz biliyoruz. Eminim bu konuda elinden gelen her şeyi yapar ama Hakan Safi'de iktidara çok yakın birisi ve eminim ki TFF'de etki gösterebilecek bir insan. Yani kısacası, bence iki başkanda bu konuda ciddi adımlar atacaklar ama Aziz başkan tarafı bu konuda daha başarılı olabilir.

Stadyum ve diğer projelere gelecek olursak; iki başkan adayı da henüz tam olarak bu konulara girmediler. Bu kulübün çok ciddi bir vizyon değişikliğine ihtiyacı var. Hakan Safi tarafı bana daha enerjik, daha iş bilen Ali Koç'u anımsatıyor, Aziz Yıldırım ise 20 yıllık başkanlığını düşündüğümüzde, uzak durmamız gereken kişi olduğunu hepimiz biliyoruz. Aziz başkan döneminde, kulübün pek çok çalışanını nasıl torpille seçtiğini unutmayalım, altyapılardaki torpilleri unutmayalım ve de 0 futbol aklıyla nasıl son 6-7 senesini yürüttüğünü de unutmayalım. İki başkanda gelecek için çok iyi sinyaller vermiyor, hatta şunu söylemem gerekirse; vizyonları olarak uzak durmamız gereken iki başkan profili. Stadyum, tesisler, altyapıdaki scouting, futbolcu izleme komiteleri, sağlık ekibi ve de her branşta asıl gereken şey olan uzman analistler olmadan; bu kulübün GS ile yarışabilmesi imkansız. Değişim gerekiyor ve bu değişim 1 yılda olabilecek bir şey değil.

Benim adayım Hakan Safi ve umarım ondan sonra MAA artık adaylığını açıklar ve kulüpte ciddi bir vizyon değişikliğini getirir.